86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.339
Да идете у першун сада!
Горка кафа ми иште нешто слатко.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I slatka.Да идете у першун сада!
Ја сам јако волела уз кафу Бамбијев спекулас и оне кексиће са кокосом из исте серије. Више их нема. А холандске не волим, некако су помало слани и мање се осете цимент и остали зачини.Kupovni keks mi nijedan nije nešto posebno, svi su na bazi palmine masti, nijedan sa puterom.
Mogu da pojedem uz kafu kad me mrzi da napravim nešto.
I slatka.
Napravila sam palačinke za doručak uz nju.
А одговор, тешко јеKolac- Makarons
Torta- Keks torta
Keks- Napolitanke Jadro
Cokolada- Kinder
Sladoled - Svaki sa ukusom ljesnika...
Moj izbor...
E, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.Ја сам јако волела уз кафу Бамбијев спекулас и оне кексиће са кокосом из исте серије. Више их нема. А холандске не волим, некако су помало слани и мање се осете цимент и остали зачини.
SpekulasWikipediahttps://sr.wikipedia.org › СпекуласE, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.
A meni se baš sviđa kad se malo oseti so u slatkišima. Tu foru sam počela da primenjujem od Rudolfa i super mi je. Ali ne puno soli, samo malo da preseče otužnost slatkog.
Kakvi su to holandski keksi?
А одговор, тешко је![]()
Колач- бајадера
Торта- Васина
Кекс- спекулас или неки амарето укус
Чоколада- волим праве, јаке чоколаде али ипак највише са рижом
Сладолед- пунч
E, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.
A meni se baš sviđa kad se malo oseti so u slatkišima. Tu foru sam počela da primenjujem od Rudolfa i super mi je. Ali ne puno soli, samo malo da preseče otužnost slatkog.
Kakvi su to holandski keksi?