- Poruka
- 70.691
Divnooo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Išao sam ovim putem. Bolivija ima užasne puteve, kad kiša padne slecu često sa puta, celave gume ne može po blatu a velike visine. Obično kad kiša padne zaustavi se saobraćaj i prodaja karata. Otišao na salter na stanici da kupim kartu za Paragvaj, zena me gleda kao ono kako si tako glup vidiš da je kiša pala, dodji nakon tri dana kad se osuši.Strah u pustinjskoj noći – Put Luksor-Hurgada
Svako ko se našao u sred pustinje tokom noći, u vozilu koje izuzetno brzo i opasno vozi egipatski vozač koji ne gasi cigaretu, zna šta je strah. Veliki broj turista se odlučuje na put do drevnog grada Luksor iz turističkog mesta Hurgada na obali Crvenog mora, a drugog puta osim ovog kroz pustinju nema. Tri godine su zbog revolucije ova putovanja bila zabranjena, a ove godine ponovo se organizuju. Iako je označen i asfaltiran, ovaj put je često prekriven kamenjem i peskom koji vetar nanosi na put, ali to nije najopasnija stvar koja vreba ovde.
Napadi bandita koji presreću turiste u ovom kamenitom delu Sahare, iako nisu česti, najviše zabrinjavaju putnike na ovom putovanju između dva grada koje traje između četiri i pet sati. Pre nego što se stigne u Luksor, u dolini Nila se nailazi samo na dva veća mesta - Kenu i Kus. Međutim, kada stignu do Luksora i Karnaka, najvećeg svetskog muzeja na otvorenom, gde je vreme stalo još tokom procvata drevne egipatske civilazacije, turisti zastaju oduševljeni magijom ovog mesta i shvataju da je strah vredeo. Preostaje im još samo pet sati vožnje nazad do Hurgade.
![]()
![]()
Izvor:kucastil.rs
gde ti sve nisi bioIšao sam ovim putem. Bolivija ima užasne puteve, kad kiša padne slecu često sa puta, celave gume ne može po blatu a velike visine. Obično kad kiša padne zaustavi se saobraćaj i prodaja karata. Otišao na salter na stanici da kupim kartu za Paragvaj, zena me gleda kao ono kako si tako glup vidiš da je kiša pala, dodji nakon tri dana kad se osuši.
Ne mogu da nađem slike puteva iz Bolivije tako lako ali evo nešto drugo,( Isla Margarita, Venecuela) put prestaje i moraš se prebaciti trajektom ali smo mi skontali da puno bolje vozimo od Juznoamerikanaca, žena je puno stresa doživjela sa mnom po Africi i Australiji sa dzipovima 4WDgde ti sve nisi bio![]()
![]()
hahah izivini...kakooo ovo dobroooooNe mogu baš lako da nađem slike puteva iz Bolivije, ali imam nešto drugo, put prestaje i moraš dalje trajektom ali smo mi skontali da puno bolje vozimo od Juznoamerikanaca, zema je puno stresa doživjela sa mnom po Africi i Australiji tim dzipovoma. ( Isla Margarita, Venecuela.)
Ne mogu da nađem slike puteva iz Bolivije tako lako ali evo nešto drugo,( Isla Margarita, Venecuela) put prestaje i moraš se prebaciti trajektom ali smo mi skontali da puno bolje vozimo od Juznoamerikanaca, žena je puno stresa doživjela sa mnom po Africi i Australiji sa dzipovima 4WD
Pogledajte prilog 959895