Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
I mi zene smo mirne, to sto sam ja malko nemirna i svukud stignem to ja mislim da mi je zbog podznaka strelcaUglavnom znam muske skorpije
Oni mirni ko bubice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mi zene smo mirne, to sto sam ja malko nemirna i svukud stignem to ja mislim da mi je zbog podznaka strelcaUglavnom znam muske skorpije
Oni mirni ko bubice
sta ti rece da si tiЗа мене не постоји. Осим мене који самог себе некад уништим.
dok ne progovori....Vaga je lijepa i nasmijana i nece vas osramotiti ni u jednom drustvu ...
Ја сам геније.sta ti rece da si ti![]()
Skorpija?Ја сам геније.
E pa ja sam podznak Jarac a znak SkorpijaMuskarci su dobri samo ako su u podznaku skorpije, onda lice na skorpije a unutra su nesto mnogo bolje i kvalitetnije, narocito ako su znak Jarac, Devica a podznak Skorpija, al ajd... nije to sad tema
obrnuto je boljeE pa ja sam podznak Jarac a znak Skorpija
Бајке су само за инфантилне. Месец у Риби.Skorpija?![]()
To te niko nije pitoБајке су само за инфантилне. Месец у Риби.
За вас сам Салвадор. Ви никад не можете бити моја Гала.Blizanci aman![]()
alo bre blizanac... genijalnost se dokazuje, a vi se jedino mozete dokazati kao muzikanti i komicari.... tako da id begaj bavi se sa necim od to dvoje i okan se astrologije u koju inace i ne vjerujeteЗа вас сам Салвадор. Ви никад не можете бити моја Гала.
А што вас толико нервирам да морате да тврдите пазар?alo bre blizanac... genijalnost se dokazuje, a vi se jedino mozete dokazati kao muzikanti i komicari.... tako da id begaj bavi se sa necim od to dvoje i okan se astrologije u koju inace i ne vjerujete
prijateljski savjet
lijep pozdrav![]()
Ti sebe tako možda doživljavaš.Evo ja
Pred nama je pripadnik sa dve potpuno različite energije ili kombinaciji znaka i podznaka koji se ne podudaraju. Škorpija podznak Strelac pripada tipu Škorpije koja će nam „izmamiti“ osmeh svojim prirodnim entuzijazmom i unutrašnjim magnetizmom, inspirativnim poetičnim duhom, ali divljom smelošću, te je predodređena za pobednika.
koji crni pobednik, ja najveci gubitnik sto crna zemlja moze drzati
![]()
Ma gdje ima pobjednik da ima non stop razlog da kukaTi sebe tako možda doživljavaš.
Ofc,...da to nije tačno.
Ja ne znam ni jednu škorpiju koja kuka.Ma gdje ima pobjednik da ima non stop razlog da kuka
ma baksuz sam ja, nema veci
e hebiga manastirka, onda sam usvojenaJa ne znam ni jednu škorpiju koja kuka.
Bogami ni strelaca,...stvarno ne znam šta bih ti rekla!...