Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.733
ne zakeraj, Petunijo
pusti čoveka da kaže
pusti čoveka da kaže
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne zakeraj, Petunijo
pusti čoveka da kaže
Kako dobra tema za zajebanciju...
Ima i ono - ma koliko mocna zena/devojka bila, svakako nije iskljucivo da ce u ljubavi da bude totalni dibidus i da svu tu nekadasnju moc izgubi u roku od godinu dana najvise.
I imas tu dve vrste.
Jedna vrsta koja je odrasla u svetu bez muskih figura, pa kada se upozna sa muskom energijom u realnosti, pokusava da nadjaca, a ne uspeva i onda mrzi muski rod. Tek u poznim godinama olabavi i shvati neke stvari. Isto vazi i u obrnutoj shemi.
A druga vrsta je princip karijerista koje jure karijere dok ne ostanu same ili gaje jedno do dva deteta (cesce dva razlicita oca) koje zbog previsokih ambicija nisko padnu u zivotu jer se zaljube u totalne idiote, cesce i vec ozenjene muskarce.
To tako ide u zemljici Srbiji. Neke manje varijacije tu i tamo postoje, naravno. Ali ljudi su generalno gamad jer porodicu gaje, a ne znaju kako da ocuvaju. Sve bi nesto to da shvrlja unaokolo, da bezi od obaveza, da pobegne iz sopstvene koze da moze.
I na kraju covek ostaje sam. Sam. Sam. Sam. I tuzan. I to je izuzetno smesno jer je covek prosto receno - budala.Isto vazi i za te zene koje se previse prave pametne, pustaju jezik gde ne treba, misle da su bogom dane i nikada ne zele bilo kakav kompromis oko bilo cega u zivotu.
A imas i onu vrstu uspesnih zena koje se dobro udaju i pobegnu iz drzave, samo da pronadju da se nikada ne mogu uklopiti u inostranstvu, a zadrzati nesto svoje. Osim ako ne odu u Chicago. Tamo vec mogu da zadrze malo dostojanstva, nekog.![]()
Naš šta, ja ne verujem u moćne žene, jer svakako se izjednače u nekoj emotivnoj ravni bez obzira na društveni, obrazovni, ekonomski kakav god hoćeš status i ma kako fatalne bile.. Kad se zaljube, sve su ćurke, kraj.
Otkud ti deda stavro?
- - - - - - - - - -
aham, pa smo sve iste. Istina je da je zenska komunikacija samo na tom nivou bliska, tacnije tada su zene slabe, pa im ne smeta da budu jednake.
Meni su u trenutku te spoznaje sve postale iste, kada sam videla da i ona zbog koje su dečji piskili sedeći i ona sto nista posebno, obe rade iste gluposti na emotivnom planu, onda koja je poenta razlika?Šta joj koji k vredi bilo kakav viši položaj u hijerarhiji.
A od takmicarskog duha, koji čini mi se provlači, i izuzeh se odavno, jer ne vidim poentu u merenju kome je veci
Sem, kad mi neko nasrce na muškarcaonda mu opet dodjemo na sve je to isto
Sa mocnim zenama nema mnogo tupljenja ili jesi ili nisi...![]()
kako mozesh porediti precene kad su dva suprotna pola u pitanju
i dalje mi nije jasno