Najmanje loša od 3 političke struje u Srbiji

Koju opciju podržavate?

• Nacionalistički komunisti - Milošević, Mira Marković

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Po meni postoje 3 sveobuhvatne političlke struje u Srbiji i to :

1) Prozapadni Titokomunisti čiji glavni ideolog je Latinka Perović, a poznatiji ljudi su Jovo Bakić, Kišjuhas i ostala ekipa koja masovno bila u DOS i DS na čelu sa Tadićem, Čedom Jovanovićem itd.

2) Proruska nacional-komunistička Rankovićevsko-Miloševićevska ekipa, dakle SPS i JUL i verovatno još neke partije tog kova

3) Proruske radikalsko-seljačke pašićevske patriote dakle Šešeljevi radikali i derivati, Vučić, SNS, DSS i nastavci, razni Miše Vacići, Zavetnici...

Prozapadni liberali koji su izgleda najracionalniji su totalno na margini i gotovo ih i nema na političkoj sceni Srbije.
Iako naravno DS i G17+ marksisti redovno stavljaju u tržištare zbog privatizacija realnost je da oni to nisu uopšte. Pre su socijaldemokrate, i to čak više neki blaži socijalisti, a nikako tržištari.

Sad moje pitanje koja je od 3 pomenute struje najmanje loša, a koja je najgora.
I hoćemo li imati neku promenu na političkoj sceni i hoće li doći nekad neki pametniji ljudi?

Poslednja izmena:
Po meni postoje 3 sveobuhvatne političlke struje u Srbiji i to :

1) Prozapadni Titokomunisti čiji glavni ideolog je Latinka Perović, a poznatiji ljudi su Jovo Bakić, Kišjuhas i ostala ekipa koja masovno bila u DOS i DS.

2) Proruska nacional-komunistička Rankovićevsko-Miloševićevska ekipa, dakle SPS i JUL i verovatno još neke partije tog kova

3) Proruske radikalsko-seljačke pašićevske patriote dakle Šešeljevi radikali i derivati, Vučić, SNS, DSS i nastavci, razni Miše Vacići, Zavetnici...

Prozapadni liberali koji su izgleda najracionalniji su totalno na martini i gotovo ih i nema na političkoj sceni Srbije.
Iako naravno DS i G17+ marksisti redovno stavljaju u tržištare zbog privatizacija realnost je da oni to nisu uopšte. Pre su socijaldemokrate, i to čak više neki blaži socijalisti, a nikako tržištari.

Sad moje pitanje koja je od 3 pomenute struje najmanje loša, a koja je najgora.
I hoćemo li imati neku promenu na političkoj sceni i hoće li doći nekad neki pametniji ljudi?
.
Када си у рату постоје само две опције.

Или браниш земљу или си издајник.

Србија јесте у рату и прети јој се одузимањем дела територије.

Ово је једина разумна подела политичких опција док овакво, ратно стање траје.

Све остало је замајавање.

.

.

.
Onda su i Milošević i Vučić izdajnici, a da ne govorim o DOS-u koji za razliku od pomenute ekipe ipak nije predavao teritoriju.:per:

Onda su i Milošević i Vučić izdajnici, a da ne govorim o DOS-u koji za razliku od pomenute ekipe ipak nije predavao teritoriju.:per:
.
Милошевић се држао колико је могао, ДОС је продао националних интереса за неколико векова, а Вучић је само наставак ДОС-а.

.

.

.
Pa šta ti onda radiš 20 godina?
Što se zamajavaš?
Što ne kreneš u gerilu, postavljanje bombi po uzoru na Otpisane i šta već sve?
Jesi li ti onda izdajnik?
Mislim pričate o borbi za Kosovo i druge nazivate izdajnicima i vlast izdajničkom, a jedino što radite je ratujete preko tastature.:roll:
Važi.:ok:
Vi niste izdajnici, 22 godine već drkeljošete ratujući- na tastaturi.:lol:

.
Милошевић се држао колико је могао, ДОС је продао националних интереса за неколико векова, а Вучић је само наставак ДОС-а.

.
Brate da radite slične stvari onim koja je radila IRA u Severnoj Irskoj imali biste pravo da kažete tako nešto, ali vi ništa drugačije niste uradili od DOS-a i Vučića tako da to su samo prazne priče.

Pa šta ti onda radiš 20 godina?
Što se zamajavaš?
Što ne kreneš u gerilu, postavljanje bombi po uzoru na Otpisane i šta već sve?
Jesi li ti onda izdajnik?
Mislim pričate o borbi za Kosovo i druge nazivate izdajnicima i vlast izdajničkom, a jedino što radite je ratujete preko tastature.:roll:
Važi.:ok:
Vi niste izdajnici, 22 godine već drkeljošete ratujući- na tastaturi.:lol:
.
Није тема о мени већ о политичким опцијама.

.

Нетачно. У Србији је уствари стално отворен конкурс за колонијалног управника па имамо следећу поделу.
1. Аутошовинисти, апсолутно послушни потпуно не заинтересовани за Србију уи Српски народ. Њих треба избегавати као шугаво псето.
2. Жути, послушни али и свесни да за популарност код народа треба показати и зубе колонијалним силама али због тога што им је примарно сопствено богаћење не удубљују се пуно у отпор који је у Србији основа маркетинга. Такође и они су добри за избегавање.
3. Вучић који је послушан али се труди да аутономним деловањем донесе добит народу и тако и кокретно покаже неку самосталност по питању колонијалних сила и као таком он је најмање лоша опција .
ЕНДЕ,

Brate da radite slične stvari onim koja je radila IRA u Severnoj Irskoj imali biste pravo da kažete tako nešto, ali vi ništa drugačije niste uradili od DOS-a i Vučića tako da to su samo prazne priče.
.
ИРА је одавно одустала од тероризма. Овде се ипак очекује да се укине шизофренија коју је зачео ДОС, а данас спроводи овај финални производ метаболизма 5. октобра, Вучић.

Када се по свим истраживањима најмање 80% испитаника изјашњава против одвајања КиМ, логично би било да таква опција има главну реч у политици, али то овде није случај.

Ми данас имамо једног узурпатора власти у Србији који декларативно путем медија замајава све причом о некаквој немуштој борби за интегритет земље, на шта се иначе и заклео, а у реалности ради све супротно.

.

Нетачно. У Србији је уствари стално отворен конкурс за колонијалног управника па имамо следећу поделу.
1. Аутошовинисти, апсолутно послушни потпуно не заинтересовани за Србију уи Српски народ. Њих треба избегавати као шугаво псето.
2. Жути, послушни али и свесни да за популарност код народа треба показати и зубе колонијалним силама али због тога што им је примарно сопствено богаћење не удубљују се пуно у отпор који је у Србији основа маркетинга. Такође и они су добри за избегавање.
3. Вучић који је послушан али се труди да аутономним деловањем донесе добит народу и тако и кокретно покаже неку самосталност по питању колонијалних сила и као таком он је најмање лоша опција .
ЕНДЕ,
.
Ово су опције које сервирају медији и не зна се која је опција гора.

Математички је немогуће је да у оваквој земљи не постоји ништа ван овог талога.

.

.
ИРА је одавно одустала од тероризма. Овде се ипак очекује да се укине шизофренија коју је зачео ДОС, а данас спроводи овај финални производ метаболизма 5. октобра, Вучић.

Када се по свим истраживањима најмање 80% испитаника изјашњава против одвајања КиМ, логично би било да таква опција има главну реч у политици, али то овде није случај.

Ми данас имамо једног узурпатора власти у Србији који декларативно путем медија замајава све причом о некаквој немуштој борби за интегритет земље, на шта се иначе и заклео, а у реалности ради све супротно.

.
IRA se borila zadnjih 100 godina i više.:lol:
Razlika je ogromna.
Preporuka za film The Hunger rađen po istinitoj priči. Majkl Fasbander u glavnoj ulozi. E to su borci za slobodu u stilu Otpisanih, dakle urbana gerila, a ne vaša iseravanja na internetu.
https://www.imdb.com/title/tt0986233/

Poslednja izmena:
.

.
Како је Вучић наставак ДОС-а, кад се у време док је Милошевић предавао територију, овај се усељавао у стан од преко 100 квадрата?

ДОС је пукао 2012 године и тог маја 2012. године на власт сте се вратили Милошевић, ти и Мира Марковић.

IRA se borila zadnjih 100 godina i više.:lol:
Razlika je ogromna.
Preporuka za film The Hunger rađen po istinitoj priči. Majkl Fasbander u glavnoj ulozi. E to su borci za slobodu u stilu Otpisanih, dakle urbana gerila, a ne vaše iseravanja na internetu.
https://www.imdb.com/title/tt0986233/
.
Па причамо о политичким опцијама, а не о тероризму, не разумем шта хоћеш да кажеш.

.

Како је Вучић наставак ДОС-а, кад се у време док је Милошевић предавао територију, овај се усељавао у стан од преко 100 квадрата?

ДОС је пукао 2012 године и тог маја 2012. године на власт сте се вратили Милошевић, ти и Мира Марковић.
.
Покажи ми једну Вучићеву одлуку коју Чеда не би потписао.

.

