NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
..najromanticnije, najneznije, najdivnije sto ste ikada doziveli od svog partnera/ke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..najromanticnije, najneznije, najdivnije sto ste ikada doziveli od svog partnera/ke?
Au... 6 postova za 6 sati.
Od toga tri moja spama.
Propade tema u kojoj treba da pokažemo koliko cenimo naše ljubavi.
Zar je moguće da niko ne pamti šta je njegovo voljeno biće uradilo za njega?
Da li smo toliko egocentrični da mislimo da se svako dobro delo nama učinjeno podrazumeva samo po sebi, ili smo samo nezahvalni?
Sad moram ja da odgovorim na temu, kad već niko neće.
Moje mače me uvek podržava. Kad god je gusto, tu je, uz mene. Ali mi je od toga draže što me svaki dan obraduje nekom sitnicom (ne mislim na materijalne stvari). Ako moram da se opredelim šta je to najlepše što mi je učinila, onda je to to što me je izabrala da bude moja.![]()
Pu, vise i s tim pljuvanjem... ali, evo u duhu pomenutog...
...jedna Nova Godina...kad sam povracala i imala visoku temperaturu, a sve od trovanja pitom-kupovnom zeljanicom iz Merkatora......a on bio tu sav divan i ni malo gadljiv, i pazio i mazio...i za 2 dana sam dosla sebi bez intervencije doktora...zivio caj, u narodu poznat kao "trava iva, od mrtva pravi ziva"...eee....
![]()
nismopa od svega lepog sto ste doziveli (a nadam se d ajeste) sta je to sto je bilo najlepse?
o svasta...
Sit gladnom ne veruje.pa od svega lepog sto ste doziveli (a nadam se d ajeste) sta je to sto je bilo najlepse?
o svasta...
ovo je DIIIIVNOizvesnu rečenicu koju verovatno nije ni trebalo da čujem, obzirom da je mislio da spavam![]()
LAŽU, NOVKA!
Madjarski gulas![]()
Si primetio da ti i ja najvise pricamo o hrani? Mora biti da i nase gliste imaju gliste
![]()
A da organizujemo neku paradu
Hebote,ko jede zlo ne misli,briga nas najbolji smo![]()