Najljepsi kolac, torta, keks, cokolada i sladoled koji ste u zivotu probali

Kupovni keks mi nijedan nije nešto posebno, svi su na bazi palmine masti, nijedan sa puterom.
Mogu da pojedem uz kafu kad me mrzi da napravim nešto.

Да идете у першун сада!

Горка кафа ми иште нешто слатко.
I slatka. ☺️
Napravila sam palačinke za doručak uz nju.

Kupovni keks mi nijedan nije nešto posebno, svi su na bazi palmine masti, nijedan sa puterom.
Mogu da pojedem uz kafu kad me mrzi da napravim nešto.

I slatka. ☺️
Napravila sam palačinke za doručak uz nju.
Ја сам јако волела уз кафу Бамбијев спекулас и оне кексиће са кокосом из исте серије. Више их нема. А холандске не волим, некако су помало слани и мање се осете цимент и остали зачини.

Kolac- Makarons
Torta- Keks torta
Keks- Napolitanke Jadro
Cokolada- Kinder
Sladoled - Svaki sa ukusom ljesnika...

Moj izbor...
А одговор, тешко је :lol:
Колач- бајадера
Торта- Васина
Кекс- спекулас или неки амарето укус
Чоколада- волим праве, јаке чоколаде али ипак највише са рижом
Сладолед- пунч

Ја сам јако волела уз кафу Бамбијев спекулас и оне кексиће са кокосом из исте серије. Више их нема. А холандске не волим, некако су помало слани и мање се осете цимент и остали зачини.
E, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.
A meni se baš sviđa kad se malo oseti so u slatkišima. Tu foru sam počela da primenjujem od Rudolfa i super mi je. Ali ne puno soli, samo malo da preseče otužnost slatkog.

Kakvi su to holandski keksi?

А одговор, тешко је :lol:
Колач- бајадера
Торта- Васина
Кекс- спекулас или неки амарето укус
Чоколада- волим праве, јаке чоколаде али ипак највише са рижом
Сладолед- пунч

Prava balkanska dusa,moze proci

E, da - volim danski keks, ali pravi, originalni. Danas svašta prodaju pod "danski keks", napišu sa puterom, a ono 4% putera, a ostalo palmino ulje.
A meni se baš sviđa kad se malo oseti so u slatkišima. Tu foru sam počela da primenjujem od Rudolfa i super mi je. Ali ne puno soli, samo malo da preseče otužnost slatkog.

Kakvi su to holandski keksi?

Ja znam za holandske wafle i kornete

Back