Jedi Master
Ističe se
- Poruka
 - 2.288

Hehehe... Jao jao...
Tim "narko demokrate" samo potvrdjujesh moj i DJ-ev post...

Tim "narko demokrate" samo potvrdjujesh moj i DJ-ev post...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko se ja razumem u politiku, a razumem se, kvalifikovanje i vredjanje neistomisljenika je upravo fazon vadikala sps i inih patriota.Svi drugi su izdajnici, neprijatelji srpstva, i sve tako.
Gresis, to je manir narko-demokrata za koje su svi ostali retrogradni, fasisti, nacisti...
Ujkice moj dragi, i vrapcima na grani je to jasno, a tebi treba dokaz.Draga, ili daj neki dokaz, ili ne lupetaj...
.
E, blago nama....
Znači, kad oduzmeš izdajnike, neprijatelje srpstva, narkomane, retrogradne, fašiste, naciste...šta ostane? Borci za zaštitu životne sredine?
Gde je beše ona Kazablanka?
Najnovije istraživanje CESID-a pokazuje
Najpopularniji Tadić, raste rejting LDP
Autor: E.B. | 03.10.2007 - 08:54
![]()
Svaki treći birač koji bi izašao na naredne izbore zaokružio bi listu radikala ili demokrata, pokazuje najnovije istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju. Od približno trećine ili tačnije 2,2 miliona birača koji bi izašli na izbore u Srbiji, najviše bi glasalo za SRS - 33 odsto, za DS glasalo bi 29 odsto, a za koaliciju DSS i NS 13 odsto, rezultati su septembarskog istraživanja.
Dok kod najjačih partija nema značajnijih skokova ili padova, Liberalno demokratska partija trenutno ima podršku devet odsto anketiranih, socijalisti bi mogli da računaju na sedam odsto biračkog tela, dok iznenađuje podatak da je G17 plus ispod cenzusa sa četiri odsto birača.
Istraživanje je pokazalo da je najpopularniji političar i dalje Boris Tadić sa 12 odsto podrške. Sociolog Srećko Mihailović naveo je da istraživanje pokazuje da kod građana Srbije, po prvi put u poslednjih nekoliko godina, dominiraju pozitivne emocije.
- Nismo najnesrećniji narod na svetu jer kod 61 odsto birača preovladavaju nada, optimizam i vera da će biti bolje - rekao je Mihailović.
Radikale bole ovi rezultati pa su im se uvrnula jajca i sada vrište.
Rechnik dostojan pravog Srbina?
inace cedomir jovanovic kao lider ima 3% podrske... jasno je da se biraci identifikuju LDP i cedomira... odakle tolika razlika u podrsci cedomiru kao lideru i LDPu kao stranci?

Нисам никакав "радикал", него студент, гоља, који на изборе изађе само да би поништио листић, јер су/сте сви иста СТОКА. За разлику од тебе који си ситни функционерчић, јапи, који има материјални интерес у читавој овој причи, а који се мене ич не тиче. Штавише, заболе ме за њега. Попаљеници којима је дупе зинуло за ситне функције и паре на локалу, који се представљају да су бољи од те свеопште лопурдске багре, а иста су стока, и још притом користе фашистичке методе типа "Држ'те Јевреја!" чим им неко у лице каже какав су олош, највише ми иду на живаЦ...
Јeб'о вас воз који вас дон'о. Све вас. И то је све што имам да вам кажем, "другови чланови"... Без обзира били у ЛДП, ДС, СПО или Партији јeбеног природног закона.

Za onog ko se razume u politiku, odgovor je jednostavan.Cedomir Jovanovic je donekle kompromitovan, sto od strane ''patrijota'', sto od strane samog sebe; LDP je STRANKA koja ima PROGRAM okrenut ka buducnosti(ne, nisam clan ni simpatizer: clan sam DS od 1995.) i taj program ljudima polako dopire do svesti, te stoga LDP ima porast podrske, a tome je , naravno, doprineo i sam njihov ulazak u Parlament.Treba jos neko objasnjenje?
radikali cute rajzer, to je najindikativnije... znash kako se kazhe da je najopasnije za neki sistem kad najmnogoljudnija partija i njeni simpatizeri ne pustaju glasa....ja bi se na tvom mestu zabrinuo i stavio prst na celo.
Cheda je satanizovan sistematski preko svih mogucih medija.
Tako su pripremali Djindjicevo ubistvo i ubedili odredjeni deo populacije u svoje lazi..

Moram najiskrenije da se zapitam, u kom svetu ti i takvi kao ti zivite?
Ako imate dokaze da se Ceda bavi kriminalom, podignite krivicnu prijavu, pa na sud.Ako nemate, shut the **** up.
Za onog ko se razume u politiku, odgovor je jednostavan.Cedomir Jovanovic je donekle kompromitovan, sto od strane ''patrijota'', sto od strane samog sebe; LDP je STRANKA koja ima PROGRAM okrenut ka buducnosti(ne, nisam clan ni simpatizer: clan sam DS od 1995.) i taj program ljudima polako dopire do svesti, te stoga LDP ima porast podrske, a tome je , naravno, doprineo i sam njihov ulazak u Parlament.Treba jos neko objasnjenje?
Sve to u tamnicu treba!!!Sve moj do mojega-Sloba, Legija, Arkan, Ceca, Sheki....svet koji nestaje.![]()
i ja mislim da je tako ,posto situacija u zemlji neodoljivo podseca na onu iz 87. kada su ideoloski prethodnici SRSa i DSSa preuzeli vlast takodje preko Kosovske price i prebrojavanja izdajnika i patriota ,pa su onda najavili bitke "koje nisu oruzane ali ni te nisu iskljucene " pa smo onda dobili i bitke i poviku na izdajnike ,samo sto smo tada ratovali ili se svadjali sa gotovo celim komsilukom i normalno sve ratove popusili ,tako da je preostao jedino jos rat izmedju samih Srba posto vise nikome ne predstavljamo pretnju uljucujuci ni sipatrima na Kosovu ,al ko ga hebe ako je narod spereman za jos jedan krug i reprizu niko mu nece biti kriv jer za bolje i nije ,meni licno svejednotoma postaje predsednik...voja premijer... srs preuzima poluge vlasti... ko ne veruje ne mora...
Ujkice moj dragi, i vrapcima na grani je to jasno, a tebi treba dokaz.
Jesu li pomogli Crnogorcima da se odcijepe? Jel prijavljena izborna kradaj u pojedinim opštinama sto primorja što severno i nikad istraženo, a CESID sve podrzao. Mi'sim, jako su nepristrasni...usput, Kosei je postavio sponzore istih- gde ćeš bolji dokaz da imaju isti interes sa pojedinim strankama.
Jerry lepo obradio prevaru ankete u kojoj su dva istaknuta člana iste stranke. O'š još dokaza pristrasnosti i licemerja?