*moonlight*
Domaćin
- Poruka
- 4.102
Kad pomenuste Pikca, jeste ga videli u spotu grupe Skunk Anansie. Pesma koa naslovljena za njega. My ugly boy.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, da : ) Ja ne mislim da poznajem ljude, ali obradujem se kad ih vidim kao da su mi rod rođeni (Manojlovića, Glogovca).
Nisam mislila na to, nego ono klasično zagledanje, prilazak, da ti kažem nešto, imam pravo i te fore. Toga sam se naslušala, iha. Onda je sasvim normalno da budeš arogantan iako to nisi.
Sigurna sam da ste obe u pravu, ali, ma koliko se trudila da se pravim da je sve normalno (da sam ja normalna) i da (mi) se ništa ne dešava, kad vidim Seku Sabljić ukipim se i blenem u ženu ko odbegli pacijent.
Ulepša mi narednih mesec dana! Taman ko Meri Popins![]()
Ćuti, dobro je dok samo bleneš i ćutiš. Ja sam se nedavno upoznala sa svojim idolom (nije glumac) i na svu sreću sam i onako pijana shvatila da moram odmah da se sklonim, jer sam bila spremna da mu se već sledećeg trenutka bacim oko vrata i da mu pričam koliko ga volim, i koliko mi njegov rad značiKao najgori idiot.)
Čak i da imam omiljenog glumca, nikad mi ne bi palo na pamet da ga upoznajem i smaram što gledanjem što pipkanjem i zapitkivanjem.
Somborac Rasa Bukvic: