F fibs Početnik Poruka 14 04.01.2008. u 15:31 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #26 Milan Kalinić deluje kao ok momak al ga upropasti pink Bar ja tako mislim
dragica.andrusko Aktivan član Banovan Poruka 1.406 04.01.2008. u 16:07 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #27 nervozni petao: Tomislav Nikolic,Vojislav Seselj i Dzej Kliknite za proširenje... Da nije njih, možda bismo svi mi bili pozitivniji.
nervozni petao: Tomislav Nikolic,Vojislav Seselj i Dzej Kliknite za proširenje... Da nije njih, možda bismo svi mi bili pozitivniji.
dragica.andrusko Aktivan član Banovan Poruka 1.406 04.01.2008. u 16:08 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #28 Sanja92: Milan Kalinic...bas je zabavan,duhovit,ima mnogo smisla za humor,skrOoOz je sOOpEr!!!! Kliknite za proširenje... A jel pozitivno i to što se vodi protiv njega sudski spor da je ukrao nekakav dres u "Zvezdi", o emisijama koje vodi na Pinku da i ne govorimo.
Sanja92: Milan Kalinic...bas je zabavan,duhovit,ima mnogo smisla za humor,skrOoOz je sOOpEr!!!! Kliknite za proširenje... A jel pozitivno i to što se vodi protiv njega sudski spor da je ukrao nekakav dres u "Zvezdi", o emisijama koje vodi na Pinku da i ne govorimo.
dragica.andrusko Aktivan član Banovan Poruka 1.406 04.01.2008. u 16:11 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #29 SiIent Bob: A on je bio Srpska javna ličnost? Kliknite za proširenje... Bio je bolji i pozitivniji od mnogih Srba, javnih ličnosti, a i mnogima je u Srbiji ulepšavao stvarnost.
SiIent Bob: A on je bio Srpska javna ličnost? Kliknite za proširenje... Bio je bolji i pozitivniji od mnogih Srba, javnih ličnosti, a i mnogima je u Srbiji ulepšavao stvarnost.
Sibil Vejn Poznat Poruka 7.011 04.01.2008. u 17:55 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #30 zoran82: ...Milica todorovic (DALI) Elma enigma (ups)... Kliknite za proširenje... A ko je ta Elma?
F fibs Početnik Poruka 14 04.01.2008. u 19:43 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #31 Ja mislim da je Elma neka pevacica sa Pinka ili tako nesto. Elma - kako ti to zvuci?
F fibs Početnik Poruka 14 05.01.2008. u 08:56 - Najpozitivnije javne ličnosti u Srbiji #33 Jeste Toše bio super ali čoveka vise nema pa aj se suzdržite