Najnovija Skupštinska kafana

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i080.gif
lakunoc.gif

file.php

Може ли неко да ми пошаље "Паприкаријусов" смајли ?
Знате онај сиви чичица на смајлију, што се смеје и удара руком.
Мени екран сече комплетну десну страну (??!!), па не могу да га прекопирам.
Унапред захвалан и извињавам се због молбе.

Може ли неко да ми пошаље "Паприкаријусов" смајли ?
Знате онај сиви чичица на смајлију, што се смеје и удара руком.
Мени екран сече комплетну десну страну (??!!), па не могу да га прекопирам.
Унапред захвалан и извињавам се због молбе.
Захваљујем се госпођици/госпођи која ми је помогла.
У питању је иначе овај смајли.

:hahaha1:

Ма никакв проблем, увек опет што би рекли немци. Ено послао сам ти линк па кад будеш у прилици и код интересовања изчитај. Нако, симпатична је тема.
Издвајам ти само пар реченица које је Фића написао (Филип му је име па га људи зову Фића) још 9.11.2008. Дакле малтене пре 2 године:

"Постоје особе које свој налог на форуму доживљавају као да им је то други живот који живе паралелно са овим стварним.
Врло му је важно како га други чланови на форуму доживљавају. Битно му је да буде добро прихваћен у том виртуелном друштву... Успоставља веома добре односе са одређеним члановима са којима ће се међусобно подржавати кад пишу на форуму... Лоше подноси конфликте са другим члановима... Стиче одређене непријатеље на форуму... Врло му је битно да покаже да је управу и тако се добро осећа... Боји се одбачености ... Битна му је репутација... и тако даље..."​

Када томе додаш ову малу табелу типова интернет зависника (било пре неки дан у пресу):

1. Компулзивни претраживаћи информација
2. Опседнути сајберсексом
3. Зависни од виртуелних веза и пријатељстава
4. Опсесивни играчи на мрежи: коцкање, интерактивно играње
5. Патолошки корисници електронске поште или мејлохоличари​
И онда све то лепо упоредиш са својим досадашњим искуствима недвосмислино ћеш доћи до закључка да такви људи у основи нису лоши, али као и сваки други зависник једноставно болесни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back