najljubomorniji znak

• Začetnik teme Začetnik teme jelllena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verujem da su bikovi jako ljubomorni, ali iz iskustva znam koliko je ljubomoran jedan DUPLI LAV!!! Tu je u pitanju njegov ego, sujeta, ne biste nikad pomislili da lav moze biti tako ljubomoran!

molko:
Skorpije, a device umeju da prave ekstremne ljubomorne scene

Device umeju da budu ljubomorne ali da prave scene zbog toga nije tacno. One cak to pokusavaju to i da sakriju! To ti kazem jer sam ja devica i nikad nebih otvoreno pokazivala da sam ljubomorna! Sta vise, drugi misle da ja neznam sta znaci sta je to!

Tu ne postoje pravila, u smislu koji horopskopski znak je više ili manje ljubomoran. Sve zavisi od toga koliko smo mi sami kao osobe uradili nešto za sebe i na sebi.Kada radimo na svom razvoju, radimo i na tome da prerastemo svoje mane, između ostalog i ljubomoru. :D :D :D :D

Ljudi, postavljate stvari vrlo jednostavno.
Ma nije moguce da neko nikada nije osetio ubod ljubomorne strelice, nevezano za znak. Medjutim, ljubomora moze biti i izazvana, a to je najizrazenije kod vatrenih i strastvenih znakova: Skorpion, Ovan, Lav, Bik, Strelac! Ovi znaci jednostavno nedopustaju igranje sa njihovim osecanjima i lecenje kompleksa /raznoraznih/ preko njih samih. DAkle, kada ste sa jednim od pomenutih znakova u vezi, volite i budite brizni i pazljivi, ne izazivajte u javnosti, vec iskljucivo kada ste sami, pa cete videti kako strast i vatra i luda pozitivna ljubomora moze da vas nagradi!

Belatrix:
Pa normalno je da svi imaju dozu ljubomore, ali ovde je rec koji znak preferira da je najljubomorniji.
Za Bika i Strelca si definitivno pogresila.

hm...pa ja sam Strijelac i uzasno sam ljuborna!!!
Medjutim(strijelac ko strijelac)tesko pokazujem skoro sve vrste osjecaja,pa tako i ljubomoru,jer bojim se da budem povrijedjena...Jednostavno ne zelim da ljudi koriste tu moju slabost(i mnoge druge) za svoju korist...
p.s.iako govori ono sto misli, jedan strijelac ce vam tesko reci sta osjeca...
znaci,strijelci su ipak ljubomorni...na zalost! :roll:

Mala zdrava:
Ljudi, postavljate stvari vrlo jednostavno.
Ma nije moguce da neko nikada nije osetio ubod ljubomorne strelice, nevezano za znak. Medjutim, ljubomora moze biti i izazvana, a to je najizrazenije kod vatrenih i strastvenih znakova: Skorpion, Ovan, Lav, Bik, Strelac! Ovi znaci jednostavno nedopustaju igranje sa njihovim osecanjima i lecenje kompleksa /raznoraznih/ preko njih samih. DAkle, kada ste sa jednim od pomenutih znakova u vezi, volite i budite brizni i pazljivi, ne izazivajte u javnosti, vec iskljucivo kada ste sami, pa cete videti kako strast i vatra i luda pozitivna ljubomora moze da vas nagradi!

na prvi ti se pogled cini da su vatreni znakovi "jaki",puni energije(sto i jeste istina donekle...),ispod toga se krije mnogo toga...osjecajnost,zelja za paznjom,ljubavlju...kako sam vec rekla tesko je natjerati jednog vatrenog znaka da vam vjeruje,ali kada to nekome uspije,jedan takav znak(strijelac npr.)ce da vas doooobro nagradi za to...eh,tek tada nastupi ta strast...vatra...
p.s.ovo govorim iz licnog iskustva,za ostale ne znam... :roll:

Back