- Poruka
- 388.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno za muške device, u potpunosti. Sa ženskim devicama imam ok odnos. Mislim, družimo se1. OVAN I RAK
Ovnovi vole da se brzo kreću i kapitalizuju baš sve. To ne funkcioniše baš za Rakove, koji su sentimentalni i potrebno im je vreme da pravilno uspostave poverenje. Za njih je romantika umetničko delo. Na žalost, dok se emotivni Rakovi dovoljno oslobode da se obavežu, Ovan je već pretpostavio da Rak jednostavno nije toliko zainteresovan za njih i da je krenuo dalje.
2. BLIZANCI I ŠKORPIJA
Slobodan um Blizanca može ih dovesti do naizgled kontradiktornih mišljenja... što može uplašiti Škorpiju, koja mora u svakom trenutku da zna gde njen partner stoji po pitanju svega. Ako se tlo stalno pomera pod njihovim nogama, Škorpija se neće osećati bezbedno da uloži srce u takvo partnerstvo. Kako će znati da ste pouzdani ako ste previše impulsivni da biste bili dosledni? Blizanci se, s druge strane, najprijatnije osećaju u dinamičnom okruženju i treba ih prihvatiti zbog promenljivih navika.
3. JARAC I STRELAC
Ako se Jarac može opisati jednom rečju, to bi bilo „profesionalno”. Vredni su, ambiciozni. Strelac, s druge strane, više voli tu haotičnu genijalnu vibraciju pomešanu sa malo šarmantne početničke sreće. Koga briga ako zakasne sa neočešljanom kosom? Znaju da mogu šarmirati sve u prostoriji da im oproste. Osim Jarca.
4. BIK I VODOLIJA
Bik je predvidiv kada su emocije u pitanju. To može značiti romantiku i pouzdanost za neke, a stagnaciju za druge. Za Vodoliju, inovatore Zodijaka, raditi istu stvar na isti način je recept za gušenje i dosadu. Najviše ih pali originalnost i potrebna im je osoba sa kojom se zabavljaju da ih stimuliše intelektualno i umetnički. Za brižnog Bika, to zvuči kao mnogo potrošene energije.
5. LAV I RIBE
Osetljive Ribe prepune su karmičke mudrosti i empatije prema drugima. A smeli Lavovi prepune su ljubavi prema sebi i lojalnosti prema svojoj ekipi – i ne traže ništa manje od partnera.
6. DEVICA I VAGA
Devica poseduje dar za duhovitost i to dolazi od njihove nepokolebljivo realistične prirode. Ne zamaraju se ulepšavanjem, za njih je gorčina života suočavanje sa integritetom i humorom, piše Yahoo. To može zvučati osvežavajuće za neke, ali za drugog romantičnog znaka Zodijaka, Vagu, oni zaista vole da pošećere surovu realnost.
Ok, slažemo seUh ovako gledano Strelac Jarac sa mesecom u Skorpoji, ne lezu mi bas mnogo Strelcevi,jer imam licnih planeta u 12 kuci Strelca,pa mi dodju iza ledja
Jarcevi i Vage ,pa i Bikovi mogu proci.. Ali da bitna je cela karta , jer neko ti legne u pocetku a posle vidis da pocinje da ti smeta,bacis pogled na kartu i ukapiras da ti njegov Saturn lego na Mesec ili Veneri,msm dajem primer i krene da se oseca ta tezina,stega.
Ti si malo kontra od mene, tebe iako si Strijelac vide kroz Jarca pa i kroz Skorpiju, jer Mjesec naglasava i nesvjesne reakcije, podsvijest, ali i opisuje i crte lica cesto, pa je logico da odgovaras Jarcevima, Bikovima( Oni namirisu taj tajanstveni Mjesec u Skorpiji, odgovara im), Djevicama manje, jer su vam Sunca u kvadratu, ali ne mora ni to da koci.Sa Vagama posebno ako im neka licna planeta pobjegne u Skorpiju i dodje na tvoj Mjesec, ali generalno Strijelac i Vaga su prirodni friendoviUh ovako gledano Strelac Jarac sa mesecom u Skorpoji, ne lezu mi bas mnogo Strelcevi,jer imam licnih planeta u 12 kuci Strelca,pa mi dodju iza ledja
Jarcevi i Vage ,pa i Bikovi mogu proci.. Ali da bitna je cela karta , jer neko ti legne u pocetku a posle vidis da pocinje da ti smeta,bacis pogled na kartu i ukapiras da ti njegov Saturn lego na Mesec ili Veneri,msm dajem primer i krene da se oseca ta tezina,stega.
