Najlepše žene na svetu

Najlepshe zhene na svetu ima

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
Ma nemas ti pojma. :D
Da sam musko ozenila bih Brazilku. :D

Tri najpoznatije Brazilke
Lima,Ambrosio,Bundchen

uzela si za primer devojke koje su vrhunske lepote....mislim da sem za njih,ne može da se kaže da su brazilke lepe....:)
ionako svuda ima lepih žena...evo,mogu reći da sam proputovala kroz španiju,francusku,italiju,grčku,mađarsku...i nisam nešto primetila da ima lepih devojaka...više ih možeš videti na našim ulicama,u bilo kom gradu srbije;)

u južnu ameriku nisam bila tako da ne mogu da kažem dal tamo ima puno lepih il ne:)

Najbolje obAzavam ovakve teme, jer stvarno koriste !

Najlepse Zene Sveta
Najbolje Koke Nosilje
Najdeblje Svinje
Krave sa Najvise Mleka
Itd, itd……
Ja smatram da su ovakve teme vrlo korisne za nas neupucene chobane.
Skupi se neki pamatan narod, malo diskutuju, i onda se dogovore Sta je Najbolje.
To meni itekako olaksava posao kad treba da nabavim novu kravu.
Nema sta ja da gledam koja se meni svidja, koja je dobra za Mene, moju livadu, moju planinu…. Sta ja ima da mislim kad se tamo neki lepo dogovore i kazu:
Najbolja je Krava Ta i Ta….
Gotovo bre !

Zato i treba da se zna u kom su selu zene najlepse. Onda se tamo ide na vashar. Tamo se napijemo I vatamo ih za dupe. One ruzne mogu samo da pate !
Ja hocu da predlozim ovdasnjim sveznalicama da prosire listu, i naprave spisak od Najlepsih do Najnelepsih.
Posle tako da naprave i za Muskarce.

Onda One koje su prve na listi, da se muvaju sa Onima koji su takodje prvi na listi.
I mojne da bi palo na pamet nekome sa sredine liste da zeva u ****** sa vrha liste.
A ove koje odu u Najnelepsu kategoriju, njima da se ne izdaju vize, i da im se udari embargo, i sankcije.
Koji ce krasni qrc jos i One da se setaju medju nama lepima ?!
Niko nema prava da ih zlostavlja i oni su ljudi, ali treba bre da se zna ko nije najlepsi

Samo me jedna stvar buni?!
Ja se tamo po Africi druzio sa raznim ljudima, i bila jedna ultra dobra p.ichka!!!
Baba po majci – Poljakinja
Deda po majci – Indijac
Baba po ocu – crnkinja iz Juzne Afike – Ndabele
Deda po ocu – englez

I sad se ja pitam, Shta je sad pa Ona na svetu ?

Poslednja izmena:
iz mog iskustva,i prema mom ukusu
svedjanke i sve te severne...medjutim one su izuzedno lepe jedino dok su mlade,posle se nekako osuse i izgube sjaj...nesto meni neobjasnjivo :confused: ali dok su mlade,prave lepotice,onako prave vilinske lepote.
brazilke - presirok pojam svakako,ali cini mi se da mesanje gena dovodi do jako lepih ljudi...plus dugotrajnije su od severnjakinja,i kao starije zene nekako blistaju i duze zadrzavaju lepotu.
francuskinje sam videla ili prilicno ruznjikave zene ili zadivljujucu lepotu...vise prvih doduse,ali ni druge nisu zanemarljive.
poljakinje jako cesto znaju da budu izuzetno lepe...
spanjolke su lepe,mada prvenstveno one u juznoj polovini zemlje,sto su mesani sa arapima,samo one se nazalost jako rano nagoje od masne hrane koju jedu...

...evo,mogu reći da sam proputovala kroz španiju,francusku,italiju,grčku,mađarsku...i nisam nešto primetila da ima lepih devojaka...više ih možeš videti na našim ulicama,u bilo kom gradu srbije;)
Bila i ja na toj apsolventskoj ekskurziji :lol:
Nemoguce da si bila i u Spaniji a da nisi primetila toliko lepih devojaka,ne samo sto su prelepe nego i imaju stila,
sto se za nase i ne moze toliko reci,uglavnom sve manje vise lice jedna na drugu.
Ja sam bila odusevljena.
Secam se jedne konobarice u nekom baru gde smo izlazili par noci,to je najlepsa devojka koju sam ikada videla u zivotu.
A Brazilke sam rekla da su najzgodnije,a ne najlepse. :)

Bila i ja na toj apsolventskoj ekskurziji :lol:
Nemoguce da si bila i u Spaniji a da nisi primetila toliko lepih devojaka,ne samo sto su prelepe nego i imaju stila,
sto se za nase i ne moze toliko reci,uglavnom sve manje vise lice jedna na drugu.
Ja sam bila odusevljena.
Secam se jedne konobarice u nekom baru gde smo izlazili par noci,to je najlepsa devojka koju sam ikada videla u zivotu.
A Brazilke sam rekla da su najzgodnije,a ne najlepse. :)

:lol::lol::lol:
eto,nisam ih primetila...a i naši momci nisu nešto bili oduševljeni izborom...
a na stranu to što naše devojke vole da se oblače malo kičasto....u Evropi ne videh da ijedna nosi zlatne tašnice ili bilo šta u zlatnoj boji...za tigraste dezene da ne pričam;)

:lol::lol::lol:
eto,nisam ih primetila...a i naši momci nisu nešto bili oduševljeni izborom...
a na stranu to što naše devojke vole da se oblače malo kičasto....u Evropi ne videh da ijedna nosi zlatne tašnice ili bilo šta u zlatnoj boji...za tigraste dezene da ne pričam;)

Dobro,ja sam sigurna da bi se mi bolje oblacile,interesantnije i originalnije,
kad bi imale vise izbora,tj. dobre i kvalitetne odece po normalnoj ceni.
A ne,ja platila tamo u Zari papuce 10 eur,posle nadjem te iste kod nas za 3500,i to na popustu ta cena.:roll:
Nismo mi krive,nema se para :D

Dobro,ja sam sigurna da bi se mi bolje oblacile,interesantnije i originalnije,
kad bi imale vise izbora,tj. dobre i kvalitetne odece po normalnoj ceni.
A ne,ja platila tamo u Zari papuce 10 eur,posle nadjem te iste kod nas za 3500,i to na popustu ta cena.:roll:
Nismo mi krive,nema se para :D

ima i toga...mada,i naše žene imaju para kad je praćenje "mode" u pitanju...bez leba se može al ne i bez novih cipela:P

nego,u globalu...nevezano za oblačenje...naše žene su lepe,imaju lepa lica i zgodnjikave su:)

Srpkinje su najlepše!!!
Moraš biti veliki nacista, šovinista, rasista i ograničeni pećinaš pa da bi ovako nešto rekla.

A Srbi mora da su najpametniji, svi treba da nam budu sluge :hahaha:?

Ni jedna nacija nije ružna ili lepa, svaka ima i ružne i lepe pojedince.
Ako misliš suprotno, dokaži mi genetičkim činjenicama.

Uzgred, ta sa slike je baš prosečna.

Back