Najlepše metal i rock balade

nikodim:
Vidis, rokeri su u ovoj zemlji ziveli 50-ak godina pre nego sto je rock i izmisljen. To valjad dovoljno govori koliko smo napredni u odnosu na ostatak sveta. Sta tu ima lose?

Imamo razlog da budemo ponosni, ljudi su u to vreme bili neuredni, pocepani, dugih kosa, zapustenih brada, rokali su kako su umeli i znali... Jedan od blistaviji trenutaka u muzickom smslu, na ovim prostorima.

Pa da, van svake sumnje, jos samo da ima neke veze sa muzikom. Uzgred, moji dedovi, kad' je vec o tome rec, su takve "rokere" jeli za dorucak, a za rucak Nemce i ostale okupatore i izdajnike. Medjutim, ipak mislim da se salis sto de tice navedenih razloga za nacionalni ponos.
pozdrav

Warlord:
Pa da, van svake sumnje, jos samo da ima neke veze sa muzikom. Uzgred, moji dedovi, kad' je vec o tome rec, su takve "rokere" jeli za dorucak, a za rucak Nemce i ostale okupatore i izdajnike. Medjutim, ipak mislim da se salis sto de tice navedenih razloga za nacionalni ponos.
pozdrav

Zavisi kako gleda na to "sali"... Obzirom na svoja muzicka shvatanja, vrlo sam ponosan na svoje dedove.

nikodim:
Dakle, mole se svi open mind ljudi da potpisu peticiju kojom trazimo da se Mitar pojavi na EXIT-u.

Peticije se nalazi na sledecoj adresi:

http://www.petitiononline.com/1001tarm/petition.html

Unapred zahvalni,
Tarmi-guru Team
Nikodumm vidim da tražiš pažnju ali ovde je većina ljudi heterosexualnog opredeljenja
Pokušaj na nekoj gayačkoj temi:lol:, možda pronadješ ''srodnu dušu'':lol:
Btw. Mnooogo si hrabar preko neta, gde te niko ne vidi...
Naravno nisi ni lokaciju smeo da napišeš....
Na osnovu toga zaključujem da si neka žešća pi***, koju su u osnovnoj i srednjoj koristili umesto vreće za box...:cool:

goxy:
Nikodumm vidim da tražiš pažnju ali ovde je većina ljudi heterosexualnog opredeljenja
Pokušaj na nekoj gayačkoj temi:lol:, možda pronadješ ''srodnu dušu'':lol:

Da li je to preporuka iskusnog strucnjaka analnih vragolija? :confused:
Pripadas li vecini o kojoj pricas? :confused:
Imas li homoseksulanlih iskustava, kakav je osecaj, kako okolina reaguje na to, kako roditelji? :confused:
Preporuci mi neku "gayačku" temu koja je tebi draga, ili koju najcesce posecujes, nisam ih video ovde, neku na kojoj ti poklanjaju paznju kakvu zasluzujes :idea:

Ma... dosta je za pocetak... ali zaista ima dosta pitanja, vidim da poznajes "materiju". :shock:

nikodim:
Da li je to preporuka iskusnog strucnjaka analnih vragolija? :confused:
Pripadas li vecini o kojoj pricas? :confused:
Imas li homoseksulanlih iskustava, kakav je osecaj, kako okolina reaguje na to, kako roditelji? :confused:
Preporuci mi neku "gayačku" temu koja je tebi draga, ili koju najcesce posecujes, nisam ih video ovde, neku na kojoj ti poklanjaju paznju kakvu zasluzujes :idea:

Ma... dosta je za pocetak... ali zaista ima dosta pitanja, vidim da poznajes "materiju". :shock:
Popričaćemo mi na privatu, samo polako:twisted

nikodim:
Aaa... to su fore...

Evo dogovora, prvo mi odgovori na pitanja, pa cemo se naci negde, i slika ako moze, naravno.
Naravno kao što sam i mislio pi*** si...Ja sam prvi pitao, red je da ti prvi odgovoriš al si lukav, još da ti pošaljem sliku.....
DA, MUNZE KONZA, stvarno je konza za debile koji ne smeju da napišu lokaciju....

goxy:
Naravno kao što sam i mislio pi*** si...Ja sam prvi pitao, red je da ti prvi odgovoriš al si lukav, još da ti pošaljem sliku.....
DA, MUNZE KONZA, stvarno je konza za debile koji ne smeju da napišu lokaciju....

Pogledaj redosled postova, samim tim i pitanja.

Stvarno je konza, za debile koji ne smeju da napisu lokaciju. Pa ti si napisao... i sta ti fali... nista. :shock:
Mada, rekao bih da si ipak sa Konjarnika, ne licis mi bas na zemunca, oni su ipak jaki momci, face, sine, brate, ovo, ono... znas ono... ono... ma znas...

Prvo je bilo moje pitanje na privatu....Odakle si pederu?!, al ti nisi odgovorio nego si ga objavio na public, nemoj se lažemo....
Mislim glupo je da se ja s tobom raspravljam'' what a waste of time.''...Ako sumnjaš da sam iz zemuna, sumnjaj šta da ti radim ne mogu na svakakve izjave da se osvrćem, sad skrećeš temu(malo si se uka**** a?!).Uostalom niko te nije zvao na ovu temu nego si ti sam došao i počeo da provociraš...Pa si dobio šta si tražio...

goxy:
Prvo je bilo moje pitanje na privatu....Odakle si pederu?!, al ti nisi odgovorio nego si ga objavio na public, nemoj se lažemo....
Mislim glupo je da se ja s tobom raspravljam'' what a waste of time.''...Ako sumnjaš da sam iz zemuna, sumnjaj šta da ti radim ne mogu na svakakve izjave da se osvrćem, sad skrećeš temu(malo si se uka**** a?!).Uostalom niko te nije zvao na ovu temu nego si ti sam došao i počeo da provociraš...Pa si dobio šta si tražio...

Ma nema veze... kako ti kazes. ;)

Nego, jesi li ti dobio pozivnicu za ovu temu?

Back