Najprecizniji i najtačniji horoskop koji se mnogima neće dopasti

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možda nije odgovarajuća tema, ali razmišljam sad, ako je recimo termin porođaja 23.9. a dete se rodi carskim rezom 20.9. rodiće se kao devica, a možda bi se rodilo kao vaga. Jer carski se zakazuje pre termina. I šta onda? Da li je odgovarajući znak devica iako se nije rodilo tad svojom voljom? Ili treba uzeti u ozbir da bi se možda rodilo kao vaga?
I mene ovo zanima isto

naravno da nije odgovarajući znak Devica nego onaj kada je dete zaista rođeno jer bi tom logikom astrologija koristila termin porođaja a ne kad se porođaj zaista desio

bitno je kad se neko rodio, bukvalno ugledao svetlost dana, to je odlučujući momenat

naravno da nije odgovarajući znak Devica nego onaj kada je dete zaista rođeno jer bi tom logikom astrologija koristila termin porođaja a ne kad se porođaj zaista desio

bitno je kad se neko rodio, bukvalno ugledao svetlost dana, to je odlučujući momenat
Misliš jeste devica? Ako je 20.9. u pitanju mislim...
A carski rez uglavnom nije vreme kad bi se neko rodio, to se dogovara ranije obično. Osim ako porođaj krene pa se iskomplikuje.

Misliš jeste devica? Ako je 20.9. u pitanju mislim...
da, lapsus

kod tih datuma koji su na granici dva znaka MORA se raditi natalna karta ili minimum što se mora to je pogledati u efemeride - tablice sa položajima planeta - za taj dan, jer ne postoji precizna podela po datumima i znacima, to se menja svake godine. To što po novinama i nedeljnim i mesečnim horoskopima piše je okvirno.

Back