Najlepši parfem

VJaVsBX.jpg

Pravljenje dobrog parfema je komplikovan i složen proces.
Prirodni sastojci parfema dobijaju se destilacijom cveća
ili iz nekih životinja jelena,dabrova kitova...
Razvojem tehnologije, navedeni sastojci mogu se dobiti
na veštački način. Tako se jeftinije i brže,
kombinovanjem hemikalija dobija na hiljade mirisnih nota.

Koji parfemi su najbolji:
Calvin Klein, GUERLAIN, HUGO BOSS, VERSACE,
BVLGARI, DOLCE GABBANA, JIMMY CHOO-a,
Elizabeth Arden, Juliette Has A Gun, CARTIER,
Britney Spears,Roberto Cavalli, Adidas,
John Galliano, Naomi Campbell.......

Što ja ovo napisah,znam da ovo svako zna i svi imaju svoje favorite.
Ja tvrdim da najlepši parfem nastaje kada se spoje parfemi sa dva tela
ženskog i muškog.To je čarolija.

0_f9bfb_339b80f5_XS

luna-luna;bt263512:
Malo lagiš...mislim to za fiskalne račune da ne znaš, al ajd...:zcepanje:
U tržnom centru na plavom mostu ne daju a kako je u vip ložama ne znam,nisam ja poreznik pa to da znam,pitaj poresku upravu.Na zapadu uvedoše i taj prihod u bruto društveni dohodak,ne znam šta naši čekaju

zxy;bt263514:
U tržnom centru na plavom mostu ne daju a kako je u vip ložama ne znam,nisam ja poreznik pa to da znam,pitaj poresku upravu.Na zapadu uvedoše i taj prihod u bruto društveni dohodak,ne znam šta naši čekaju

:zcepanje::zcepanje:sve si bre pomesao..plavi most je, kolko sam cula pijaca, a tržni centar je elitno mesto, VIP;):mrgreen:
Ne znam stvarno šta čekaju...viš kakva šansa da se popravi budžet;)

luna-luna;bt263515:
:zcepanje::zcepanje:sve si bre pomesao..plavi most je, kolko sam cula pijaca, a tržni centar je elitno mesto, VIP;):mrgreen:
Ne znam stvarno šta čekaju...viš kakva šansa da se popravi budžet;)
Pa ok ,riblja pijaca ,nek ti bude..
A za budžet ,pričekaj samo da MMF dodje,odmah će da bude:ok:

zxy;bt263514:

U VIP lozama udaraju pecat na dupe umesto racuna,ovako:D
Iz filma 'strogo kontrolsani vozovi'

Poslednja izmena:
SibirskiTigar;bt263543:
Nisi ni mogla jer takav film nije ni snimljen samo
sam ti dao ideju da ti nesto napises na tu temu
posto aktovno pises:D..ima svi zivi da citaju:D posle ce televizije
da emituju reportaze o tebi posto je sad moderno
da se blogerke pojavljuju na televizijama:D

ebiga, ja ne spadam u te koji jedva čekaju da "izađu na televizor":D
nisam moderna...staromodna sam, zaostala...
pisem kad mi se pise i sta mi se pise:whistling:

....moj pojmovnik nekako nije ovdašnji , ovo svetski - da tako kažem....za mene je recimo pojam bajka / bajkovito , objašnjava nešto što je istinito ,mudro , časno , čovekoljubivo , čovečno , prepuno iskrene ljubavi i poštovanja...i šat recimo od toga ima u čuvenoj Crven kapi....kakva to žena , majka , ćrka drži svoju majku staru , bolesnu daleko od urbanog mesta , u dubokoj šumi u kojoj haraju vukovi ljudožderi...kakav je ona čovek kad šalje rođeno dete ljudožderskim životinjama u čeljusti proždrljive....koji to lovci vade žive ljude iz ljudožderskih ustiju....šta hoće li savremena Crven kapa da se otrgne iz čeljusti svodnika , dilera i kriminala....te bajke služe budalama da isperu mozak i učine ih većim robovima nego što jesu....one su neprijatelji prosvetiteljskoj misiji ....koliko su moćne u zaglupljivanju , čak i odrasli nasedaju na njih...zato tresnite malo glavom i decu učite da život nije bajka , da iza ugla vrebaju predatori maskirani u lovce , prinčeve , vilenjake i andjele....sa njima , životnim predatorima nema srećnog kraja i lepog života ...reciklirani bajčetinac sa svojim nedovršenim sledbenikom nije rajsko rešenje za nas , kao što nije bota reciklirani bosanac - srbin po profesiji , sa svojim političkim kriminalcima bio !...učite se istini i njoj učite decu ...ostavitebajkovite grimovce za žutaće i crnce - za strpljive argatorske trpljače !....

Pa da - manite se ćorava posla !

Back