Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
Pa ne videh tako brzo. Nego postavi ponovo, evo dajem ti prava za veceras
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torrente-BG:Koji vam je najogavniji ministar u sadasnjoj vladi republike Srbije.
Moj glas nedvosmisleno ide Slobodanu Laloviću.Covek koji je zbog fotelje izdao stranku i koji tako laze da je to nevidjeno.
Можда је боље овако - само за твоје очи (Бонд - Јамес Бонд)Salvantis:Pa ne videh tako brzo. Nego postavi ponovo, evo dajem ti prava za veceras.
Svaka cast, simptican tigar. Doduse ovaj moj je malo boljiLacibg:Можда је боље овако - само за твоје очи (Бонд - Јамес Бонд)
скини га (Download) http://www.uploading.com/files/LJ8PE7S9/Tiger_2_2.gif.html
Таман је 80x80.
Да знаш да си у праву. Нисам размишљао на тај начин ...Salvantis:Svaka cast, simptican tigar. Doduse ovaj moj je malo bolji
E sad da ovo dovedem u vezu sa temom, na primer kog ministra biste bacili tigrovima?
Naravno nijednog, jer iako ima par mesnatih, verovatno bi otrovali jadne zivotinje.
Здраво Уроше.urospo:Vuk Draskovic, Dulic Markovic, ubedljivo.
Ма може - животиња је животиња ...Salvantis:Ma da je bacimo siptarima. Em ih mnogo voli, em oni tek nisu izbirljivi i osetljivi po pitanju hrane, jedu sta stignu takoreci.
"Мало" смо застранили - да прекинемо ?jomini:Al' vam je razgovor, čudo jedno.![]()
Vala bas, mada se donekle krecemo u okviru teme, makar u onom delu o ogavnostiLacibg:"Мало" смо застранили - да прекинемо ?
Поздрав колега Ослободиоц - сутра у нове радне победе.Salvantis:Vala bas, mada se donekle krecemo u okviru teme, makar u onom delu o ogavnosti
odoh ja na spavanje
poz