NAJOZBILJNIJE TRAZIM SAVET

Cico, ako se nisu već udala, moram da priznam da je prilično hrabro da neko ovako razmišlja javno. Malo mi je čudno što za savet o tako ozbiljnim stvarima pitaš apsolutno nepoznate ljude. Poštujem i to pa ću ti reći da pokloni ništa ne znače!!! Volim ih i ja i dobijam ih s vremena na vreme, ali u principu ne odražavaju uvek nečiji stav, volju, raspoloženje, ili emocije. Možda je čovek kupovao nekome pre tebe, ima loša iskustva pa, ne želi da pravi slične greške. Prema tome, lepo se ti zezaj, ne žuri sa odlukama, a priče tipa "vidi što je dobra burma, ili hoću da budeš majka moje dece" su već izvikane. Možda čovek misli ozbiljno, pa, pronađi način da se uveriš. Ovo ti govorim kao muškarac, i ti su mi muško-ženski odnosi vrlo interesantni. Iz tvoje priče, a na osnovu svog iskustva mogu da te upozorim na dve stvari. Ili te stvarno želi pored sebe, ili te stvarno želi u krevetu. Neki moji poznanici i dok svršavaju govore "Jao, mala sutra te ženim "!! Prema tome, ono što ti od te veze želiš, moraš i da mu kažeš. Face to face, da ne bude zabune. Pozdrav !!! :lol: :lol: :lol:

Princeza:
Mene interesuje da li je na kraju balade Milenina sestra otputovala na more sa njenim "bivsim" deckom kako su i planirali.

Ne zvala se ja Princeza ako sve ovo nije bila dobra zayyebancija sa nama... Na svih 14 strana...

Draga, glupost je vanvremenska konstanta - tako i ova tema, ali ko slusha moje vapaje ka LOCK - LOCK-u. Mozda tema ima neku vaspitnu notu koju vecina nas ne primecuje ili su nadlezni jednostavno radoznali sta ce biti...

Mene bi jako brinuli izostanci poklona.Slazem se da treba stedeti ako vec nemas para. Pa i to je jedan vid dokaza ljubavi.NEMOJ DA SE UDAS ZA NJEGA. OSTAVI GA STO PRE. I nadji nekog ko ce znati sta ti treba.Ovaj izgleda ne zna sta treba zenama cak ni okvirno a ne sopstvenoj devojci.Strasno.Uvek se iznerviram u ovakvim situacijama.Zavrsila si faks,i imash sve ostale kvalitete...Pa carice bilo bi ti bolje i da si sama a ne pored takvog luzera.Uzas :!:

Ovo je vreme specijalnih efekata(ruze,cokoladice,pisamca...) su u muskim glavama postali jadni,bedni i sramotni.Mozda je on jedan od onih koji mali poklon ne smatraju vrednim pa ceka svoj pravi trenutak da te iznenadi i iskupi se za sve unazad.****** tatini,mamini i krimi sinovi su iskrivili sliku vrednovanja ljubavi.mislim da bi trebala da zazmuris na temu poklona,verovatno bi ti on dao 2 litra krvi,bubreg,srce ako bi zatrebalo.A ovi sa "avionima,kamionima" bi ti slegli ramenima i rekli "****** sestro,zao mi te".Mislim da je bolje da mu vise ne kupujes poklone,verovatno ga to boli.Zivot danas je veoma tezak i velika je besparica,voli te se ne poklanjaj te se...Mi muskarci tezimo da privredjujemo vise od vas a to postaje jako tesko pa eto jos jednog tereta.On te volji toliko verovatno zato sto si prva osoba koja se ne kupuje poklonima"bar te tako vidi" a to je retkost.
Sto se upoznavanja njegovih tice,verovatno zive u teskoj situaciji pa ga je negde sramota od njih pa te zato ne odvodi,ali i to ce doci na svoje vremenom...Dajmu sigurnost i ljubav(poverenje pre svega) i duplo ce ti se vratiti,ljudi velikog srca to umeju a prava su retkost danasnjice.CUVAJ GA AKO JE ON TAJ.

Mali stvarno ima problem.Verovatno i ti sa njim.Budi otvorena pa pitaj sta ti nije jasno. Pa kada ces ako ne sada?Planiras zivot sa njim a ostavljas stvari nerasciscene?Upoznaj roditelje,bracu,sestre, njegovu sobu,kupatilo i ostalo.Ne ostavljaj nista u celofanu!Veruj mi!

Iz prilozenog se vidi da decko ima mali problem, tako da ti je moj savet da se ne upustas previse ako se nisi vec upustila! Meni npr nikada nije smetalo da devojku upoznam sa kevom ili sa sestrama ali samo onda kada sam znao da mi se devojka dopada!
A ako se on stidi svog imovinskog stanja onda to treba da ti kaze a ne da se pravi mutav!
Sto se poklona tice to je vec drugo pitanje ali za takve stvari se bar uvek nadju pare, bar kod mene!

Moj savet je razgovarati ozbiljno pa ako se dobiju dobri odgovori ok, ako te ne zadovoljavaju hvala lepo dovidjenja!

Pozdrav

Back