Jesi li mozda zgodna i sarmantna kao sto je to nekada bila Brizid Bardo, ona je cini mi se Vaga sa ascedentom u StrijelcuVaga/strelac super se slažem sa strelčevima![]()
Malo glupo za sebe da kažem, jeste, da, lepa sam i šarmantnaJesi li mozda zgodna i sarmantna kao sto je to nekada bila Brizid Bardo, ona je cini mi se Vaga sa ascedentom u Strijelcu![]()
Jos ako si septembarska Vaga, koja je pored aprilskih Bikova dala najveci procenat lijepih zena( oba znaka pod Venerom), onda ti potpuno vjerujemMalo glupo za sebe da kažem, jeste, da, lepa sam i šarmantnamogu reći samo da jesam plavuša
![]()
Vremenom se Brizitka kao nekadasnji mozda najveci medijski sex simbol i san mnogih muskaraca pretvorila u cangrizavu bakicu kojoj sve smeta, iako se zalaze za prava zivotinja, i tu dolazi do izrazaja ta strijelcevska plemenitost ali i humanost....I nekako sam se razočarala u nju, jer sam negde čitala neku njenu glupu izjavu da je trudnoću doživljavala kao strano telo![]()
Nemam ni sa kim bliskim tu konjunkciju venere i saturnaTi si malo kontra od mene, tebe iako si Strijelac vide kroz Jarca pa i kroz Skorpiju, jer Mjesec naglasava i nesvjesne reakcije, podsvijest, ali i opisuje i crte lica cesto, pa je logico da odgovaras Jarcevima, Bikovima( Oni namirisu taj tajanstveni Mjesec u Skorpiji, odgovara im), Djevicama manje, jer su vam Sunca u kvadratu, ali ne mora ni to da koci.Sa Vagama posebno ako im neka licna planeta pobjegne u Skorpiju i dodje na tvoj Mjesec, ali generalno Strijelac i Vaga su prirodni friendovi
I kada dodje Saturn na neciji Mjesec u sinastriji to je karma, neki " dug " koji moze da se otplacuje nekoliko " inkarnacija", i da osobe pored silnog neslaganja zacementira zajedno jako dugo, da odrzava citav odnos, iz kojeg se jako tesko izlazi, posebno ako je u sinastriji i nekih ljepsih aspekata.
Saturn konjukcija Venera aspekt imaju najbogatiji ljudi na planeti, Bezos, Gejts, Carlos Slim Helu, pa i ludi Trump, pa ne mislim da je i u sinastriji to losa pozicija, cesto ukazuje na vece razlike u godinama izmedju partnera..
Zavisno koje su planete u konjukciji, ako su 2 benefika, npr Jupiter i Venera, Jupiter i Sunce, pa i " neutralni Merkur", ili sve to sa Mjesecom, onda je takva konjukcija lagana i podsticajna, jer generalno planete u konjukciji djeluju zdruzeno, dok su u kvadratu su sukobljene, u opoziciji suprostavljene, konjukcija je cak i u slucaju konjukcije malefika sa nekim svjetlom ipak beneficnija od kvadrata i opozicije.Nemam ni sa kim bliskim tu konjunkciju venere i saturnaa ni u natalu
tako da tesko cu biti Gejts
STo se tice licnih u vagi nema samo pluton ,ali izgleda on ih omadjijasala mala.
Nego ti sve to lepo objasnis svaka castNegde ucih da su konjunkcije kao i kvadrati i opozicije isto izazovni i napeti aspekti pa zato rekoh kada nalegnu .
Znaci li to da zbog tvoje recepcije Saturna i Sunca ti si imao dobar odnos sa majkom(ili imas)?Zavisno koje su planete u konjukciji, ako su 2 benefika, npr Jupiter i Venera, Jupiter i Sunce, pa i " neutralni Merkur", ili sve to sa Mjesecom, onda je takva konjukcija lagana i podsticajna, jer generalno planete u konjukciji djeluju zdruzeno, dok su u kvadratu su sukobljene, u opoziciji suprostavljene, konjukcija je cak i u slucaju konjukcije malefika sa nekim svjetlom ipak beneficnija od kvadrata i opozicije.
Ja imam konjukciju Saturna i Mjeseca u Lavu, koja bi bila maleficna, iako tu i Mjesec utice na Saturna, cini ga emotivnijim ali posto je u Lavu i dramaticnijim, ali mene npr vadi recepcija Sunca u Jarcu i Saturna u Lavu, gdje u samo zamijenili mjesta, i moj Saturn tako pored Mjeseca i Sunce dovodi u znak Lava itd....
Da si podznak Rak, ili Lav, da ti je 7 kuca u Jarcu ili Vodoliji, onda bi vjerovatno nalijetala na muskarce sa istaknutim Saturnom, pored
Moze se reci da imam jako pozitivan i dobar odnos sa majkom, dosta sma vezan za nju, dosta je uticala na moje zivotne stavove, cesto se i zrtvovala za mene, posebno dok sam bio mladji, nekako sam je uvijek dozivljavao jakom osobom, odlucnom, hrabrom itd,a ima u sebi tu crtu " plemstva" sto je nagalseno tim mojim planetama u Lavu.Znaci li to da zbog tvoje recepcije Saturna i Sunca ti si imao dobar odnos sa majkom(ili imas)?
Inace mm ima takav Asc Rak/Lav ,bas je na granici te je naleteo na mene SaturnovcaA gde ti je Jupi? To pitam zbog tvog Asc.
A eto imam 3 egzaltirane planete u prirodnim kucama, Mars u Jarcu u 1, Venera u Ribama u 2, i Uran u Skorpiji u 11, tj imam taj " mali trigon" koji me je zapravo uljulkao i odveo u lijenost@MajorTom pa tebi bas dobro postavljene te planete,zavidim ti iskreno .Moje sve gde ne treba misa mu.
I jos da pitam gde ti je Uran ,to je zbog astro posto ti bas dobro ide ,cak sta vise odlicno.
![]()
Konjukcija južnog čvora i marsa u osmoj kući na 17-om stepenuKonjukcije cvorova su bitne (karma),uglavnom bolne veze..