- Poruka
- 237.367
Jel se to stvarno pravi ili je samo koncept? Nisam takav video uživo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se to stvarno pravi ili je samo koncept? Nisam takav video uživo.
U planu je da izadje 2024 ili 2025 kao biznis limuzina na električni pogon sa 710 konja (da, dobro si pročitao) i 960 Nm maksimalnog obrtnog momenta sa autonomijom do 750 km, baterija 120 kwh.Jel se to stvarno pravi ili je samo koncept? Nisam takav video uživo.
Slažem se s tvojim mišljenjem, ali nažalost pakuju stvari tako da ljudi neće imati izbora. Doduše dok to sve bude zaživelo i ovde ja više neću biti za volanom, a verovatno ni na ovom svetu.U planu je da izadje 2024 ili 2025 kao biznis limuzina na električni pogon sa 710 konja (da, dobro si pročitao) i 960 Nm maksimalnog obrtnog momenta sa autonomijom do 750 km, baterija 120 kwh.
Audi Grandsphere A8 mu je ime.
Ja sam znam da nikad neću voziti auto na električni pogon, što zbog finansijske situacije što zbog mišljenja da vozila na električni pogon ne smanjuju drastično emisiju štetnih gasova jer ta struja mora od nekud da dodje.
Ma neka si ti ziv i zdrav barem stotka .Slažem se s tvojim mišljenjem, ali nažalost pakuju stvari tako da ljudi neće imati izbora. Doduše dok to sve bude zaživelo i ovde ja više neću biti za volanom, a verovatno ni na ovom svetu.
A taj Audi ne verujem da će u proizvodnoj varijanti tako izgledati.
Jeste ali ima zastareo trocilindrični 1.4 tdi motor koji troši litar više od konkurencije sa 4 cilindra. Benzince nebi ni komentarisao kao ni km koja je svima vraćena sa milion na 190.000 km.Meni je A2 super za gradsku i povremeno vani i jos od aluminijuma ceo ..
Meni se bas svidja taj Audi i njega pikiram iz prikrajka ….Jeste ali ima zastareo trocilindrični 1.4 tdi motor koji troši litar više od konkurencije sa 4 cilindra. Benzince nebi ni komentarisao kao ni km koja je svima vraćena sa milion na 190.000 km.
Mene samo benzinac zanima .Grbavi kako smo ga zvali kada se pojavio a2. Kako se glupi audi reklamirao slogan im je bio " jeste mali ali nije jeftin"
Supermoderna aluminijumska karoserija sa prapotopskim trocilindričnim motorom tdi koji je trošio litar od konkurencije iste zapremine. Ni ostali motori nisu nešto spec troše ko tenkovi. Nemački glupaci.
... а Јужнокорејци који никада нису ни имали дизајн? Пљусну аеродинамику кроз софтвер и то је то. Видиш само колико је ауто велик.Grbavi kako smo ga zvali kada se pojavio a2. Kako se glupi audi reklamirao slogan im je bio " jeste mali ali nije jeftin"
Supermoderna aluminijumska karoserija sa prapotopskim trocilindričnim motorom tdi koji je trošio litar od konkurencije iste zapremine. Ni ostali motori nisu nešto spec troše ko tenkovi. Nemački glupaci.
Смарт, пута 2 у дужину... пута 2 и број путника.Nego da se vratimo temi.
Videh danas ovog uživo, prvo sam mislio da je ona ružna Tata, ali ne, Mitsubishi, i to električni.
Pogledajte prilog 1016472