tgdanijela
Poznat
- Poruka
- 7.092
U današnje vrijeme koji su najperspektivniji fakulteti po vama, fakulteti sa kojima imate najviše mogućnosti zaposlenja svuda u svijetu, fakulteti koji prate savremene društvene tokove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi drzavni faksovi. Mada za sve osim elektrotehnike moras i da polazes i potvrdis diplomu u inostranstvu na njihovom jeziku.
Možemo li reći da je elektro faks onda zapravo najperspektivniji, naravno za onoga kome ide matematika
Beše nekada. Em su dobijali dobre poslove, em su bili veoma cenjeni i uvaženi uspevši na nametnu svoj fakultet kao najteži i da ne može svako da ga završi. Danas je, mislim, najbolja ekonomija
.
i pravo
realno,kome danas trebaju agronomi,razni inzenjeri stocarstca,ratarstva...(dopuniti po zelji vezano za poljoprivrednu struku),masinci,metalurzi,rudarski ing,razni tehnolozi...
iz moje okoline vidim da upravo ekonomisti i pravnici prolaze najbolje,a za njima gradjevinci i arhitekte...svi su se nekako usemili i sad ili su neki direktori ili imaju svoje projektne biroe ili kancelarije![]()
Informatika i sve sto je vezano za istu.
svi drzavni faksovi. Mada za sve osim elektrotehnike moras i da polazes i potvrdis diplomu u inostranstvu na njihovom jeziku.
Nije tačno.Ljudi koji završe Hemijski fakultet ne moraju da polažu nikakve ispite.svi drzavni faksovi. Mada za sve osim elektrotehnike moras i da polazes i potvrdis diplomu u inostranstvu na njihovom jeziku.
Nije tačno.Ljudi koji završe Hemijski fakultet ne moraju da polažu nikakve ispite.
u americi se samo 5% radno aktivnog stanovnista bavi poljoprivredom amerika je najveci svetski izvoznik poljoprivrednih proizvoda
Slazem se u potpunosti sa ovim komentarom, koga god da pitas sta ce upisati kaze pravo ili ekonomiju. . . Po meni je daleko perspektivniji ETFnikad vise pravnika i ekonomista nikad gore stanje po ta dava osnova u zemlji..nesto tu ne stima..za broj pravnika i ekonomista koje mi skolujemo ni cela evropska unija ne moze da nadje posao..