- Poruka
- 14.207
Može, važi lista za prošla vremena,
sad su aktuelni DJ da pusti play i malo drnda EQ.
sad su aktuelni DJ da pusti play i malo drnda EQ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šetaj.Imam svoje mišljenje , nisam nikoga prozivala .Vređaš Bitlse na osnovu neznanja, a to je bezveze. Još si sva glasna, izražavaš neki prezir prema stručnjacima, a sama nemaš pojma.
Malo samokritičnosti bi ti koristilo u životu.
Pa, prozvala si stručnjake. Ne da sam ja neki naročiti stručnjak za muziku, ali jesam poznavalac nekih drugih grana umetnosti, i iritira me taj stav koji često srećem kod ljudi, a to je stav da smo za umetnost svi jednako stručni.Šetaj.Imam svoje mišljenje , nisam nikoga prozivala .
Ne prozivaj ni ti mene i zadrži svoje mišljenje za sebe .
Vidim da si prepametan -ukapiraćeš.
Mene ne zanimaju stručnjaci .Pa, prozvala si stručnjake. Ne da sam ja neki naročiti stručnjak za muziku, ali jesam poznavalac nekih drugih grana umetnosti, i iritira me taj stav koji često srećem kod ljudi, a to je stav da smo za umetnost svi jednako stručni.
Stručnjaci za umetnost itekako postoje, i to su ljudi koji su izdvojili mnogo vremena i truda da bi stekli tu ekspertizu, baš kao stručnjaci iz bilo koje druge sfere života. Dok u narodu provejava uverenje tipa "meni se taj bend ne sviđa = precenjeno je to, a za ono što kažu kritičari i stručnjaci me boli uvce, jest da su tome posvetili svoje živote, al šta oni znaju, ne slušam ja njih, ja znam isto ko oni?!?"
Pa, ko što rekoh, stručnjaci postoje, a mnogi kritičari jesu stručnjaci.Mene ne zanimaju stručnjaci .
Zanima me samo ono što se meni sviđa.
Kritičari su izmišljena profesija.Koliko ljudi -toliko i mišljenja.
Nikada se neće svi složiti , ne ide tako ta priča.
A ovu listu inače nisu sastavljali kritičari , nego slušaoci .
Običan "nestručni "narod.
Naravno da se neću složiti.A, složićeš se valjda da mišljenje stručnjaka i mišljenje laika ne vredi jednako, bez obzira na oblast.
Tjah. Mišljenje nekog ko je posvetio život izučavanju neke materije i mišljenje laika za tu materiju ne mogu biti jednaka, i uvreda za ove prve je tvrditi da nije tako.Naravno da se neću složiti.
Vrednost nečega se ne može oceniti .
Jer svi vrednujemo drugačije .
I svi gledamo , vidimo , komentarišemo
Govorimo , kritikujemo...
Samo što su kritičari plaćeni za to .
Tako da i dalje -Bitlsi su precenjeni .
I svakako im nije mesto na listi rock grupa , jer jednostavno to nisu .
Blak Sabbath su jako dobri i uticajni, ali neverovatno je da na toj listi nema AC/DC.da , neki mek rok
te podele u muzici su vise subjektivne , evo recimo ovde
meni su ovde oko pola rok a pola metal
metal mi je agresivna muzika , pa se pevac izdere par reci i tako, kao venom - 10-i
a pogledajte ko im je prvi na listi , blek sabat , neznije mi zvuci od nekih narodnjaka
AC /DC prave muziku po istom kalupu ….Blak Sabbath su jako dobri i uticajni, ali neverovatno je da na toj listi nema AC/DC.
kako nema, osmi su.Blak Sabbath su jako dobri i uticajni, ali neverovatno je da na toj listi nema AC/DC.
Van Gog, N bebe.A gdje je Čorba![]()
Moj odgovor je bio na listu metalaca.AC /DC prave muziku po istom kalupu ….
Ako hocemo realno po umetnosti i raznolikosti ja bih pre stavio David Bowie….
Sve nameštaljke, državni projektiNa osnovu podataka sa Spotify, Facebook, Ranker, i Billboard 200 albums chart, lista prvih 10 najboljih rok bendova izgleda ovako
Koliko se ovo uklapa u vašu viziju?
- The Beatles
- Queen
- The Rolling Stones
- Pink Floyd
- Led Zeppelin
- Prince and The Revolution
- Metallica
- AC/DC
- Guns N’ Roses
- Coldplay