najlepse...

Pu, vise i s tim pljuvanjem... ali, evo u duhu pomenutog... :mrgreen:
...jedna Nova Godina...kad sam povracala i imala visoku temperaturu, a sve od trovanja pitom-kupovnom zeljanicom iz Merkatora...:mrgreen:...a on bio tu sav divan i ni malo gadljiv, i pazio i mazio...i za 2 dana sam dosla sebi bez intervencije doktora...zivio caj, u narodu poznat kao "trava iva, od mrtva pravi ziva"...eee....:lol:

Pu,cetvrta...hehe,najlepse je bilo sto je izasao celoj mojoj familiji na crtu kad je bilo gusto,i sto je bio uz mene kada ni ja ne bih ostala uz sebe.A jos ne zaboravljam onu super pilecu korpicu,kada me je mrzelo da kuvam hehehe..

Au... 6 postova za 6 sati. :(
Od toga tri moja spama.
Propade tema u kojoj treba da pokažemo koliko cenimo naše ljubavi.
Zar je moguće da niko ne pamti šta je njegovo voljeno biće uradilo za njega?
Da li smo toliko egocentrični da mislimo da se svako dobro delo nama učinjeno podrazumeva samo po sebi, ili smo samo nezahvalni?

Sad moram ja da odgovorim na temu, kad već niko neće.
Moje mače me uvek podržava. Kad god je gusto, tu je, uz mene. Ali mi je od toga draže što me svaki dan obraduje nekom sitnicom (ne mislim na materijalne stvari). Ako moram da se opredelim šta je to najlepše što mi je učinila, onda je to to što me je izabrala da bude moja. :)

sada ja ako izjavim da je vrlo često najdivniji, najromantičniji i najnežniji....rećićete mi da kakim, ali on stvarno jeste takav,
svaki naš (samo naš) trenutak učini posebnim i svaki je priča za sebe...

Au... 6 postova za 6 sati. :(
Od toga tri moja spama.
Propade tema u kojoj treba da pokažemo koliko cenimo naše ljubavi.
Zar je moguće da niko ne pamti šta je njegovo voljeno biće uradilo za njega?
Da li smo toliko egocentrični da mislimo da se svako dobro delo nama učinjeno podrazumeva samo po sebi, ili smo samo nezahvalni?

Sad moram ja da odgovorim na temu, kad već niko neće.
Moje mače me uvek podržava. Kad god je gusto, tu je, uz mene. Ali mi je od toga draže što me svaki dan obraduje nekom sitnicom (ne mislim na materijalne stvari). Ako moram da se opredelim šta je to najlepše što mi je učinila, onda je to to što me je izabrala da bude moja. :)

:heart::cmok2:

Pu, vise i s tim pljuvanjem... ali, evo u duhu pomenutog... :mrgreen:
...jedna Nova Godina...kad sam povracala i imala visoku temperaturu, a sve od trovanja pitom-kupovnom zeljanicom iz Merkatora...:mrgreen:...a on bio tu sav divan i ni malo gadljiv, i pazio i mazio...i za 2 dana sam dosla sebi bez intervencije doktora...zivio caj, u narodu poznat kao "trava iva, od mrtva pravi ziva"...eee....:lol:

hahhahahahahahahha...to me podsetilo kad sam ja bila trudna,i nazderala se banana i paradajza,i pripala mi muka,on mi prisao ,a ja sve po njemu ispovracala i posle jedva ostala ziva od napada smeha...
i jos par puta sam se po njemu ispovracala u trudnoci,nisam puno,mozda 3-4 puta .

Back