Najlepsa recenica vama upucena :)

Za mene nikad nema reputacija, nema veze, Akuta sreco, navik'o sam. :( Ma za'ebavam se ja, meni sta zapadne za oko ja to ocas posla resim. :cool: No sto se devojke kojima se dopadnem ne drze do tih realnih ciljeva, mogu one 10x bolje, al' eto...k'o u onim serijama gde se lepa Mara bogatasica zaljubi u propalog cigu zanatliju, a ljubav cveta li cveta, no cvet ne bira ko ce da ga ubere...u prevodu "Boles' ne bira" :mrgreen:

Da li si ti normalan? :hahaha: Pa sta onda kreses? Babe i krndelje sto niko stapom ne bi tako?

Akuta juri pse lutalice sto nikom nece nedostajati. :mrgreen:

Akuta pa ti ni u Bg-u ne bi ništa dostojno zajahao :rotf: Ono što je najgore je to što sve novopridošle bičez sa strane iz raznoraznih pičkovaca padaju na likove čim kažu da su iz Beograda. Očekuju kitu iz prestonice, stan u blizini za kres varijante i opijanja, pritom neki autić i tako ta srranja, zna čovek znanja and so on.

Ja ove ljude sa faksa što znam, ovi iz Bg-a i okoline svi imaju ribu. jadni likovi sa naglaskom iz kojekuda čame okolo :lol:

Prvo, stan cu da imam, kola malo manje, a naglasak nemam, dosao sam iz Crne Gore, nisam koristio ijekavicu tamo. Meni je ovo ovde kasapljemje jezika, narocito ovo sto se radi sa padezima. A i ne brini ti nista, vec sam ja pripremio teren tamo :lol:

A User i Funny - ebacu vam mamicu, po vama su taman moj standard. :lol:

"Jebi me, ah" Sara

"Da sam riba bio bih sa tobom u vezi" ortak

"Svaka cast kolega, jos ste i razumeli bolje nego sto se od vas trazi, evo 10" neki profa sa faxa

"Mnogo nacitan si lik" pijani ortak

"Iako si cudan i pogubljen ponekad gotiva si" ortak

"Svaka cast matori" random lik nakon partije dote

Back