Najomrznutija odeca

krvolok:
gigule:
krvolok:
gigule:
peach:
nemojte tu da mi mitingujete s parolom "dole farmerice!" :lol: :lol: :lol:
meni najudobnije u njima!obozavam! :P
ja ne izlazim iz farmerica ali OK ima ko ih ne voli...

Pa, iziđi ponekad, i Bresk'a ih voli, ali DOBRO zna da U NEKIM POSEBNIM ( hmmmm ... ) TRENUCIMA, ipak treba izići iz farmerica !!! :lol:
:lol: ajd leba ti koji su to neki posebni HMMMMM... trenuci?

Pitaj Bresk'u, ona to zna vrlo RELJEFNO da objasni !!! :lol:
neću...oću da mi to ti "vrlo reljefno" objasniš...

gigule:
krvolok:
gigule:
krvolok:
gigule:
peach:
nemojte tu da mi mitingujete s parolom "dole farmerice!" :lol: :lol: :lol:
meni najudobnije u njima!obozavam! :P
ja ne izlazim iz farmerica ali OK ima ko ih ne voli...

Pa, iziđi ponekad, i Bresk'a ih voli, ali DOBRO zna da U NEKIM POSEBNIM ( hmmmm ... ) TRENUCIMA, ipak treba izići iz farmerica !!! :lol:
:lol: ajd leba ti koji su to neki posebni HMMMMM... trenuci?

Pitaj Bresk'u, ona to zna vrlo RELJEFNO da objasni !!! :lol:
neću...oću da mi to ti "vrlo reljefno" objasniš...
Nije baš pametno !!! Ako to uradim, onda će se forum " Ljubav i seks " preimenovati u : " RELJEFNO OBJAŠNJENJE " !!! :lol:

pa ja nosim somotske vojnicke pantalone, mislim ovakve nalik vojnickim...sa dzepovima...ili nosim neku haljinicu, ali neku komotnu...u prodavnicu ...pa potrudim se da se barem minimalno sredim-mislim-urdna kosa, cista garderoba, nkad sam se tripovala da UOPSTE ne izlazim nenasminkana iz kuce...ali je, srecom, proslo

trenerku sam obukla jednom u zivotu...nagovorio me muz da kupim, pa ajde da vidimo...osecaj - kao da sam ruski sportista iz 80-tih...gadno...drugo je da u mojoj zemlji trenerka izaziva veoma negativne asocijacije...trenerku nose sitni kriminalci, lopovi i oni, koji vole da se tuku...devojke u trenerci-tako zvane lake ribe, odnosno-seljanke....normalno se ne izlazi...imamesta gde je zabranjen ulazak u sportskoj obuci i trenerci-clubove, kafice, restorani

pa sad...
ranije se znalo ko nosi miniće....kurave jel...a ne možemo reći da su sve devojke koje nose mini suknjice lake ribe ili prostitutke....Dakle, tako i trenerke...iako negde imaju negativni predznak jer se zna ko trenerke nosi ....one obične pamučne su super za po kući...Mada sam uvek zavidela onim finim lepo doterenim ženicama....ja to ne mogu....
Ajd sad da filozofiram: bitno je ko a ne šta ima na sebi...

hehehehe.....pa naravno da nećeš daleko stići u trenerci :lol:
/u diskoteku :shock: /
ja ih volim, imam za sva godišnja doba - najadalje ih prtošetam do maksija /5 min. od stana/, naravno...
e, sad sam kupila neku sa slovima na dupetu :D
a vidim da je juče i Milan St.Marković na svojoj modnoj reviji plasirao trenerke sa slovima na dupetu :lol: :lol:
Lepo piše - b g d
eo ra

:lol:

ali, u pravu si - leti je super u haljini SVUDA. Super je "haljina za pijacu", npr. :D
(to je kratka, cvetna, bez brusa)

Betty:
Ali, zašto trenerke? U čemu hodate po kući? U čemu usisavate - perete sudove - idete u pekaru ? Mrtva sam ozbiljna :wink:
aj sad :D

Trenerke su nekako debele...pa onaj lastiš i nabrano oko struka... ne volim.
Ja nosim neke Reebok helanke koje su dole ravne, tj nisu stegnute uz nogu, već kao pantalone.
MNOOOGO su udobne, od prijatnog tankog
materijala i fino stoje. :) Kupujem ih godinama.
A gore neke pamučne maje.

To sto neko nosi trenerku po kuci,to je njegov problem.Ali ovo sto se sada prihvatilo,i to kao normalno,to je,da se ulicama naseg glavnog grada,ide obucen
u trenerku!!! Smejurija je,videti nedeljom, "uparadjenu" porodicu,muz zewna i deca,SVI u trenerkama!!! Ljudi,aman! Pa valjda smo i mi Srbi ljudi-trenerka,sama rec
kaze:ODECA ZA TRENING ! To NIJE odeca za setnju ili poslovne sastanke.Ali,sta da kazemo o zenama? Cak i zene srednjih godina,idu ulicom u HELANKAMA
i kratkoj bluzi "do pupka",da im se vidi potpuno otkrivena guza.A da zalost ovog neukusa bude jos veca,te guze su neukusno predimenzionirane.Neznam samo,
zasto nasi modni dizajneri cute,o ovom cudu i neukusu!

Back