Najlepše metal i rock balade

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
vama se stvarno svidja tarja???
izgleda... vecini muske populacije.... eto, moj drug npr. zao mu je sto je otisla, ne samo zbog glasa, vec i zbog izgleda... pitao me pre neki dan da li postoje ikakve mogucnosti da dodje kod nas, makar jednom da je vidi uzivo.... poslacu mu neke slike sa koncerata, i bas cu da vidim kako ce prokomentarisati...
kada sam mu dala spot za End Of All Hope komentar je bio: uuu, al je dobar spot.... a tek Tarja....

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
ako im se po izgledu svidja..nek ipak malo bolje pogledaju..
mislim ukusi se razlikuju,ali tarja svakako nije lepa..+ sta sve cini sminka..
i na sta lici bez sminke..
nemam nista protiv nje,ali ipak bi preterivanje bilo reci da je neka lepotica..
a to za glas stoji.

pa dobro... sminka i sta??? imas avatar sa devojkom koja ima tone sminke... To sa sminkom nema veze.

Nego, ona ima pravo proporcionalno lice, prirodne prelepe bele zube, kosu, oci... Uhhh...
Sve... To sto se sminka to moze samo jos vise da je ulepsa.Imam neke njene slike bez sminke i i dalje mi je lepa. Takav tip devojke mi se svidja, sta cu?

Black Sabbath – “No Strangers To Love”, “ She’s Gone”, “Dying For Love”
Bruce Dickinson – “Change Of Heart”, “Tears Of The Dragon”
Judas Priest – “Angel”, “Lost And Found”
Saxon – “Northem Lady”, “Song For Emma”, “I Can’t Wait Anymore”
Helloween – “In The Middle Of The Heartbit”, “Forever And One”
Yngwie Malmsteen – “Alone In Paradise”, “Like An Angel”, “Save Our Love”
HammerFall – “Always Will Be”, “The Fallen One”, “Glory To The Brave”, Never, Ever”
W.A.S.P. – “Forever Free”, “Hold on To My Heart”, “The Idol”
Accept – “Breaking Up Again”
Metallica – “Fade To Black”, “The Unforgiven”, “Nothing Else Matters”

Ljudi navodite te americke hibride.... Lozite se na Metalikine balade i sta ja znam.....
Poslusajte malo pesme poput Black Sabbath - Children Of The Sea, Lonely is the word, The Sign Of Soutern Cross, Solitude...i ima ih mnogo, i svaka je za klasu vrednija i od najboljih pesama Metalike. Ili naprimer poslusajte od Judas Priesta - Dream Deceiver...

Ja se slažem sa Iron man-om da treba uporediti Solitude ili The Sigh ( "h", a ne "n") Of The Southern Cross sa Fade to black ili The Unforgiven... Samo što su ove druge mnogo bolje.
Pošto vidim da si upoznat sa Sabbath opusom, šta misliš o solaži pesme N.i.b.?

Back