- Poruka
- 5.913
Најсексипилнија водитељка на РТС.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi gledamo TV hteli to da priznamo ili ne ,neko malo a neko jos manje,i tako u poslednje vreme u nedostatku kvalitetnog programa sve vise zapazam lepe oci ,dugacke noge ,bogate dekolteJe i tome sl. domacih voditeljki ...u ono sto pricaju ne zelim da ulazim ( ali mozemo i na to da se osvrnemo ) ,bazirajmo se na njihova zgodna tela
! Ova devojka me je inspirisala ...simpaticno novo lice ...osvezavajuca pojava za mene
...
![]()
I ne mogu da verujem da sam jedva nasao jednu sliku...nema veze ona je zgodna i amen ,idemo dalje !
Sta ova sa slike vodi?![]()
Kontam da se jos uvek salis ,sto se tice ove prve ...dok bi ova druga mogla da prodje ,ako sam ja dobro prepoznao Petru Cvijic!
Ne salim se.Sta cu kad' sam slab na zgodne matorke. A ova druga jeste Petra Cvijic.
![]()
Sto bi rekao jedan moj drug za Petru ...da je zivela u 17 veku spalili bi je na lomaci! Jedno vreme je imala crvenu kosu ,zelene oci ...original vestica ,al' mnogo dobra vestica
!
![]()
I ne mogu da verujem da sam jedva nasao jednu sliku...nema veze ona je zgodna i amen ,idemo dalje !
Daj bre vidi kolike celjusti ima.![]()
Kakve to veze ima?!
Jel ti i ova ruzna po toj logici?
![]()