najljubomorniji znak

• Začetnik teme Začetnik teme jelllena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pronasla sam se definitivno...ovo pitanje me navelo na "preslisavanje" i zakljucila sam da sam ja u stvari ljubomorna :shock: a Bik sam...tako da... ubedjena sam da su bikovi ljubomorni. Sto se tice drugih znakova..to ne znam, ali mislim da Skorpije imaju taj plamicak u sebi...ne mislim...SMATRAM DA SU SKORPIJE NAJLJUBOMORNIJE

Tu se slazem jer sam bila sa jednom Skorpijom, i verujte mi NIKAD VISE!!!!!! Ja jos uvek ne kapiram kako sam uspela da izdrzim toliko dugo sa njim! :?

Dobar sex? :lol:
Posle kengura i koala :lol: od patoloski ljubomornih upoznala slucaj blizanca (zena), ostali manje vise u normali; skorpije su posesivne pa njihova ljubomora logicna posledica, sve skorpije koje znam listom kad vole objekat ljubavi ima da bude samo i iskljucivo njihov, po svaku cenu! Takvi su, jbga, take it or leave it:D

Ljudi, postavljate stvari vrlo jednostavno.
Ma nije moguce da neko nikada nije osetio ubod ljubomorne strelice, nevezano za znak. Medjutim, ljubomora moze biti i izazvana, a to je najizrazenije kod vatrenih i strastvenih znakova: Skorpion, Ovan, Lav, Bik, Strelac! Ovi znaci jednostavno nedopustaju igranje sa njihovim osecanjima i lecenje kompleksa /raznoraznih/ preko njih samih. DAkle, kada ste sa jednim od pomenutih znakova u vezi, volite i budite brizni i pazljivi, ne izazivajte u javnosti, vec iskljucivo kada ste sami, pa cete videti kako strast i vatra i luda pozitivna ljubomora moze da vas nagradi!

Potvrdjujem sve napisano-decko mi je skorpija...

Ljudi, postavljate stvari vrlo jednostavno.
Ma nije moguce da neko nikada nije osetio ubod ljubomorne strelice, nevezano za znak. Medjutim, ljubomora moze biti i izazvana, a to je najizrazenije kod vatrenih i strastvenih znakova: Skorpion, Ovan, Lav, Bik, Strelac! Ovi znaci jednostavno nedopustaju igranje sa njihovim osecanjima i lecenje kompleksa /raznoraznih/ preko njih samih. DAkle, kada ste sa jednim od pomenutih znakova u vezi, volite i budite brizni i pazljivi, ne izazivajte u javnosti, vec iskljucivo kada ste sami, pa cete videti kako strast i vatra i luda pozitivna ljubomora moze da vas nagradi!

Ovo što sam podvukla je tačno, ali to nije ljubomora. Ko dopušta da neko leči komplekse na njemu. Ja to odmah sasečem, ali prethodno napravim III svetski. Ne dozvoljavam nikome da me maltretira. Nema tu pardona, nema autoriteta, nema ljubavi koja bi me sprečila da očitam bukvicu.
A što se ljubomore tiče, to ne zavisi od horoskopa već od ličnsti i njenih iskustava u životu. Što je veća nesigurnost to je veća ljubomora i tako je nevezano za znak. To da su šorpije najljubomornije nije istina, već propaganda. isto kao što kažu da smo najosvetoljubivije. Potpuna laž i nepravda.

e ovo za Vage je definitivno tacno, verujte da nismo ljubomorne, cak mislim da bi u slucaju prevare ako bi ostala u vezi, vratila istom merom, oko za oko, zub za zub, ali ljubomore nema
Moja drugarica Vaga je uzasno ljubomorna i posesivna...
Drugarica Ovan je jos gora!! Ja se vala nikad ne bih zabavljala sa njima da sam musko!
A drugarica Devica i ja ( Riba) smo ljubomorne samo kada nam daju povoda...

Inace moje iskustvo sa momcima po pitanju ljubomore:
Vodolija- paranoicni ljubomorno-posesivni kreten!
Ovan- ljubomoran do te mere da bi radije da raskine nego da razmislja ko me zove, ko je onaj, zasto ovo zasto ono...
Jarac- ni LJ od ljubomore... moglo je da trci milion momaka oko mene, on je sedeo mirno... Njegova teorija je bila da su ljubomorni samo oni ljudi koji nisu sigurni u sebe.. on je bogami bio i previse siguran u sebe :)
Vaga- ljubomoran kao pas!!
to bi otprilike bilo to... nikad nisam bila sa Skorpijom, pa ne znam da li je tacan ovaj glas sto ih bije.. Kako po pitanju ljubomore tako i po pitanju njihovih ljubavnih vestina ;)

Moja drugarica Vaga je uzasno ljubomorna i posesivna...
Drugarica Ovan je jos gora!! Ja se vala nikad ne bih zabavljala sa njima da sam musko!
A drugarica Devica i ja ( Riba) smo ljubomorne samo kada nam daju povoda...

Inace moje iskustvo sa momcima po pitanju ljubomore:
Vodolija- paranoicni ljubomorno-posesivni kreten!
Ovan- ljubomoran do te mere da bi radije da raskine nego da razmislja ko me zove, ko je onaj, zasto ovo zasto ono...
Jarac- ni LJ od ljubomore... moglo je da trci milion momaka oko mene, on je sedeo mirno... Njegova teorija je bila da su ljubomorni samo oni ljudi koji nisu sigurni u sebe.. on je bogami bio i previse siguran u sebe :)
Vaga- ljubomoran kao pas!!
to bi otprilike bilo to... nikad nisam bila sa Skorpijom, pa ne znam da li je tacan ovaj glas sto ih bije.. Kako po pitanju ljubomore tako i po pitanju njihovih ljubavnih vestina ;)
pa ne znam, ali vage stvarno nisu ljubomorne

Back