Najpopularniji Tadić, raste rejting LDP

A, cuj u parlament ulaze oni za koje narod glasa... ti predstavnici su ogledalo naroda... a narod ne mozemo mijenjati...ne znam sta da ti kazem, ja se uzdam u svog predstavnika tamo...

Apsolutno si u pravu. Narod glasa ono što vidi;)
24e7uxj.jpg

i najčešće za ono što mu je lično potrebno.
30d9q1c.jpg

a partije, ka sve partije svijeta;)
24e10ex.jpg

Što jes, jes:|:-|:neutral:

I šta, ako Čeda Jovanović,Žarko Korać, Vladan Batić, Nenad Čanak, Milan St. Protić, Vesna Pešić,
Nataša Mićić, Goran Svilanović ......zajašu ovu zemlju sve će biti bolje.
Pa mislim govorimo o bivšim potprecednicima vlade, precedniku skupštine Vojvodine,
ambasadorima u SAD i Mexicu, precednici skupštine i vd. precednici države, ministru
inostranih poslova.
Mislim dok su bili sadašnji ne znam šta su pametno uradili.

Optužbe Čanka i DSS
Lider LSV Nenad Čanak ponovio je preksinoć na tribini u Novom Sadu da se iza pojedinih neonacističkih i klerofašističkih organizacija krije DSS. Omladina DSS juče je demantovala ove tvrdnje. „DSS nema nikakve veze sa neonacističkim i klerofašističkim organizacijama i protivi se svim vrstama ekstremizma u društvu. Čankove izjave zasnivaju se na ekstremističkoj politici, kojom sakuplja jeftine političke poene“, kažu u DSS.

Ovaj Canak je bolestan! Oni koji su sa njim su isti.

Ako raste rejting ekstremistima-SMILUJ NAM SE BOZE!

Mada ova istrazivanja su mahom gluposti. Po Erajzeru DSS sa NS-om ima 13%. Tesko.
Sam DSS mozda, ali pre ce biti da je vise...

Dalje, LDP 9%.. Tesko. U principu nisam protiv stranke tipa LDP, stavise mozda mi je ideja liberalizma cak i bliska, ali Ceda...

Predsednik LDP-a je covek za koga postoje osnovane sumnje da je imao veze sa organizovanim kriminalom.

To je dovoljno da formiram misljenje o njima.

Mada ova istrazivanja su mahom gluposti. Po Erajzeru (...)

Nije po Erejzeru, nego po CESIDu, u principu CESID ima uvijek najbolje analize, samo ako su dobro prenesene u medijima i nije nesto brljavljeno.

Agencije za istrazivanja javnog mjenja uzimaju po nekoliko hiljada eura za jedno istrazivanje na uzorku od 1000 ljudi, a podatke ukucavaju u kompjuter, odnosno softver napravljen za to.

CESID sa druge strane racuna pjesaka, mnogo bolje odredjuje stratume i slicno, da ne ulazim u dublju problematiku. Kod mene na faksu rade slicna istrazivanja trzista, pjesaka znaci, olovka i papir, kao i CESID, i najskuplji su u gradu, a mlate samo takvu lovu, jer imaju najtacnije procjene. Pri tome ovi moji nemaju kapaciteta da naprave ovakvo jedno istrazivanje.

E, pa nece biti, jedni su ubijali, a ovi drugi nisu...
Da li bi trebali da popiju smrtnu kaznu ili samo 20 godina za lopovluk,korupciju i sl.,to meni ne znači ništa.Dok ne bude postojao način da se sankcionišu za pljačkaški pohod protiv ovog naroda,oni su za mene samo kriminalci.
A ta priča o ubijanju je dokaziva ista kao i ova o krađi.Jedino kad neko od njih završi na groblju,pristalice dignu halabuku.8-)

da, a sad napravite "odbor za zastitu lika i dela"...meni je zao sto nije ziv jedino zato da ljudi ne bi prisvajali tudje i pravili mitologiju tamo gde je nema...od onog proslog, ostala kafana na autoputu, videcemo dokle ce ovaj dogurati...

Samo cu reci svoje misljenje da je Djindjic do danas ostao nezamenljiv,zbog njego smrti najveci delom sada tapkamo u mestu!

Тачно је да асада сви из "демократски" оријентисаних партија присвајају дело тог са слике. Оно што заиста не бих волео јесте да се тај неко врати у лику ЧЈ

Koliko ja znam o njemu u pozitivnom svetlu govore samo LDP i DS,i pre smrti tog coveka beskrajno sam cenila njegovo zalaganje i energicnost pri borbi za reforme!

Samo cu reci svoje misljenje da je Djindjic do danas ostao nezamenljiv,zbog njego smrti najveci delom sada tapkamo u mestu!

Nezamenljiv...mozda, to je individualan stav (kako si i navela).
Da zbog njegove smrti tapkamo u mestu, to bi bilo mnogo gore nego ovo sto se sada desava. To bi znacilo da cemo da tapkamo u mestu doveka...toliki znacaj ipak nije imao.
Niko od nas ne moze da predvidi kako bi se stvari razvijale da je Djindjic ostao premijer i naravno ziv.U mestu tapkamo zato sto smo izgubili nadu u bilo sta, zato sto nam je uskraceno i nacionalno i ekonomsko i politicko i kakvo god hoces osecanje. Ne postoji oslonac u ovom narodu koji bi pomogao da se vratimo u kakav-takav zivot. Jedan covek nikada ne sme da bude taj oslonac.

Nezamenljiv...mozda, to je individualan stav (kako si i navela).
Da zbog njegove smrti tapkamo u mestu, to bi bilo mnogo gore nego ovo sto se sada desava. To bi znacilo da cemo da tapkamo u mestu doveka...toliki znacaj ipak nije imao.
Niko od nas ne moze da predvidi kako bi se stvari razvijale da je Djindjic ostao premijer i naravno ziv.U mestu tapkamo zato sto smo izgubili nadu u bilo sta, zato sto nam je uskraceno i nacionalno i ekonomsko i politicko i kakvo god hoces osecanje. Ne postoji oslonac u ovom narodu koji bi pomogao da se vratimo u kakav-takav zivot. Jedan covek nikada ne sme da bude taj oslonac.

Naravno,ja uvek nastupam kao individualac,ne volim kod ljudi koji suu stranci-ponasaju se kao sektasi-kao papagaji ponavljaju reci nadredjenih-tu se gubu svaki individualan stav!

Back