Najlonke!!!

Kathrin:
goodday:
Kathrin:
Lexa:
Mislim da čarape stvaaaaaaaarno ne zavređuju toliku vašu pažnju...
Negde pročitah da muškarce pale najlonke?!? :shock:
Ako mi je baš stalo da saznam da li ih neka nosi moram doooobro da joj se zagledam u noge.
Osim ako dotična ne nosi dopičnjak i najlonke prepune likre... A to govori nešto i o muškom UKUSU... A, kao, ne volite sponzoruše... :lol:
Jadan sto se gadja izrazima!!!!!!!!!
Aloooo decko,pa ja nosim carape i suknje,hoces da kazes da sam sponzorusa?Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?
termin oznachava!
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff
TERMIN-ZNACI,
POJAM-OZNACAVA
I NEMOJ MOLIM TE DA ME UCIS PRAVOPISU SKONCENTRISI SE NA TOPIC
ne...termin oznachava...
termin tachno oznacava neshto...a "veshtachki" je govor..(ne-govor veshtica)...

goodday:
Kathrin:
goodday:
Kathrin:
Lexa:
Ako mi je baš stalo da saznam da li ih neka nosi moram doooobro da joj se zagledam u noge.
Osim ako dotična ne nosi dopičnjak i najlonke prepune likre... A to govori nešto i o muškom UKUSU... A, kao, ne volite sponzoruše... :lol:
Aloooo decko,pa ja nosim carape i suknje,hoces da kazes da sam sponzorusa?Znas li ti uopste sta znaci termin sponzorusa?
termin oznachava!
on ne znachi....
"jezichka"..pffffff
TERMIN-ZNACI,
POJAM-OZNACAVA
I NEMOJ MOLIM TE DA ME UCIS PRAVOPISU SKONCENTRISI SE NA TOPIC
ne...termin oznachava...
termin tachno oznacava neshto...a "veshtachki" je govor..(ne-govor veshtica)...
KAKO TI KAZES :roll:

Julian_Duranona:
Snezna_kraljica:
Julian_Duranona:
Meni vise deluje, da sviras violoncelo...
Ej, nemoj, to je vec uvredljivo! :twisted:
To nije uvredljivo, nego eroticno... Nisam imao vulgarnu primisao, kada sam ovo pisao.
Zavisi od devojke, kako bi ona to shvatila - prosao bi sa cuskom ili bi osvojio njeno srce... Ja bih samo pocrvenela na to. Nije to bas najzgodnije... :?

Snezna_kraljica:
Zavisi od devojke, kako bi ona to shvatila - prosao bi sa cuskom ili bi osvojio njeno srce... Ja bih samo pocrvenela na to. Nije to bas najzgodnije... :?
Pa jeste, Snezna...
Ali ja sam post uputio Hellen, a ne tebi... Kao sto vidis, nisam dobio cusku i nije pocrvenela.
To je bila i sala, pomalo... Izgleda kao da svira violinu, a hoce da joj drugi primete noge!? Savet je - sviraj violoncelo!
Jesmo li i ovo sad razjasnili?

Hellen:
Kathrin:
Lexa:

:lol: :lol: :lol:
Ја верујем да том ''јадном дечку'' исто тако добро стоје чарапе на халтер и сукњице, а ти пробај само да ''га'' замислиш! :P
Gađa izrazima :?: :?: :?: :shock:
Nisam te, valjda, pogodila?
Zna se kakve devojke nose određenu garderobu, i ja s vremena na vreme obučem napadnu odeću ali se celo veče osećam neudobno. Ono što sam opisala je napadna odeća. Da li si apsolutno sigurna da baš to VOLIŠ da nosiš (a da nisi sponzoruša???) Sponzoruša, daaa.

Lexa:
Hellen:
Kathrin:
Lexa:

:lol: :lol: :lol:
Ја верујем да том ''јадном дечку'' исто тако добро стоје чарапе на халтер и сукњице, а ти пробај само да ''га'' замислиш! :P
Gađa izrazima :?: :?: :?: :shock:
Nisam te, valjda, pogodila?
Zna se kakve devojke nose određenu garderobu, i ja s vremena na vreme obučem napadnu odeću ali se celo veče osećam neudobno. Ono što sam opisala je napadna odeća. Da li si apsolutno sigurna da baš to VOLIŠ da nosiš (a da nisi sponzoruša???) Sponzoruša, daaa.
Nismo se razumele:
1.ja samo poneked nosim te carape i to zato sto znam da se moj decko lozi na njih
2.apsolutno sam sigurna da nisam sponzorusa i to iz vise faktora
3.ne kazem da sponzoruse to ne nose,ali nisu samo sponzoruse koje ih nose
4.Zapamti da i ne moze svako da ih nosi,tj.ne stoje svakom,ne zna svako da ih nosi na pravi nacin(ako me razumes o cemu ti pricam)...
5.ako ti vec iz nekih razloga ne volis i neces da ih nosis tvoj problem,ali nemoj da generalizujes i brkas neke stvari,ok?

Kathrin:
Nismo se razumele:
1.ja samo poneked nosim te carape i to zato sto znam da se moj decko lozi na njih
4.Zapamti da i ne moze svako da ih nosi,tj.ne stoje svakom,ne zna svako da ih nosi na pravi nacin(ako me razumes o cemu ti pricam)...
5.ako ti vec iz nekih razloga ne volis i neces da ih nosis tvoj problem,ali nemoj da generalizujes i brkas neke stvari,ok?
pa ja mislim da si ti jedna super sexy cica i sada ces svima da nam pokazes te haltere... ajde, nemoj da to bude samo za tvog decka
mislim sada kada svima ispricala sta ti nosis ispod...

Kathrin:
Nismo se razumele:
Apsolutno se slazem sa tobom, u svakom pogledu... pardon, skoro svakom. Ne bih voleo da moja devojka radi bilo sta sto ne voli kako bi meni udovoljila. To je bezveze... mislim, ne bih imao nista protiv ali onda ne bi izazvala u meni osecanja koja bi inace, da ih nosi zato sto voli... hmmmm, komplikovano?

dbg:
Kathrin:
Nismo se razumele:
Apsolutno se slazem sa tobom, u svakom pogledu... pardon, skoro svakom. Ne bih voleo da moja devojka radi bilo sta sto ne voli kako bi meni udovoljila. To je bezveze... mislim, ne bih imao nista protiv ali onda ne bi izazvala u meni osecanja koja bi inace, da ih nosi zato sto voli... hmmmm, komplikovano?
Ne nosim ih ja pod moranjem,jednostavno decko je rekao svoje zelje(a veoma cesto isto razmisljamo),a ja se nisam protivila!
Ma lepo mi stoje,a i osecam se nekako zavodnicki kad ih nosim pred njim..... :wink:

Ljudi meni stvarno nije jasno sta ima napadno u crnim svilenim NAJOBICNIJIM 15-den hulahopkama koje se nose ispod farmerki????

Sta je tu sponzorusa? kad obucem najlonke preko njih farmerke i neki sportski duks ili dzemper,i cipele-patike.
Ajde molim vas sta tu ima toliko provokativno???,sem sto kad skinem farmerke moj decko poludi.
A i volim najlonke lep mi je osecaj na kozi i cak i greju.

devojka od blackeyeboy

Back