Najjaci lik

labo

Aktivan član
Poruka
1.481
Koji lik iz video igara je ostavio jak utisak na vas i zasto, bilo po tome sto je razbijac, mozda po seksipilu, machoizmu, po komentarima, po bilo cemu...
meni je Solid Snake, iz razloga sto je igra puna dialoga, i skriptovanih sekvenci, u kojima se upoznajemo njim i njegovom prosloscu na veoma zanimljiv nacin, ustvari nisam siguran za ovaj razlog, jednostavno je likcina.
Zatim J.C. Denton koji je sa dotjeranim skilovima i ukljucenim apgrejdovanim augmentacijama stvarno BOG IZ MASINE (naravno govorimo o igri Deus Ex).
Bice jos poneko kad premotam film, jer bilo je tu dosta igara,u svakom slucaju javite svoje misljenje.
 
DUKE NUKEM
Nobody can steal our chick and stay alive
mmmmm Im looking good
what a mess (kad raketom razbuca par protivnika)
i jos mnogo mnogo toga narocito kad peva za mikrofonom :)
 
tab503:
DUKE NUKEM
Nobody can steal our chick and stay alive
mmmmm Im looking good
what a mess (kad raketom razbuca par protivnika)
i jos mnogo mnogo toga narocito kad peva za mikrofonom :)
haha Obrnuo sam taj deo gde ima mikrofon u pentagonu nekoliko puta i po meni je sto puta bolji i od Doom-a.
Shto se tiche najvetjeg lika to su Duke Nukem i Gordon Freeman.
 
Pa dobro. Mogao bih i ja malo da se umešam. Malo zabave nikad nikog nije ubilo. Moja kratka (nepotpuna) lista likova koji su ostavili najjači utisak na mene: Max Payne, Lucas Kane i Kyle Katarn.

Lucas Kane (ličnost iz igre "Fahrenheit"): Jako impersivno odrađen lik. Ne samo da je reč o dobroj prošlosti, osobinama i načinu izražavanja osobina, već i po kvalitetnoj glumi. Njegovo ponašanje, njegov način razmišljanja... Sve je to jako dobro odrađeno. Jedan od najboljih likova svih vremena.

Маx Payne (ličnost iz igre "Max Payne"): Jedan od najboljih likova svih vremena, ako ne i najbolji. Ne samo da je reč o sjajnoj glumi, već je takođe njegove način razmišljanja i njegov pogled na svet krajnje mračan i u neku ruku impresivan. Svaka čast onome ko ga je tako zamislio.

Kyle Katarn (ličnost iz igre "Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast" [najpoynatija od svih u serijalu]): Zanimjiva ličnost. Svideo mi se.
 
Kate Walker-Syberia

kate2.jpg
 
Definitivno Master Chief iz Halo...to je moj naj omiljeniji lik iz igre,i niko to mesto netje motji da zauzme.Neko da je toliko cool kao on ne postoji...jedva chekam kad tje film Halo,samo zbog Master Chief-a:D
 
mislim da su se neki zaleteli. Spominju se bre neki likovi za koje nikad nisam ni cuo sto je i logicno jer nikadnisam igrao te igrice.
Najjaci lik bre mora da je stvarno baja do jaja :) sto ce reci da su svi culi za njega bez obzira da li su igrali igru ili ne ili jos bolje ako je iz igre koju su svi probali.
Ja sam naveo 2 lika za koji garantujem da svi znaju.
Duke Nukem i PacMan
Hteo sam da kazm i blokovi iz tetrisa ali to bi vec bilo zajebavanje :)
ali ozbiljno. Razmislite malo o tome.

@pandemonium
Ne trazi se najbolja riba vec najjaci lik ;)
 

Back
Top