Najlepša mesta u Srbiji za doček 1. maja

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.691
Vaš predlog?
Neki šumarak pored nekog mesta? Neko manje mesto?
Mislim najlepše jeste u dvorištu...ali...
Gde ćete ako ćete negde za 1. maj?

kop.jpg

Ludaško jezero? kako je tamo da li si bila?
Jesam. Napusteno. Nisam sigurna da se tu moze bilo sta praviti posto je pod zastitom. Ima taj jedan deo gde ljudi pecaju i gde je neka propala carda mislim da je tu dozvoljeno praviti rostilj i tome slicno ali nemas hlada. Nemas skoro ni jedno drvo :)

E sada ako krenes okolo moze da se nadje neko drvo i simpa mesto ali mislim da nije dozvoljeno tu paliti vatru.

Ma nemam ja taj običaj da palim vatru u prirodi
Realno Ludas ti je prilicno pust...Nemas ni setaliste ni nista...Moram da kazem da je barica nasred ravnice sa puno trske.
Tu zivi puno zasticenih vrsta ptica, gmizavca i ostalih bica ali ako nemas entuzijazam prema njima onda bas i nije nesto. Meni najvise smeta sto nema sume okolo vec su oranice.
Davno je Tresetiste bilo idilicno mesto u sumi, to je malo jezero. Bilo je prelepo medjutim posle su ga privatizovali, postao je ribnjak...Potom su dosli migranti pa su okolo posekli sumu i stavili ruzne zice... Tako da je ostao samo mali Majdan u sumi i Palicko jezero.
Doista mnogi imaju svoja jezera pa moze i kod njih da se ode.

Realno Ludas ti je prilicno pust...Nemas ni setaliste ni nista...Moram da kazem da je barica nasred ravnice sa puno trske.
Tu zivi puno zasticenih vrsta ptica, gmizavca i ostalih bica ali ako nemas entuzijazam prema njima onda bas i nije nesto. Meni najvise smeta sto nema sume okolo vec su oranice.
Davno je Tresetiste bilo idilicno mesto u sumi, to je malo jezero. Bilo je prelepo medjutim posle su ga privatizovali, postao je ribnjak...Potom su dosli migranti pa su okolo posekli sumu i stavili ruzne zice... Tako da je ostao samo mali Majdan u sumi i Palicko jezero.
Doista mnogi imaju svoja jezera pa moze i kod njih da se ode.
Ne razumem, migranti su posekli šumu? A šta je država radila dok su ovi sekli šumu?

Back