tacy
Aktivan član
- Poruka
- 1.132
I što samo prednja i desna strana parlamenta, je l to političko mišljenje ili dimenzija fotosa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega Atreid, iz ovakve njive, sorry, parlamenta ne može se očekivat bolji plod, ops,.. rezultat.
A, cuj u parlament ulaze oni za koje narod glasa... ti predstavnici su ogledalo naroda... a narod ne mozemo mijenjati...ne znam sta da ti kazem, ja se uzdam u svog predstavnika tamo...

:
)))
Prijatelju, ne vjerujem političarima jer nijesam religiozanalal vera Monti opet se javio Njegos iz tebe tj. svaka ti je ka u njega ::
)))
Optužbe Čanka i DSS
Lider LSV Nenad Čanak ponovio je preksinoć na tribini u Novom Sadu da se iza pojedinih neonacističkih i klerofašističkih organizacija krije DSS. Omladina DSS juče je demantovala ove tvrdnje. „DSS nema nikakve veze sa neonacističkim i klerofašističkim organizacijama i protivi se svim vrstama ekstremizma u društvu. Čankove izjave zasnivaju se na ekstremističkoj politici, kojom sakuplja jeftine političke poene“, kažu u DSS.
Mada ova istrazivanja su mahom gluposti. Po Erajzeru (...)
Ma svi su oni isti ...
Političari šefe,političari!Ko je isti?
Političari šefe,političari!![]()
Da li bi trebali da popiju smrtnu kaznu ili samo 20 godina za lopovluk,korupciju i sl.,to meni ne znači ništa.Dok ne bude postojao način da se sankcionišu za pljačkaški pohod protiv ovog naroda,oni su za mene samo kriminalci.E, pa nece biti, jedni su ubijali, a ovi drugi nisu...
A ta priča o ubijanju je dokaziva ista kao i ova o krađi.
E ovo je onaj kome se trebalo verovati-ovih 7 godina od 5.oktobra podsetise me na njega!
da, a sad napravite "odbor za zastitu lika i dela"...meni je zao sto nije ziv jedino zato da ljudi ne bi prisvajali tudje i pravili mitologiju tamo gde je nema...od onog proslog, ostala kafana na autoputu, videcemo dokle ce ovaj dogurati...
Samo cu reci svoje misljenje da je Djindjic do danas ostao nezamenljiv,zbog njego smrti najveci delom sada tapkamo u mestu!
Тачно је да асада сви из "демократски" оријентисаних партија присвајају дело тог са слике. Оно што заиста не бих волео јесте да се тај неко врати у лику ЧЈ
Samo cu reci svoje misljenje da je Djindjic do danas ostao nezamenljiv,zbog njego smrti najveci delom sada tapkamo u mestu!
Nezamenljiv...mozda, to je individualan stav (kako si i navela).
Da zbog njegove smrti tapkamo u mestu, to bi bilo mnogo gore nego ovo sto se sada desava. To bi znacilo da cemo da tapkamo u mestu doveka...toliki znacaj ipak nije imao.
Niko od nas ne moze da predvidi kako bi se stvari razvijale da je Djindjic ostao premijer i naravno ziv.U mestu tapkamo zato sto smo izgubili nadu u bilo sta, zato sto nam je uskraceno i nacionalno i ekonomsko i politicko i kakvo god hoces osecanje. Ne postoji oslonac u ovom narodu koji bi pomogao da se vratimo u kakav-takav zivot. Jedan covek nikada ne sme da bude taj oslonac.