Najlepše metal i rock balade

maja cmicak:
Pa nisam ni trazila da mi pricas pravce posto se u to ne razumem, a ne znam ni pola od tih grupa sto si nabrojala rock slusam tek nekih godinu i po. Sta si ti slusala pre rocka ili si rodjena rokerka (ko jedna moja drugarica slikala se u majci metalice kad je imala 3 meseca, dobro to sto sad slusa narodnjake to je druga stvar)

ja pre roka..pa pazi,muzika mi i nije bila nesto posebno bitna..zanimale su me druge stvari..sad ne mogu da zamislim zivot,jedan jedini dan bez muzike,non stop nesto slusam :cool: . . .
jedno kratko vreme sam slusala rap :roll:,
ambiental sam uvek volela,a i neku indijsku muziku sam slusala,isto kratko vreme.. :lol:
i tako . . . :P

Sunterra

To A Friend

a time ago my friend you are gone
there's no chance to turn back time
my unspoken words you've never heard
take your last ride and wait for me
I can see you there from far away
and I'm waiting to speak the unspoken words

you're inside - never forget you
so much time - we've spend
my lost soul - no pain
helping hands - protecting you

there are many words I've never said
and that's the reason I feel so sad
I'm so sorry for things I did
and I hope that you will forgive

don't worry about what happened before
I am here for you and will forgive

when my time arrives
I will follow you
into another world
a place without pain and sorrow
Dugo nisam chuo bolju muziku ( posebno shto se shto se tiche klavijatura) i zenski vokal
Tarya hehehe ova je razbija....

goxy:
Sunterra

To A Friend

a time ago my friend you are gone
there's no chance to turn back time
my unspoken words you've never heard
take your last ride and wait for me
I can see you there from far away
and I'm waiting to speak the unspoken words

you're inside - never forget you
so much time - we've spend
my lost soul - no pain
helping hands - protecting you

there are many words I've never said
and that's the reason I feel so sad
I'm so sorry for things I did
and I hope that you will forgive

don't worry about what happened before
I am here for you and will forgive

when my time arrives
I will follow you
into another world
a place without pain and sorrow

Da li ima negde da se skine ova pesma? JAKO bih volela da je cujem...

Warlord:

Vidis, rokeri su u ovoj zemlji ziveli 50-ak godina pre nego sto je rock i izmisljen. To valjad dovoljno govori koliko smo napredni u odnosu na ostatak sveta. Sta tu ima lose?

Imamo razlog da budemo ponosni, ljudi su u to vreme bili neuredni, pocepani, dugih kosa, zapustenih brada, rokali su kako su umeli i znali... Jedan od blistaviji trenutaka u muzickom smslu, na ovim prostorima.

nikodim:
Vidis, rokeri su u ovoj zemlji ziveli 50-ak godina pre nego sto je rock i izmisljen. To valjad dovoljno govori koliko smo napredni u odnosu na ostatak sveta. Sta tu ima lose?

Imamo razlog da budemo ponosni, ljudi su u to vreme bili neuredni, pocepani, dugih kosa, zapustenih brada, rokali su kako su umeli i znali... Jedan od blistaviji trenutaka u muzickom smslu, na ovim prostorima.
Nemam (gotovo) ništa protiv četnika.... Ako ništa drugo brat mog dede je bio četnički vojvoda ali pravi, tu titulu je zaradio u borbi, ne ko neke današnje instant vojvode(svi znamo o kome pričam)
Ipak mislim da ova rasprava nema nikakve veze sa temom.....

Back