Najlepsi deo Pristine !

Bio sam u Prishtini kada je explodiralo rano ujutru...
Gazda je bio tast od mog dobrog druga, inache doktor Goranac...
Kasnije su renovirali nesto, ali je pritisak na njih da prodaju bio veliki, mislim da je rezultovao prodajom "Skalinade"...

Par dana pre explozije klopali smo tu... ja i Musa zet od gazde...
znam sve... pitajte dok pamtim...

U tom delu grada je bila samo jedna eksplozija i to kad su stavili torbu eksploziva u prozor crkve koja se bila pocela graditi pa je posle celo vreme cuvao KFOR.
inace celo to zemljiste je u posedstvu Pristinskog Univerziteta tako da nema govora o prodaji jer lokal je imao ugovor sa Hemijskim Fakultetom na cijem tlu je bila montazma baraka od metalnih profila i valorizovanog lima.

U tom delu grada je bila samo jedna eksplozija i to kad su stavili torbu eksploziva u prozor crkve koja se bila pocela graditi pa je posle celo vreme cuvao KFOR.
inace celo to zemljiste je u posedstvu Pristinskog Univerziteta tako da nema govora o prodaji jer lokal je imao ugovor sa Hemijskim Fakultetom na cijem tlu je bila montazma baraka od metalnih profila i valorizovanog lima.

@Aga666... Napisao sam da sam bio na zgarishtu i rushevinama... neposredno posle explozije....
Lim nije bio valorizovan, nego talasast/valovit...

http://vukajlija.com/valorizacija... :rotf::rotf::rotf:

Ih, cveckice, sto si neka ...
Nem` pojma sta da pitam, a sve me interesuje i sve bih voleo da cujem. Valjda nostalgija, sta li je, tu provedoh 15 godinica - od nastanka do prestanka ...
Nadam se da razumes.
Tako da, ako bi bar pocela s necim, pa ja da te dodatno pitam ...
Aj pliz, sta god, samo pricaj o Kicmi ;)

NIsam htela da pisem, al kad trazis bilo sta, evo:
u onom "tunelu" mislim da je bilo ispred kafica "El Gancho", su mi nekad davno izbunarili novcanik. Dok sam se okrenula, tip je utekao.
Elem, tog dana sam bila uzela chekove, puna knjizica i jos po neki iz stare, nesto para i tek posle nekog vremena sam se setila da su i neke devize bile zashtekane u pregradici....
Tip je nakupovao boxove cigareta (ja sam zagrizheni anti - gde od mojih para), vrecu brasna u nekom selu prema Podujevu i platio komplet auto-skolu i jos ponesto.....

Milojko, pitaj konkretno ili ne pitaj,
nisam neka al svasta nesto ima u skrivenim vijugama.
Evo nam ide prolece, uzivaj u lepoti prirode, pusti Kicmu, bilo pa proslo

Moravska,Dalmatinska i Vranjevac (onaj "poseban" , gde kad vide sve ono sto nije njihovo, kao da su videli Vanzemaljca)

- Sta mislite o Vanzemaljcima ?
- Tako mi Boga - nista, ko komsije mnogo dobro pricamo, pijemo kafu e te tjera.....

@Aga666... Napisao sam da sam bio na zgarishtu i rushevinama... neposredno posle explozije....
Lim nije bio valorizovan, nego talasast/valovit...

http://vukajlija.com/valorizacija... :rotf::rotf::rotf:

Pa Dr.Lazic izgleda da lim nije talasast nit valovit vec profilisan , " Pojmovnik iz Obrade deformisanjem - Miroslav Plancak, NoviSad, 1986" a sto se tice slika nemas ih jer ili lazes (oprostimi na grubom izrazavanju ) ili si sanjao pa sada jos i verujes u to.

Pa Dr.Lazic izgleda da lim nije talasast nit valovit vec profilisan , " Pojmovnik iz Obrade deformisanjem - Miroslav Plancak, NoviSad, 1986" a sto se tice slika nemas ih jer ili lazes (oprostimi na grubom izrazavanju ) ili si sanjao pa sada jos i verujes u to.

Pa, Aga666, Beg se ne postaje tako... makar ne ovde...
Kolichina madinja koju imash trenutno pri sebi i udaljenost sa koje se javljash ne daju ti pravo da se izlupavas ovde...

Ovde pokusavash da polemishesh sa chovekom ili osobom koji je zhiveo u Pristini/Prishtini kakoveq... i koji o njoj dosta zna, i koji se ovde predstavlja punim imenom i slikom... Ili poshtuj to ili bidi ignore... nemoj da provocirash ovde, za to imash druge forume...

Pa, Aga666, Beg se ne postaje tako... makar ne ovde...
Kolichina madinja koju imash trenutno pri sebi i udaljenost sa koje se javljash ne daju ti pravo da se izlupavas ovde...

Ovde pokusavash da polemishesh sa chovekom ili osobom koji je zhiveo u Pristini/Prishtini kakoveq... i koji o njoj dosta zna, i koji se ovde predstavlja punim imenom i slikom... Ili poshtuj to ili bidi ignore... nemoj da provocirash ovde, za to imash druge forume...

Pa iskreno Dr Lazicu ako imas sliku mesec dana cu svaki dan da pocinjem izvinjenjem vasoj visosti br.1.
i dan danasnji zivim u Pristini u ulici Fehmi Agani bifsa Beogradska , a sto se tice begljerstva ona se nasledjuje pa sa te strane imam dosta. Topik je bio veoma fin i nemam nameru nikog da vredjam ili provocim jer to je ispod mog nivoa.

Pa iskreno Dr Lazicu ako imas sliku mesec dana cu svaki dan da pocinjem izvinjenjem vasoj visosti br.1.
i dan danasnji zivim u Pristini u ulici Fehmi Agani bifsa Beogradska , a sto se tice begljerstva ona se nasledjuje pa sa te strane imam dosta. Topik je bio veoma fin i nemam nameru nikog da vredjam ili provocim jer to je ispod mog nivoa.

Imam sliku u glavi....
Za ljude koji me poznaju to je vishe nego dovoljno...

Ja sam veq dugo fotograf i imam 10K slika sa Kosmeta...

Lepo sam ti napisao za beglerxhije, ovde.... nismo u RL... burda PrGl bir... burda Allah yok...

... u pravu si u jednom... topik je bio veoma fin, a onda si pocheo da provocirash...

Poslednja izmena:
Imam sliku u glavi....
Za ljude koji me poznaju to je vishe nego dovoljno...

Ja sam veq dugo fotograf i imam 10K slika sa Kosmeta...

Lepo sam ti napisao za beglerxhije, ovde.... nismo u RL... burda PrGl bir... burda Allah yok...

... u pravu si u jednom... topik je bio veoma fin, a onda si pocheo da provocirash...

Upravo to Lazo i ja te znam jer si ziveo u ulazu izmedju Lovca i Vocara u ul.JNA pa zbog toga i tazim sliku jer slika govori vishe od 1000 reci , pa posle ispada da ja provociram.
spostovanjem
Aga :whistling:

Ovo je srpski forum, u cijem radu mogu da ucestvuju naravno svi i pored Srba, ali u cijem radu se koristi iskljucivo SRPSKI jezik. Te ostale neartikulisane govore i jezike drugih gde neko ne moze da razume ostavite za neke druge forume....
ti citiras moravsku dalmatinsku i vranjevac...izgleda da nisi tamo mlogo da se dokazujes...ili dobro poznajes te delove grada zato i ti se obracam na jeziku tih krajeva...

Back