Cico, ako se nisu već udala, moram da priznam da je prilično hrabro da neko ovako razmišlja javno. Malo mi je čudno što za savet o tako ozbiljnim stvarima pitaš apsolutno nepoznate ljude. Poštujem i to pa ću ti reći da pokloni ništa ne znače!!! Volim ih i ja i dobijam ih s vremena na vreme, ali u principu ne odražavaju uvek nečiji stav, volju, raspoloženje, ili emocije. Možda je čovek kupovao nekome pre tebe, ima loša iskustva pa, ne želi da pravi slične greške. Prema tome, lepo se ti zezaj, ne žuri sa odlukama, a priče tipa "vidi što je dobra burma, ili hoću da budeš majka moje dece" su već izvikane. Možda čovek misli ozbiljno, pa, pronađi način da se uveriš. Ovo ti govorim kao muškarac, i ti su mi muško-ženski odnosi vrlo interesantni. Iz tvoje priče, a na osnovu svog iskustva mogu da te upozorim na dve stvari. Ili te stvarno želi pored sebe, ili te stvarno želi u krevetu. Neki moji poznanici i dok svršavaju govore "Jao, mala sutra te ženim "!! Prema tome, ono što ti od te veze želiš, moraš i da mu kažeš. Face to face, da ne bude zabune. Pozdrav !!!