tweet-tweet
Primećen član
- Poruka
- 861
JA! 8-)
Baš jesam!
Baš jesam!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

apsolutno nema vishe svrhe da se prepucavam sa iskomplexiranim ljudima...ajde pozdravsecreto:otkud ti znas koga poznajem?!ti verovatno sve znasNisam ni sumnjao
gucci_novosadjanka:apsolutno nema vishe svrhe da se prepucavam sa iskomplexiranim ljudima...ajde pozdrav
valjda to kod tebe pali kad ti kazu pa to pokusavas na drugima.Mizerna sidaj da vidimo dokaz za tu tvrdnjutweet-tweet:JA! 8-)
Baš jesam!![]()
gucci_novosadjanka:ma fenomen si ti, majke mi samo se cepachim na tvoje komentare!
pazi, obarash rekorde.......u tri rechenice stavish 3000 budalashtina, nije ni to lako.....samo mi reci koliko dugo si razbijao/la glavu dok nisi srochio/la one rechenice sa "rechima hvale" o Sladji?![]()
secreto:Stvarno si fenomen ali u negativnom smislu
! Al nema veze!iihhh, ma nemoj, pa onda da me forumasi salecu po centru...jacques:daj da vidimo dokaz za tu tvrdnju![]()
:-D 

znas,znas...nemoj sad da se pravistweet-tweet:iihhh, ma nemoj, pa onda da me forumasi salecu po centru...:-D
otkud ja znam da l' si ti tigar!![]()
![]()

ala vi ne volite sladju... yu,yu,yu......DOKONI UM:Ma ja verujem da to Slađa piše sama o sebi...
Jeb'ga izlazi CD ...
Treba reklama...
A i negativna reklama je reklama

...mene nemoj tu da stavljash!fenomen#10:ala vi ne volite sladju... yu,yu,yu......
popaj ns:Sta lepe ovo ono?
Kad se otkines od alkohola svaka je dobra.
Najbolja je ona koja je najbliza....
Upao joj grlic u med.Dok neke lokalne položare tipa sashki,vashki,s(p)rdanovki moraju jos mnogo da opslužuju svoje telo-korisnike da bi se probileDOKONI UM:Hmmm...
Analizirajući tvoj post nikako ne mogu da shvatim da li zavidiš Slađi Gorčoj :-), D. Mihajloviću ili bi hteo da se nađeš, pri ruci ili nozi, nekoj Saški lokalnoj poleguši i da je opslužiš na njenom putu probijanja...mada nisam daleko ni od utiska da bi ti zapravo voleo da te voli Dražen, te da si u povodu toga ljubomoran na Gorču Slađu :-)