najlepshi srpski glumac,ikada....

Sigurna sam da ste obe u pravu, ali, ma koliko se trudila da se pravim da je sve normalno (da sam ja normalna) i da (mi) se ništa ne dešava, kad vidim Seku Sabljić ukipim se i blenem u ženu ko odbegli pacijent.
Ulepša mi narednih mesec dana! Taman ko Meri Popins :D

Ćuti, dobro je dok samo bleneš i ćutiš. Ja sam se nedavno upoznala sa svojim idolom (nije glumac) i na svu sreću sam i onako pijana shvatila da moram odmah da se sklonim, jer sam bila spremna da mu se već sledećeg trenutka bacim oko vrata i da mu pričam koliko ga volim, i koliko mi njegov rad znači :lol: Kao najgori idiot.)

Nema ništa gore nego kad bleneš. Osećaj je grozan. Gleda te kad ideš bilo gde, zapitkuju gluposti, daju savete, nekad i nasilni...Nedo bog da si nadrndan, odma epitet, on je ovakav onakav...
Čak i da imam omiljenog glumca, nikad mi ne bi palo na pamet da ga upoznajem i smaram što gledanjem što pipkanjem i zapitkivanjem.

Čak i da imam omiljenog glumca, nikad mi ne bi palo na pamet da ga upoznajem i smaram što gledanjem što pipkanjem i zapitkivanjem.

Ni mene to ne interesuje... ja sam mrtva ladna prošla pored Maksa Fon Sidoua (dobro, i pored Rutgera Hauera), a bila je takva situacija - bar, filmski festival, i jedan i drugi sam, i raspoloženi za priču - tačno se videlo - ali ja nisam imala šta da ih pitam, u stvari, a nisam mogla da se foliram da ne znam ko je, ili da mi je svejedno, pa kao ćaskamo...
Ovo što sam opisala u prethodnom postu je bio stariji (i mnogo pametniji) kolega, pa otud želja da se obesim oko njegovog vrata ...

Somborac Rasa Bukvic:

Slažem se, prvi put sam ga gledala u seriji "Moj rođak sa sela", čak sam mislila da je Francuz dok nisam proguglala.

20p9b49.jpg

No, Branimir Popović mi je ipak najviše hot

jt88qb.jpg

Ijaaaao, moram da se prikljucim temi :D
Smara me citava prica oko Lausevica, ali je definitivno woooooow fizicki (ima ono nesto). Bakocevic je isto tu negde pri vrhu. Od mladjih...Bikovic, definitivno, samo da jos malo poraste :zper:
A kada je okruzenje u pitanju... Goran Visnjic, jedan od najlepsih muskaraca na svetu, ako mene pitate.

Slazem se u potpunosti, Bane i Bandovic su trenutno 1st. class nase scene, steta sto takvih nema vise da odgurnu u zapecak malo ovu kliku uz Dragojevica: Bjela, Koja, etc.
Mandu izostavljam :)

Bane je strasan u Strsljenu, ni Dragan Jovanovic tu apsolutno nije za izostavljanje. Obojica u najboljim svojim godinama! Za razliku od Sergeja, koji ne vjerujem da ce im ikad i prinijeti blizu.

I Bane i Bandovic me uvijek podsjecaju na ovog:

images

Back