NAJLUDJE MESTO ZA SEX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
doktorova soba u bolnici, mmmmmm, za srecom nisu nas uhvatili mada su pacijentkinje napolju sumnjali kad smo izasli.....ah, moj princ u belom mantilu na belom konju....
a038.gif

Ada Ciganlija, davno beše, veče, ovo doba godine, klupa u senci, ljudi prolaze na 15m od nas i ništa ne vide!
Opet Ada, kabina za presvlačenje na Savskom kupatilu...
Gde bih?
Nije zanimljivo ako nije spontano, tako da ne znam, kašće mi se samo kad bude vreme

Mislim da je to veoma individualno. Idealno mesto za mene ne postoji, jer mi je posvuda sasvim OK. Najneobičnije mesto gde sam ispraznio svoje balone bila je mrtvačnica u jednom gradiću pored Beograda. Ne, nisam nekrofil, nego sam tamo kresnuo dotičnu gospođicu na posmrtnom odru. Naravno, ne na njenom, ona je bila itekako živa, živahna čak, moglo bi se kazati. Mislim da je ona pomalo u gotik fazonu, tako nešto... verovatno me doživljavala kao nekog kuratog beogradskog vampira... siguran sam u to...

Moja soba,dok smo se josh zabavljali,i moji matori nikada nisu ulazili sobu (otkljucana vrata),a onda je cale potrazio flomaster,secam se,dok sam se oblacila nabrajala sam:oces tanki,debeli,crveni crni.....a nemam skoro nikakav,*******,uvek smo chekali da zaspu,a te veceri u pola devet...
Kako preziveh!!!!!!!!!!!!!!!!

Svevlad:
Mislim da je to veoma individualno. Idealno mesto za mene ne postoji, jer mi je posvuda sasvim OK. Najneobičnije mesto gde sam ispraznio svoje balone bila je mrtvačnica u jednom gradiću pored Beograda. Ne, nisam nekrofil, nego sam tamo kresnuo dotičnu gospođicu na posmrtnom odru. Naravno, ne na njenom, ona je bila itekako živa, živahna čak, moglo bi se kazati. Mislim da je ona pomalo u gotik fazonu, tako nešto... verovatno me doživljavala kao nekog kuratog beogradskog vampira... siguran sam u to...
Morbidno..... Mada, ocigledno dobro :-)

u mladosti dok nije bila svoja gajba bio slucaj.uvece posle kluba podjem da ispratim curu i uz put mi se digo ma ocu i gotovo udjemo u prvi ulaz i ajde probali tako ovako ne ide snasli se ja od pozadi,taman poceli da se sexamo kad iz stana izlazi gospodja sa kantom smeca i prolazi pored nas a mi u pozi razumete.i ona nama dobro vece a ja lepo kulturno odgovori dobro vece.vratila se ona u stan a mi smo probali da produzimo ali ne ide onaj dole pocrveneo i nece da slusa tako smo i ostali to vece bez sexa.Ali bilo je produzenje tada sam vido da su ribe mnogo pokvarene posto se sve devojke mojih drugara druze medju sobom one su sve to prepricale suradan svi drugari umesto standardnog zdravo,ruke su im bile u sirini kukova i svi su govorili sami nagadjateDobro vece.dugo je posle toga bio pozdrav Dobro vece.

Crocodile:
Morbidno..... Mada, ocigledno dobro :-)

Pa, bilo je ludo. Ona je svaki čas svršavala vrišteći na sav glas, tako da je to bilo za film, majke mi. Nije mi jasno kako je uspevala svaki čas da svrši, obično nakon orgazma većinu devojaka malo boli kad im ga stavim. No, ona je svršavala i svršavala, a ja sam se znojio i jecao s nažuljanim kolenima na kamenom stolu. Kada sam svršio zaprskao sam je od pice do brade, tako da sam jedva ustao od izmoždenosti. Srećom, uvek nosim neku čokoladicu u džepu, jer mi se nakon malo jačeg seksa zavrti u glavi. Valjda mi padne pritisak ili šećer, ko će ga znati. U svakom slučaju, osećaj je super.

Najudje mesto za sexanje... pa ovaj forum definitivno. Da li se radi o sexanju preko PP-a, live ili preko anode i katode... ali je vrlo neobicno mesto i vrlo neobicna tehnika...

Licno iskustvo... hodnik zgrade, tj. stepenice, bejase zanimljivo... tek kasnije mi je palo na pamet da ljudi koriste hodnik kako bi stigli do svojih stanova... ko ce se svega setiti odjedared...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back