- Poruka
- 16.674
zgodne su al nemaju bog zna sta sto opet ne znaci da su dobre i chestite
a aa pa nisam gledao fashion tv toliko i ostalo, nemam vremena
meni su samo crnkinje zapadale posto ih je pun Brazil

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije Montenegro![]()
a jel ste vi proputovali kroz ove zemlje pa znate gde su žene najlepše?
a i ti si smorio svaki post ti pocinje sisao sam s planine![]()
Bila i ja na toj apsolventskoj ekskurziji...evo,mogu reći da sam proputovala kroz španiju,francusku,italiju,grčku,mađarsku...i nisam nešto primetila da ima lepih devojaka...više ih možeš videti na našim ulicama,u bilo kom gradu srbije![]()
Ne znam.
Upravo sam shljegao s planine...
Bila i ja na toj apsolventskoj ekskurziji
Nemoguce da si bila i u Spaniji a da nisi primetila toliko lepih devojaka,ne samo sto su prelepe nego i imaju stila,
sto se za nase i ne moze toliko reci,uglavnom sve manje vise lice jedna na drugu.
Ja sam bila odusevljena.
Secam se jedne konobarice u nekom baru gde smo izlazili par noci,to je najlepsa devojka koju sam ikada videla u zivotu.
A Brazilke sam rekla da su najzgodnije,a ne najlepse.![]()
eto,nisam ih primetila...a i naši momci nisu nešto bili oduševljeni izborom...
a na stranu to što naše devojke vole da se oblače malo kičasto....u Evropi ne videh da ijedna nosi zlatne tašnice ili bilo šta u zlatnoj boji...za tigraste dezene da ne pričam![]()
Dobro,ja sam sigurna da bi se mi bolje oblacile,interesantnije i originalnije,
kad bi imale vise izbora,tj. dobre i kvalitetne odece po normalnoj ceni.
A ne,ja platila tamo u Zari papuce 10 eur,posle nadjem te iste kod nas za 3500,i to na popustu ta cena.
Nismo mi krive,nema se para![]()
Moraš biti veliki nacista, šovinista, rasista i ograničeni pećinaš pa da bi ovako nešto rekla.Srpkinje su najlepše!!!