nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
@goxy
Ako se vratis malo unazad videces da je rec o metal baladi ovog cuvenog metal pokreta.
Ako se vratis malo unazad videces da je rec o metal baladi ovog cuvenog metal pokreta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Vidis, rokeri su u ovoj zemlji ziveli 50-ak godina pre nego sto je rock i izmisljen. To valjad dovoljno govori koliko smo napredni u odnosu na ostatak sveta. Sta tu ima lose?
Imamo razlog da budemo ponosni, ljudi su u to vreme bili neuredni, pocepani, dugih kosa, zapustenih brada, rokali su kako su umeli i znali... Jedan od blistaviji trenutaka u muzickom smslu, na ovim prostorima.
Warlord:Pa da, van svake sumnje, jos samo da ima neke veze sa muzikom. Uzgred, moji dedovi, kad' je vec o tome rec, su takve "rokere" jeli za dorucak, a za rucak Nemce i ostale okupatore i izdajnike. Medjutim, ipak mislim da se salis sto de tice navedenih razloga za nacionalni ponos.
pozdrav
Nikodumm vidim da tražiš pažnju ali ovde je većina ljudi heterosexualnog opredeljenjanikodim:Dakle, mole se svi open mind ljudi da potpisu peticiju kojom trazimo da se Mitar pojavi na EXIT-u.
Peticije se nalazi na sledecoj adresi:
http://www.petitiononline.com/1001tarm/petition.html
Unapred zahvalni,
Tarmi-guru Team
goxy:Nikodumm vidim da tražiš pažnju ali ovde je većina ljudi heterosexualnog opredeljenja
Pokušaj na nekoj gayačkoj temi, možda pronadješ ''srodnu dušu''
![]()
Popričaćemo mi na privatu, samo polako:twistednikodim:Da li je to preporuka iskusnog strucnjaka analnih vragolija?![]()
Pripadas li vecini o kojoj pricas?![]()
Imas li homoseksulanlih iskustava, kakav je osecaj, kako okolina reaguje na to, kako roditelji?![]()
Preporuci mi neku "gayačku" temu koja je tebi draga, ili koju najcesce posecujes, nisam ih video ovde, neku na kojoj ti poklanjaju paznju kakvu zasluzujes![]()
Ma... dosta je za pocetak... ali zaista ima dosta pitanja, vidim da poznajes "materiju". :shock:
*Sardzaj pp-a koji malocas dobihgoxy:Odakle si pederu?!![]()
goxy:Popričaćemo mi na privatu, samo polako:twisted
Naravno kao što sam i mislio pi*** si...Ja sam prvi pitao, red je da ti prvi odgovoriš al si lukav, još da ti pošaljem sliku.....nikodim:Aaa... to su fore...
Evo dogovora, prvo mi odgovori na pitanja, pa cemo se naci negde, i slika ako moze, naravno.
goxy:Naravno kao što sam i mislio pi*** si...Ja sam prvi pitao, red je da ti prvi odgovoriš al si lukav, još da ti pošaljem sliku.....
DA, MUNZE KONZA, stvarno je konza za debile koji ne smeju da napišu lokaciju....
goxy:Prvo je bilo moje pitanje na privatu....Odakle si pederu?!, al ti nisi odgovorio nego si ga objavio na public, nemoj se lažemo....
Mislim glupo je da se ja s tobom raspravljam'' what a waste of time.''...Ako sumnjaš da sam iz zemuna, sumnjaj šta da ti radim ne mogu na svakakve izjave da se osvrćem, sad skrećeš temu(malo si se uka**** a?!).Uostalom niko te nije zvao na ovu temu nego si ti sam došao i počeo da provociraš...Pa si dobio šta si tražio...
Fine by me:wink:Elvin:To sa Tarmijem je zezancija...
Aj iskulirajte...
behemoth:nightwish- sleeping sun
Što?! nije loša stvarzoranpetrovic84:
SA nije metalsaki8050:Sonata Arctica ima zakon balade,ne mogu da se opredelim.....