Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Najljepsi kolac, torta, keks, cokolada i sladoled koji ste u zivotu probali
Ја сам јако волела уз кафу Бамбијев спекулас и оне кексиће са кокосом из исте серије. Више их нема. А холандске не волим, некако су помало слани и мање се осете цимент и остали зачини.
А одговор, тешко је
Колач- бајадера
Торта- Васина
Кекс- спекулас или неки амарето укус
Чоколада- волим праве, јаке чоколаде али ипак највише са рижом
Сладолед- пунч
Edit: od kupovnih sladoleda je super Frikomov kornet tamna čokolda sa višnjom. Baš su natrpali kakaoa, još ono ekstra veliko pakovanje sa čašom, potpuno zadovoljstvo za ljubitelje čokolade.
Ја сам јако волела уз кафу Бамбијев спекулас и оне кексиће са кокосом из исте серије. Више их нема. А холандске не волим, некако су помало слани и мање се осете цимент и остали зачини.
E, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.
A meni se baš sviđa kad se malo oseti so u slatkišima. Tu foru sam počela da primenjujem od Rudolfa i super mi je. Ali ne puno soli, samo malo da preseče otužnost slatkog.
E, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.
A meni se baš sviđa kad se malo oseti so u slatkišima. Tu foru sam počela da primenjujem od Rudolfa i super mi je. Ali ne puno soli, samo malo da preseče otužnost slatkog.
А одговор, тешко је
Колач- бајадера
Торта- Васина
Кекс- спекулас или неки амарето укус
Чоколада- волим праве, јаке чоколаде али ипак највише са рижом
Сладолед- пунч