Najjace sto mogu da dobijem kad kazem doktoru da imam hronican bol u ledjima

I sto mogu da dobijem prije nego sto me posalju na dalje kontrole nakon sto se pozalim na taj bol. (Ako se za to salje na snimanje, ili nesto.)
I da li mi za bol u ledjima eventualni lijek prije eventualnih daljih kontrola prepisuje specijalista anesteziolog ili (obican) ljekar kome sam se pozalio?
mozes da se slikas mesecima ukoliko ne dodjes u prave ruke a za to ti ni odlazak u crkvu niko ne garantuje da ce upaliti..kostolomac i vezbe

I sto mogu da dobijem prije nego sto me posalju na dalje kontrole nakon sto se pozalim na taj bol. (Ako se za to salje na snimanje, ili nesto.)
I da li mi za bol u ledjima eventualni lijek prije eventualnih daljih kontrola prepisuje specijalista anesteziolog ili (obican) ljekar kome sam se pozalio?

mislim da je najjace sto bi u tom slucaju mogao da dobijes neki klasican analgetik, tipa diklofenak. ako te taj bol muci vec toliko dugo, onda je krajnje vreme da se javis lekaru, ali te nece slati kod anesteziologa, nego verovatno neurologu.
zaboravi na kostolomce, nagledao sam se poslednja 2 meseca ljudi koji su posle kostolomca izgubili bol na mesec-dva, a onda dosli u desetostruko gore stanje nego pre kostolomca ;) nego ti kod lekara, pa nek te salje gde misli da je najbolje, a tamo ce ti, ako imas ozbiljan problem, brzo odraditi analize i poceti sa pravilnim lecenjem.

Nista jace od diklofenaka? Pa to mi ne pomaze. Ni Caffetin (kad popijem 1) mi ne pomaze (on ima 10mg kodeina i 250 paracetamola). (Plus ima 60mg kofeina, sto pojacava taj kodein, a i kad pijem Schweppes Tonic (sadrzi kinin, sto takodje pojacava kodein) opet nista sa 1 tabletom Caffetin-a!) Ima li nesto sa 20mg, ili 30mg kodeina i paracetamolom (pretpostavljam da ima)?

Poslednja izmena:

Back