Najjeftinija all inclusive destinacija leta, a srpski turisti je ni ne uzimaju u obzir

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.353
Na vrhu liste povoljnih all inclusive paketa našla se zemlja koju srpski turisti i ne uzimaju u obzir za letnji odmor – Maroko. Preciznije, odmarališta Agadir na zapadnoj obali, „jedna od najpopularnijih marokanskih plaža“, i obližnji Taghazout, „pristojno ribarsko selo koje se udvostručuje kao raj za surfere“.
„U proseku od 1.041 funti po osobi za nedelju dana, to je ovog leta najbolja all inclusive opcija za one koji traže sunce sa ograničenim budžetom. A za one koji su zabrinuti da bi u Maroku moglo biti strašno vruće, ne plašite se: ovaj deo obale hladi osvežavajući atlantski povetarac“, napominje „Which?“, a prenosi Daily Mail. U evrima, ta prosečna cena iznosi oko 1.230 evra.

Sa prosečnom cenom po osobi od 1046 funti (1235 evra), tesno drugo mesto zauzima Ibica, koju „Which?“ predstavlja kao „idealnu opciju za one koji žele da kombinuju sunčanje sa užurbanim noćnim životom“.

Dalaman u Turskoj i Menorka u Španiji zauzimaju treće i četvrto mesto, gde će vas all inclusive na sedam noćenja koštati u proseku 1.057 funti (1.250 evra) i 1.100 funti (1.300 evra) po osobi. U nastavku, Španija dominira na listi.

Prilično sam siguran da mogu Egipat i Tunis da se nađu all inclusive za trocifrene iznose po osobi....tako da ne znam odakle im ove cifre...i šta je tu najjeftinije?
Naravno

Image1.jpg

Prilično sam siguran da mogu Egipat i Tunis da se nađu all inclusive za trocifrene iznose po osobi....tako da ne znam odakle im ove cifre...i šta je tu najjeftinije?
Mozda su cifre pokupili od neke nemacke agencije (tipa TUI), a preko njih i jeste skuplje.
Plus, cena je veca sa severozapada Evrope i zbog duzeg puta avionom, pogotovo za Egipat i Tursku.

P.S.
Sad skontah da je britanski clanak, ali ne menja poentu, cak je ucvršćuje :)

Na vrhu liste povoljnih all inclusive paketa našla se zemlja koju srpski turisti i ne uzimaju u obzir za letnji odmor – Maroko. Preciznije, odmarališta Agadir na zapadnoj obali, „jedna od najpopularnijih marokanskih plaža“, i obližnji Taghazout, „pristojno ribarsko selo koje se udvostručuje kao raj za surfere“.
„U proseku od 1.041 funti po osobi za nedelju dana, to je ovog leta najbolja all inclusive opcija za one koji traže sunce sa ograničenim budžetom. A za one koji su zabrinuti da bi u Maroku moglo biti strašno vruće, ne plašite se: ovaj deo obale hladi osvežavajući atlantski povetarac“, napominje „Which?“, a prenosi Daily Mail. U evrima, ta prosečna cena iznosi oko 1.230 evra.

Sa prosečnom cenom po osobi od 1046 funti (1235 evra), tesno drugo mesto zauzima Ibica, koju „Which?“ predstavlja kao „idealnu opciju za one koji žele da kombinuju sunčanje sa užurbanim noćnim životom“.

Dalaman u Turskoj i Menorka u Španiji zauzimaju treće i četvrto mesto, gde će vas all inclusive na sedam noćenja koštati u proseku 1.057 funti (1.250 evra) i 1.100 funti (1.300 evra) po osobi. U nastavku, Španija dominira na listi.
Za te pare odeš na tajland i ko gospodin čovek prcaš godinu dana vrhunske trandže.

u egiptu kao sto rekoh ranije ima puno ajkula i zato padaju cene a tunis u ovo doba godine je paklen i zato su mu cene pale.. u maju su bile daleko vise.

tunis je sad prejeftin jer je 50 stepeni u hladu :D
Tunis 50°C?!
ti si tu nešto pomešao! :nono3:
sousse_klima.jpg

u Dubaiju/Abu Dabiju bude preko leta 50°, u Tunisu možda negde u sred pustinje, na moru je uobičajena temperatura za leto.

a da je "prejeftin"?! :think:
mi smo za ovo leto tražili bili aranžman u Tunisu, medjutim sve što je valjalo (5*, da nije neka rupčaga od hotela, da je na obali, da ima sadržaje za decu, etc.) je prilično puno koštalo. za 10 dana, za četvoročlanu porodicu sa letovima u "normalno vreme" (ne tipa 02 ujutru) preko 5 soma, pa smo se odlučili za Tursku.
u egiptu kao sto rekoh ranije ima puno ajkula i zato padaju cene a tunis u ovo doba godine je paklen i zato su mu cene pale.. u maju su bile daleko vise.
da, kao što smo ranije već diskutovali, u Egiptu se desio jedan napad ajkule sa smrtnim ishodom u posl. par godina. napadi ajkula dešavaju se širom sveta, pa opet se ljudi kupaju u morima/okeanima. tvojom logikom se niko nikad ne bi kupao ni u jednom moru!
kao što sam ti tada isto napisao, imas podatak da u svetu u saobracaju poginge godisnje 1,35 miliona ljudi, tj. svake 24 sekunde jedan covek, pa opet ideš na letovanje tamo gde ima saobraćaja?!

Back