Najlonke!!!

blackeyeboy24:
Ljudi meni stvarno nije jasno sta ima napadno u crnim svilenim NAJOBICNIJIM 15-den hulahopkama koje se nose ispod farmerki????

Sta je tu sponzorusa? kad obucem najlonke preko njih farmerke i neki sportski duks ili dzemper,i cipele-patike.
Ajde molim vas sta tu ima toliko provokativno???,sem sto kad skinem farmerke moj decko poludi.
A i volim najlonke lep mi je osecaj na kozi i cak i greju.

devojka od blackeyeboy

Joj, bre, ovde se, kao, priča o najlonkama kao elementu zavođenja muškarca, šta li...
Ako ih ti obučeš ispod farmerki očigledno si odlutala od teme...
Ja sam baš lepo to bila objasnila:
Da bih uopšte primetila čarape (ispod kraće suknje, recimo) one moraju da se sijaju (likra), da budu upadljive boje i da ta suknja bude što kraća. Tada jedino čarape dolaze do izražaja - kada se vide, pobogu, noge!
To nema veze sa farmerkama.
A takav način odevanja VRLO ČESTO prevazilazi granicu dobrog ukusa.
Izuzev upadljivih čipkanih, išaranih, znate na šta mislim, ali sa njima mora izuzetno pažljivo da se kombinuje ostatak garderobe.
Eto, sad sam i ja počela čarapa-filozofiju... :lol:

Lexa:
blackeyeboy24:
Ljudi meni stvarno nije jasno sta ima napadno u crnim svilenim NAJOBICNIJIM 15-den hulahopkama koje se nose ispod farmerki????

Sta je tu sponzorusa? kad obucem najlonke preko njih farmerke i neki sportski duks ili dzemper,i cipele-patike.
Ajde molim vas sta tu ima toliko provokativno???,sem sto kad skinem farmerke moj decko poludi.
A i volim najlonke lep mi je osecaj na kozi i cak i greju.

devojka od blackeyeboy

Joj, bre, ovde se, kao, priča o najlonkama kao elementu zavođenja muškarca, šta li...
Ako ih ti obučeš ispod farmerki očigledno si odlutala od teme...
Ja sam baš lepo to bila objasnila:
Da bih uopšte primetila čarape (ispod kraće suknje, recimo) one moraju da se sijaju (likra), da budu upadljive boje i da ta suknja bude što kraća. Tada jedino čarape dolaze do izražaja - kada se vide, pobogu, noge!
To nema veze sa farmerkama.
A takav način odevanja VRLO ČESTO prevazilazi granicu dobrog ukusa.
Izuzev upadljivih čipkanih, išaranih, znate na šta mislim, ali sa njima mora izuzetno pažljivo da se kombinuje ostatak garderobe.
Eto, sad sam i ja počela čarapa-filozofiju... :lol:
Da li samnom nesto nije uredu ili...? Ja bas volim kada devojka obuce najlonke ispod farmerki...mmmmmmmmmmmm... kada su bre nekako "skrivene", to je cool! :oops: Naravno, nemam nista protiv suknjica+najlonki... :D

blondi:
volim ih ali izbegavam da oblacim najskuplje ako izadem na randi - steta da ih pocepa kad poludi od uzbudenja 8)
...Se "vucaras" sa sirotinjom, bre Blondika.
Randes sa pravim, podrazumeva...cepam samo najskuplje, to me pali, tera me da poludim 8)
Da li to znaci da tebi necu da pocepam? :roll:

kojote:
blondi:
volim ih ali izbegavam da oblacim najskuplje ako izadem na randi - steta da ih pocepa kad poludi od uzbudenja 8)
Randes sa pravim, podrazumeva...cepam samo najskuplje, to me pali, tera me da poludim 8)
:shock: elem ako je meni zao da ih pocepam - jel to opredeljuje status muskarcu sa kojim izadem?

samo me zanima kako bi ti znao koje (cenovni razred) sam obukla - ili se mozda sunjas po prodavnicama sa zenskim vesom?! :lol:

blondi:
kojote:
blondi:
:shock: elem ako je meni zao da ih pocepam - jel to opredeljuje status muskarcu sa kojim izadem?

samo me zanima kako bi ti znao koje (cenovni razred) sam obukla - ili se mozda sunjas po prodavnicama sa zenskim vesom?! :lol:
:) Žao bi mi bilo da ti polomim nogu, al' da ti pocepam čarape!? Ne, naravno! Govorimo, koliko vidim iz tvog pisanija, o trenutku koga si pomenula kao ..."kad poludi od uzbudjenja".
Kao prvo, ne može uvek da se poludi...i uvek cepaju, stržu, rastržu delovi odeće sa voljene ženke, ali kad se to desi, a meni se dešava, onda DA...
Kao ostalo, naravno da me interesuje ženski donji veš. I ne šunjam se ja, plavooka, neko lepo, normalno i vrlo često (odavno to radim-uživam u tome) odlazim u specijalizovane prodavnice koje drže ekskluzivan, ženski donji veš...veruj mi,
KAD CEPAM, ZNAM ŠTA CEPAM.
SVOJU ŽENKU VOLIM DA CEPAM :) a ponekad, bogami i nju i sve sto je na njoj... 8)

kojote:
...Kao ostalo, naravno da me interesuje ženski donji veš. I ne šunjam se ja, plavooka, neko lepo, normalno i vrlo često (odavno to radim-uživam u tome) odlazim u specijalizovane prodavnice koje drže ekskluzivan, ženski donji veš...veruj mi,
KAD CEPAM, ZNAM ŠTA CEPAM.
SVOJU ŽENKU VOLIM DA CEPAM :) a ponekad, bogami i nju i sve sto je na njoj... 8)

:) veoma prijatno iznenadjenje, kojote!
Volim kada muskarce zanima donji ves, posebno kad se razumeju u isti... 8)

Obozavam zene koje nose najlon carape,nije bitno da li su hulahopke ili halterke,mada me vise pale ove druge.Muskarci lude za tim,ne znam kako zenama to nije jasno.Nista lepse od dobre zenske noge sa najlonkama i dobrim cipelama na stiklu,fenomenalno za videti,a i odmah sam spreman za seks.Kada pipnes nogu u najlonkama nista lepse.Mastam da imam seks sa zenskom , a ona sa najlonkama ,voleo bih i ja da ih obucem pa onda seks.To bi me strasno napalilo,imali bi seks danima.Voleo bih kada bih nasao zensku koja bi htela da se tucamo u najlonkama.Tako su lepe,nezne i seksi.Nosite ih svi svi svi!!!!!!!!!

UZAS UZAS UZAS...
Ako nesto mrzim najvise na svetu to su najlon carape!!!
Sintetika! Bljak!
Ali ipak sam ja 0.01 % muskaraca koji ih mrze,to je cinjenica.
Inace meni ne da nisu sexy,nego blagi uzas!

Pa, i ja više volim da, kad uhvatim devojku za nogu, osetim kožu a ne plastiku... Kao da pipam naslon od kauča...
Ali da vizuelno izgledaju, to priznajem.
Crne... Mogu i mrežaste... ali najlepše su prebačene preko fotelje, ako znate na šta mislim...

Back