Najomrznutija odeca

Kad_LupimLupim:
E, a jel ima neka one Nany Pants a la Bridget Jones? :lol:

:lol: Ima! ... moja mama!

A sto ne tvid?
Ja sam skoro kupila jedan sako od tvida koji u tkanju ima i jednu sjajnu nit (da, svesna sam da u opisu, a iz toga i u zamisli to deluje kich, ali verujte nije) - prozvala sam ga 'Disko tvid' i mnoooogo je dobar - svi su odusevljeni!

A u mom ormanu ima, manje vise, svega i svacega od odevnih predmeta, mada je stil relativno klasican.
Dominira crna boja.

hanibal77:
dilerDuse:
Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima, tako da je razumljivo zasto ih vecina "mrzi". Inace su veoma slatke.
kako tebi stoje,lepotice? 8)

Kad ih budem probao, recicu ti. Ali pretpostavljam da bi mi dobro stajale, ne kipim sa strane. Zamisli da muskarcu bolje stoje plitke pantalone nego tebi kao zeni. :twisted:
Da li ti kipis posto vidim da se javljas povodom cinjenice koju sam naveo? Imas obruc, za spasavanje, a? Pa mrzis sve vitke koje ga nemaju i mogu da nose seksi bele pantalone?

mardz:
I ja se slazem ali... ja samo i nosim farmerke sa niskim strukom, tj ono sto se do skoro zvalo "farmerke sa plitkim strukom"... Kada sam u poslednjoj kupoivini trazila iste, dali su mi neke koje se zakopcavaju bukvalno ispod kukova i u kojima ne nema sanse da ti ne viri dupe kada sednes... Ne znam koji je to fazon sada, ali meni je to em ruzno, em neudobno, em neumesno...

Ja na ovo mislila dok sam komentarisala farmerke sa niskim strukom.
I ružno i neudobno.
Sem toga, stvarno ne smatram da zbog toga što sam zgodna treba da idem golih bubrega.
Volim udobno. :D

Jao jel se neko seća onih odvratnih sakoa sa cvetovima, e to baš baš nikome ne stoji.
Ne nosim košulje, nekako štreberski delujem u njima
A tek taj "animal", svakih par godina evo ga ponovo, kako ljudi već ne zapamte da je kičerica
NAJODVRATNIJA MODA-MODA OSAMDESETIH! Žene su uglavnom podsećale na slonove. A tek frizure...

dilerDuse:
hanibal77:
dilerDuse:
Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima, tako da je razumljivo zasto ih vecina "mrzi". Inace su veoma slatke.
kako tebi stoje,lepotice? 8)

Kad ih budem probao, recicu ti. Ali pretpostavljam da bi mi dobro stajale, ne kipim sa strane. Zamisli da muskarcu bolje stoje plitke pantalone nego tebi kao zeni. :twisted:
Da li ti kipis posto vidim da se javljas povodom cinjenice koju sam naveo? Imas obruc, za spasavanje, a? Pa mrzis sve vitke koje ga nemaju i mogu da nose seksi bele pantalone?
jao stvarno zamisli da ti bolje stoje nego meni.to bi bilo nesto :roll:

E koje gluposti!
Mrzim, mrzim, mrzim farmerke sa niskim strukom zato sto se spuste do pola dupeta, gola su mi ledja pa mi je hladno, itd.
Znala sam da ce se naci neki muski majmun koji ce odmah da nas proglasi slonicama ako ne volimo ovu glupost od dzinsa. :evil:

hanibal77:
mammy:
poenta je bila da pricamo sta nemamo u ormaru a ne da bakcemo i pravdamo tamo nekom dileru :roll: :wink:
na sta se svodi ovaj podforum

Mislim da je to dilerova poenta, da nas provocira, a mi mu jos odgovaramo... 8)

ja nemam u ormaru nista sto zovu military look....i to mi je bljak....gledala sam uniforme i predugo i previse....cak mrzim i maslinastu zbog toga :wink:

mammy:
hanibal77:
mammy:
poenta je bila da pricamo sta nemamo u ormaru a ne da bakcemo i pravdamo tamo nekom dileru :roll: :wink:
na sta se svodi ovaj podforum

Mislim da je to dilerova poenta, da nas provocira, a mi mu jos odgovaramo... 8)

ja nemam u ormaru nista sto zovu military look....i to mi je bljak....gledala sam uniforme i predugo i previse....cak mrzim i maslinastu zbog toga :wink:
eto vidiš ni ja nemam ni jedne pantalone sa onim džepovima sa strane...pa to je taj military look...
ne stoje mi lepo...

jeee, ni na kraj pameti mi nikad nije biop militari, pa sam i zaboravila na "te sa džepovima sa strane"...
to je baš tinejdž...
a koje su vam to Nanny's, jel to sa dubokim strukom?

Meni je baš problem da nađem pantalone - ne nosim džins, ni bilo koji varijetet takvog "udobnog" platna...loše je za cirkulaciju :wink:

krvolok:
gigule:
peach:
nemojte tu da mi mitingujete s parolom "dole farmerice!" :lol: :lol: :lol:
meni najudobnije u njima!obozavam! :P
ja ne izlazim iz farmerica ali OK ima ko ih ne voli...

Pa, iziđi ponekad, i Bresk'a ih voli, ali DOBRO zna da U NEKIM POSEBNIM ( hmmmm ... ) TRENUCIMA, ipak treba izići iz farmerica !!! :lol:
naravno! k'o sto ti voles zidarski kombinezon pa ga skidas samo u specijalnim prilikama...kad se vozis na yamahici od dokonog,ono,da mu je ne isprljas,znas kak' je fensi biti cist i uredan! :lol:
a bresk'a ce da izadje iz farmerica samo da bi obukla haljetak i bila malkice zenstveno zensko...mada to ovih dana niko ne zasluzuje,tako da:krvoloce,o mom skidanju farmerica mo's samo da sanjas! :lol:

krvolok:
gigule:
peach:

Pa, iziđi ponekad, i Bresk'a ih voli, ali DOBRO zna da U NEKIM POSEBNIM ( hmmmm ... ) TRENUCIMA, ipak treba izići iz farmerica !!! :lol:
:lol: ajd leba ti koji su to neki posebni HMMMMM... trenuci?

gigule:
krvolok:
gigule:
peach:

:lol: ajd leba ti koji su to neki posebni HMMMMM... trenuci?

Pitaj Bresk'u, ona to zna vrlo RELJEFNO da objasni !!! :lol:

Back