Najlepši parfem

VJaVsBX.jpg

Pravljenje dobrog parfema je komplikovan i složen proces.
Prirodni sastojci parfema dobijaju se destilacijom cveća
ili iz nekih životinja jelena,dabrova kitova...
Razvojem tehnologije, navedeni sastojci mogu se dobiti
na veštački način. Tako se jeftinije i brže,
kombinovanjem hemikalija dobija na hiljade mirisnih nota.

Koji parfemi su najbolji:
Calvin Klein, GUERLAIN, HUGO BOSS, VERSACE,
BVLGARI, DOLCE GABBANA, JIMMY CHOO-a,
Elizabeth Arden, Juliette Has A Gun, CARTIER,
Britney Spears,Roberto Cavalli, Adidas,
John Galliano, Naomi Campbell.......

Što ja ovo napisah,znam da ovo svako zna i svi imaju svoje favorite.
Ja tvrdim da najlepši parfem nastaje kada se spoje parfemi sa dva tela
ženskog i muškog.To je čarolija.

0_f9bfb_339b80f5_XS

Nije tačno da je kod žena taj broj beskonačan...ne kažem da nema i takvih žena, ali su u manjini...
Ne bih generalizovala, ali svakako su muškarci ti koji menjaju mnogo češće nege žene...seks ili ljubav...neću ulaziti u razloge, ali je činjenica da muškarci vole da lupaju recke, da budu švalerčine i to im dođe kao vrlina jbt...dok za žene koje menjaju kažu da je ku*va...obrni, okreni žene uvek krive i kad jesu i kad nisu...:dontunderstand:
Žene pate za bivšim ljubavima...muškarci isto pate ali ne bi to rekli ni pod pretnjom oružjem...:mrgreen:

Ma kakvi ne slazem se zene su te koje menjaj cesce,samo to lakse prikrivaju od muskaraca:mrgreen:

@luna - luna

ne kažem da nema i takvih žena, ali su u manjini...

Da ne budem bas grub pa da kazem vecina zena koje sam upoznao "bar jednom su volele drugog mskarca" dok ihje muz kuci ocekivao sa strepnjom da se nisu onesvestile u autobusu zbog velike vrucine.E,to je prava rec...dok su oni brizno iscekivali svoje supruge one su se "onesvescivale" :hahaha:

Poslednja izmena:
SibirskiTigar;bt263464:
@luna - luna

Da ne budem bas grub pa da kazem vecina zena koje sam upoznao "bar jednom su volele drugog mskarca" dok ih
je muz kuci ocekivao sa strepnjom da se nisu onesvestile u autobusu zbog velike vrucine.E,to je prava rec...
dok su oni brizno iscekivali svoje supruge one su se "oesvescivale" :hahaha:
Hm ,vole one msm celog života jednog ,al znaš kog ,onog prvog što ih zezno a one nikad da prebole i zamišljaju šta bi bilo da je bilo,i kao i svaka fantazija sa realom je neuporediva.Služi za romantično sećanje koje se stalno nadogradjuje a i za to da se nos natrlja ovom u reali kako je onaj u svemu bio bolji.A bolji je jedino u tome što je njeno testiranje izvrdao ;):lol:

zxy;bt263466:
Hm ,vole one msm celog života jednog ,al znaš kog ,onog prvog što ih zezno a one nikad da prebole i zamišljaju šta bi bilo da je bilo,i kao i svaka fantazija sa realom je neuporediva.Služi za romantično sećanje koje se stalno nadogradjuje a i za to da se nos natrlja ovom u reali kako je onaj u svemu bio bolji.A bolji je jedino u tome što je njeno testiranje izvrdao ;):lol:

Svaka ti je ko Njegoseva.Znaci drugi,treci i ostali su krivi sto nisu bili prvi:hahaha:

SibirskiTigar;bt263464:
@luna - luna

Da ne budem bas grub pa da kazem vecina zena koje sam upoznao "bar jednom su volele drugog mskarca" dok ihje muz kuci ocekivao sa strepnjom da se nisu onesvestile u autobusu zbog velike vrucine.E,to je prava rec...dok su oni brizno iscekivali svoje supruge one su se "onesvescivale" :hahaha:

Meni se čini da je obrnuto...dok žene brinu da im se muževima nešto dogodilo, oni jure sojke:roll:

zxy;bt263466:

Ma nemaš pojma bre:mrgreen:
Kakav prvi...taj nije ni za q....., da ne lajem....

Back