Pozdrav svima..... Nesto romanticno sto sam ja priredio jednoj devojci, koja mi nije cak ni bila devojka, vec drugarica, i to je sve sto ce biti, Kupio sam dva helijumska balona i zavezao crvenu ruzu, dosao ispod njenog prozora i pozvao je da izadje i pustio balone zajedno sa ruzom da ih ona uhvati. A za rodjendan sam joj u knjizari kupio mali globus i napisao joj u posvetu POSTOJE LJUDI KOJI BI TI POKONILI CEO SVET. Mislim da je to bilo romanticno, bar tako kazu ljudi kojima sam ispricao za to. Imao sam jos neke planove. Npr. da je pozovem u setnju i da odemo u park da sednemo, izblejimo na klupi, a da ja tu zastekam dve case i flasu vina i onako iznenada u sred razgovora je ptam jel ti se pije vino i izvadim case i flajku iza klupe.. I sto je jedan moj drug uradio, za rodjendan devojci kupio 21 ruzu i napisao VOLECU TE DOK POSLEDNJA RUZA NE UVEN, a jedna ruza je bila plasticna. Mislim da samo odredjene osobe u nasim zivotima zasluzuje romanticnu paznju, osobe koje ce to znati ceniti i koje ce biti usrecene takvim gestom, tako da koliko god bili romanticni, ako to pokazujete pogresnoj osobi, dzaba vam sve.....