1) Prozapadni Titokomunisti čiji glavni ideolog je Latinka Perović, a poznatiji ljudi su Jovo Bakić, Kišjuhas i ostala ekipa koja masovno bila u DOS i DS na čelu sa Tadićem, Čedom Jovanovićem itd.

Како може Латинка Перовић која се супроставила Титу, која је од свих тзв."српских националиста" и див-јунака без мане и страха једина особа која је живом Титу казала "друже Председниче, вама су Срби добри само два метра испод земље" (никада није хтела да га ослови са "друже Тито"), а непосредно поводом смене Марка Никезића и других тзв. либерала којима је припадала, да буде титокомуниста? Или Тадич Борисов, који је од свог дечаштва изразити противник Титоизма и који је као непријатељски елемент 1982. године био и ухапшен? А ово са режимским провокатором Неустрашивим Другом Јовом и "светосавским националистом" Чедом Прашком као некаквим титокомунистима нећу ни да коментаришем. Добро, ја разумем да Krstarica "мора" да има овакве троловске теме да би се одвраћала пажња форумаша са тема као што је нпр. тема о убиству Цвијана, али аман-заман "људи"!:hahaha:

.
Покажи ми једну Вучићеву одлуку коју Чеда не би потписао.

.
Čoveče ako ideš tom logikom onda komotno možeš reći da je CELA Srbija okupirana 5.oktobra.
Dakle prava okupacija i da su ovo okupacione vlasti.
Na to se svodi tvoja priča otprilike.

I šta radiš kad je zemlja okupirana?
Da li se boriš ili sediš u fotelji?

Razlika izmedju Miloševića, DOS i Vučića je samo u sledećem. Sloba udje u rat i onda potpiše sporazume koji su posle uvod za dalje sporazume koje DOS i Vučić potpišu bez rata. Zato kod nacionalista postoji percepcija da su Dejton i Kumanovo mnogo bolji od Borkovih i Vučićevih sporazuma jer Slobo se barem nešto tukao pre njih a ovi nisu. Valjda treba i DOS i Vučić da udju u rat pre nekog sporazuma pa da bi kod nacionalista imali status kao Sloba. Ali oni to neće jer su videli da iako je Sloba za mnoge heroj završio je jako loše a oni neće da završe loše, baš ih briga da li će ih neke generacije posle veličati ili ne, njima je bitno da dobro žive sada.

E znaš kad bi Karađorđe i Miloš Obrenović oslobodili Srbiju da su razmišljali ko ti.
.
Јбт, ајмо из почетка.

Тема је о политичким струјама у Србији.

Какав проблем има Србија да изабере политичку опцију за коју се према истраживањима изјашњава најмање 80% испитаника?

.

.
Ниси ми одговорио на питање, па да поновим:

Покажи ми једну Вучићеву одлуку коју Чеда или Тадић, не би потписао.

.

Зашто бих ти одговарао на ово питање?

Вучић, Дачић, Милошевић, Мира Марковић, Бајатовић, Шешељ, Тома Николић, Јоргованка Табаковић, Ти, Маја Гојковић итако даље и тако даље....

све је то иста екипа из деветесетих. Могу до сутра да вас набрајам. Ти и Чеда сте иста екипа.

Ја разумем да је теби тешко да прихватиш да сте ти и Чеда иста екипа, јер си годинама, па и деценијама живео у заблуди, али ви сте иста екипа.

Како може Латинка Перовић која се супроставила Титу, која је од свих тзв."српских националиста" и див-јунака без мане и страха једина особа која је живом Титу казала "друже Председниче, вама су Срби добри само два метра испод земље" (никада није хтела да га ослови са "друже Тито"), а непосредно поводом смене Марка Никезића и других тзв. либерала којима је припадала, да буде титокомуниста? Или Тадич Борисов, који је од свог дечаштва изразити противник Титоизма и који је као непријатељски елемент 1982. године био и ухапшен? А ово са режимским провокатором Неустрашивим Другом Јовом и "светосавским националистом" Чедом Прашком као некаквим титокомунистима нећу ни да коментаришем. Добро, ја разумем да Krstarica "мора" да има овакве троловске теме да би се одвраћала пажња форумаша се тема као што је нпр. тема о убиству Цвијана, али аман-заман "људи"!:hahaha:
Pazi grupišem ih u struje...
Kada kažem titokomunizam tu je Tito najmanje i bitan već je to ideal prozapadnjaštvo + marksizam.
To šta je ko rekao i mislio o kome i nije mnogo bitno.
DS je članica Socijalističke internacionale i to je postala dok je Tadić bio na njenom čelu.
Znači prozapadnjaštvo + socijalizam,
Tu je Jovo Bakić, to je ta ekipa.

I batali me sa Cvijanom. Dugo sam ovde i svako bi trebao da shvati da nisam bot.

Back