chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Jao moja tema od pre 100 godina. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemammy:

Ti bi mogla slobodno ,onda da otvoriš moj orman i da se komotno i lijepo obučeš.Jedino japanke nebi našla ni pod razno.Više volim klompe.gigule:dakle ja cu da strcim...i da smo drugarice sigurno se ne bi svadale oko odece...jer ja volim da nosim prsluke i duge suknje, cak i sire krojeve haljina kao trudnicke...i volim japanke...sta si mogu, sto bi rekli...
...a ne nosim mini suknje,jer sam ubedena da mi ruzno stoje, ali su mi minici mnogo slatki...
Ne volim helanke i nikada ih nisam nosila...i one pantalone sto su sada moderne do listova sto imaju sa strane pantljiku kojom se jos malo podizu nogavice...i ne volim nabudzene patike...
)VesticaBG:Mrzim, mrzim, mrzim farmerke sa niskim strukom!!!!!!
dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima, tako da je razumljivo zasto ih vecina "mrzi". Inace su veoma slatke.
CaLiMeRo:dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima, tako da je razumljivo zasto ih vecina "mrzi". Inace su veoma slatke.
Glupost.
dilerDuse:CaLiMeRo:dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima, tako da je razumljivo zasto ih vecina "mrzi". Inace su veoma slatke.
Glupost.
Sujeta.

CaLiMeRo:Moram bolje da obratim pažnju
na čije postove obraćam pažnju![]()
dilerDuse:CaLiMeRo:Moram bolje da obratim pažnju
na čije postove obraćam pažnju![]()
Nisi ti obratila paznju na autora, vec na post. A za to postoji i razlog. Da nisi na post obratila paznju, ne bi ni na autora, tako da bolje obrati paznju na sustinu postova na koje obracas paznju.
CaLiMeRo:Moram bolje da obratim pažnju
na čije postove[/b] obraćam pažnju![]()
CaLiMeRo:Još jedna tvoja glupost.
Lepo ti piše na čije POSTOVE.
Dakle OBJEKAT su postovi.
Izvini, ali suviše si glup(a) da bih nastavljala priču sa tobom.

Slazem se potpuno...mammy:zaboravila sam na animal print....odvratnoooooooo
Slazem se.dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima.
Nina2:Slazem se.dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima.
mardz:Nina2:Slazem se.dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima.
I ja se slazem ali... ja samo i nosim farmerke sa niskim strukom, tj ono sto se do skoro zvalo "farmerke sa plitkim strukom"... Kada sam u poslednjoj kupoivini trazila iste, dali su mi neke koje se zakopcavaju bukvalno ispod kukova i u kojima ne nema sanse da ti ne viri dupe kada sednes... Ne znam koji je to fazon sada, ali meni je to em ruzno, em neudobno, em neumesno...

kako tebi stoje,lepotice? 8)dilerDuse:Farmerice sa niskim strukom mogu stajati samo zenama koje ne kipe po bokovima, tako da je razumljivo zasto ih vecina "mrzi". Inace su veoma slatke.