Pa bezi medju one ludake, sta cekas.
rusi ti ludaci? a sta mu dodjes onda ti sa cenom benzina 4 puta vecom nego u rusiji i cenom plina skoro 7 puta vecom?
pametnjakovic?
ono sto vi ne kapirate ljudi jeste da ste vi svi na gomili robovi
robovi zapada
koji nad svima nama primenjuju recept kuvanja zabe
zabu ako ubacis u kazan sa vrelom vodom ona iskoci
a ako je stavis u hladnu pa dogrevas lagano ona se samo skuva. ne iskace
tako i vama - zapad preko svojih marioneta dize svake godine cene goriva, atesta, registracije i ostale harace - a vi mesto da iskocite na ulice - vi blejite
zato i propadate kao narod.
jer nemate svest o opstem interesu a ni o licnom.
zasto u beogradu ne moze da se skupi ni 1000 ljud ida demonstrira zbog povecanja neopravdanih cena od strane vlasti?
jel treba da dodje neko iz ivanjice babusnice crne trave sente da protestvuje ispred vlade?
da moze 1000 da vas se skupi mozda bi i dosli.
zato narod u srbiji sem 5% izuzeta zivi psecim zivotom.
jer dozvoljava da ga sopstvena vlast pljacka i otima mu sve sto zaradi.
i narod je na to navikao i oguglao.
A kad se god narod pobunio - vlast je ustuknula.
Eno secam se pre 2 godine hteli da uvedu registraciju na kombije od 2000 evra , tj na kubikazu, i skupili se vozaci kombija krenuli u proteste - i vlast ukinula sopstvenu odluku .
Znaci kad se narod pobuni - vlast ustukne .
All narod u 95% slucajeva - cuti . I blejeci kao stado goveda ide na klanje...
Ja licno zaradjujem bolje nego verovatno 95% populacije Srbije. I pored toga smeta mi sve sto rade vlasti u nasoj zemlji i kako pljackaju narod. Kako otimaju sirotinji najvise.
A ti ljudi mesto da izadju na ulice oni cute. Ne bune se. Ne bore se da im bude bolje. Nego sve sto im ovi nametnu prihvataju kao nesto nepromenjivo ...
zato nam je kako nam je.
- - - - - - - - - -
setite se samo koliko je kostao plin pre 10 godina u Srbiji dok nismo krenuli u EU . 19 dinara je kostao nije bilo ni akcize. I tad je isto gomila ljudi vozila na plin. Manje nego danas doduse, jer je bio bolji standard gradjana i sve je bilo jeftinije ali su vozili.
A danas 87 dinara litar. A evro tad bio cini mi se 70 a sad 110 . Znaci kurs povecan 40% a cena goriva otisla 500%. Da su samo menjali cenu zbog kursa danas bi litar TNG-a kostao 30 dinara maksimum.