Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 84.180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece se razočarati nešto ako ne dobije...Deluje da se polako opušta i pokušavat će grend slemove još 2 godine.Ako šta upeca to je to.pitanje je dali će Novak dobiti pozivnicu za Torino
ma to je već četvrta banka , kada pređe 40 i prvu , već gazi pedesiticuBudimo realni ide 38 ipak...
Jeste ...Zar nije rekao prilikom nekog intervjua u BGD da ga vise ne interesuju ni mastersi na zavrsni turnir, samo GS-ovi?
Na svim sajtovima sam sada pogledao.Nole je jos na 4 mestu.Evo lista od 23.09.
@Manga Hilux pise o ATP Live Race to Turin (trka za zavrsni turnir najboljih 8 u 2024) a ti si gledao ATP Live ranking (Nole je imao vecu zalihu bodova iz 2023 nego neki teniseri koji su ove godine osvojili vise bodova od njega pa je na toj listi ispred njih, na mestu #4).Na svim sajtovima sam sada pogledao.Nole je jos na 4 mestu.Evo lista od 23.09.
https://www.tenisrezultati.com/atp/ljestvica/
Izvinjenje.@Manga Hilux pise o ATP Live Race to Turin (trka za zavrsni turnir najboljih 8 u 2024) a ti si gledao ATP Live ranking (Nole je imao vecu zalihu bodova iz 2023 nego neki teniseri koji su ove godine osvojili vise bodova od njega pa je na toj listi ispred njih, na mestu #4).
Mada je naslov teme "ATP lista" pa na prvu loptu moze covek da pomisli to sto si ti pomislio...Izvinjenje.
Pa jeste me odvukao naslov.Mada je naslov teme "ATP lista" pa na prvu loptu moze covek da pomisli to sto si ti pomislio...
Mislim da neću zaspati noćas, toliko sam se zabrinuo za njega i za njegovu ženupitanje je dali će Novak dobiti pozivnicu za Torino