Najranija secanja

ja se secam i kada sam bila na nekoj svadbi ... :) oko 4 god .... dosla sam - prisunjala se do pevacice i trazila joj mikrofon i pocela da pevam pesmu .... dobila sam APLAUZ ... moji se slogirali kada su culi mene i videli kako stojim na stolu .... :)

Imala mozda 4 godine,isla sa porodicom u Sutomore.Upoznala sam jednu devojcicu Ivanu,koja mi je stalno stavljala pesak u kosu,cak se i secam kako nam je izgledao apartman.Ali najbolje je:
Bili Ivana i ja na plazi,a ona je imala neku kanticu za pesak.I pitam je da li mogu da sednem na kanticu.Ne znam zasto,nisam je okrenula na onu stranu kao kada hocete da sednete,vec na onu da sipate nesto u nju.I kaze mi da ni njeno kuce ne moze da sedne na to,pa cu da se zaglavim.Ja sva vazna govorim:"Ma necu...Sad ces ti videti."I sednem,pokusam da ustanem,ali ne moze.Hehe

Ovde sam bila malo starija,to je bilo u vrticu.Bio je neki decko kojeg sam se ja strasno plasila,a kad god bi moja mama dosla po mene u vrtic,on bi njoj govorio kako se zaljubio u mene,samo da ja ne vidim.Tog garija vidjam u skoli,smesan je bio i ostao...:lol:

Nekoliko puta,kad sam imala 5-6 godina sam praktikovala da kad me niko ne gleda,odem na terasu i legnem na sims jer me je uzbudjivao osecaj da se nalazim na 10 metara visine...Jednom zamalo da padnem,pa to vise nisam izvodila:neutral:

setjam se da su me jednom u vrtitju neka dva debila muchila... jurili su me, a ja sam bezhala i plakala... (ali se ne setjam zashto....)
i dan danas znam ko su ta dvojca... jedan od njih sedi na nemachkom ispred mene i ceo chas se okretje i pricha mi neshto (smara me)....

I ja se secam mojih 3 dana u vrticu, jer sam mnogo plakala, pa su me moji ispisali...
Secam se kada mi je dosao deda mraz jedne novogodisnje noci , i dok sam ja otvarala poklone, on seo da procaska sa mojim roditeljima, skinuo kapicu i bradu, i pijuckao kaficu....
Ja sam samo onako zacudjena, uplasena i ljuta, gledala u njih, otvorenih usta, bacila poklone i otisla u sobu....Shmrtz...To je moja trauma iz detinjstva...Ali nije jedina..Secam se i da sam stavila OHO lepak u usta....Mama mi se frapirala, prala mi je usta narednih mesec dana....
:mrgreen:

jutros sam doruckovao...valjda...ili ipak nisam...a mozda i jesam...ma ipak nisam...

kad sam bio na prvim pripremama u sloveniji sa 7 god. mislili smo da bide sluzui kao lavabo za osobe u invalidskim kolicima.i mismo pili vodu iz bidea jer smo mislili da je ukusnija...:D

Koja su vam secanja iz najranijeg detinjstva?
Meni je kad sam se sa godinu dana igra igro sa drugom u dvoristu i on mi je reko "pako", a ja njemu:"nisam ja pako, nego marko"...........
Evo jos jednog secanja: sa 3 godine sam se lozio na neku mariju plavusu, pa sam reko: "kupicu mariji plavusi alfa romeo", pa se secam kako sam iso kod nje u kraj i kupio bombone pa smo zajedno jeli, na kraju u vrticu je nagovorila 2 lika da me prebiju, i posle sam reko:"vise ne volim mariju plavusu"...................
Kad sam imo 4 godine uso sam u taxi sa kevom i taksista je pito kolko ima sati i ja pogledam i odgovorim tacno, a taxista kaze, au mali kako si uspeo da pogodis, a znao sam da gledam na sat...........
Imate li vi ovakva secanja, kazu da covek ne moze da se seti pre 3. godine, ali raznim metodama su neki ljudi uspevali da se sete svojih prethodnih zivota......... :lol:

za ovo zadnje sam i ja cula...i nisam bas sigurna da li vjerujem u to..:think: mada moj otac vjeruje u reinkarnaciju...:neutral:

nisam sigurna koje mi je najranije sjecanje...al najupecatljivje je jedne noci, dok je bila oluja kada nam je puko prozor....i kad sam slomila bradu....al to su samo djelici, scene...a i onako imam lose pamcenje..:D

Secam se da kad sam imala negde oko 3-4, ispred jedne gimnazije, postojalo je jedno drvo, medutim njegove grane su se spushtale i tako kada se zavuchesh izpod tih grana, izgleda kao da si u nekoj pecini, i skoro redovno svaki dan sam ishla tamo sa svojim drugaricama, i to je bila neka nasha improvizovana kuhinja, j.bt pravili smo kafu od lishca.....:shock:

Secam se da sam kao klinac (5-6) godina bio jaaako zaljubljen u jednu drugaricu iz vrtica i ko god da me pita kako se zovem ja sam odgovarao "Joca plus Mina" :D

Joca? :D A kako ti je pravo ime? xD
Ja se sećam da sam u predškolskom, pošto petkom smo išli u neku diskoteku, i tamo nam puštali sa plafona balone od sapunice, popela se na binu, uzela mikrofon koji mi bio mnoogoo težak. Ja + nemam nimalo sluha. :mrgreen:

joooooooj!bezala iz obdanishta,bacila tv sa terase,penjala se po polici,izgubila se u parku u banji koviljaci,u obdanishtu se nikad nisam igrala lutkama vec sa decacima pravila svinjac(ne haos,nego obor za svinje,od kockica)zatvorila brata u zamrzivac.................sletela bajsom u provaliju,ustvari u potok na dnu litice...................od nestashluka........dok sam imala mozda4-5 godina,posle sam se kao smirila!KAO

Back