А сада ћу да те научим и како се користи Јарац.
Stvarno bi me da sam na tvom mjestu,i da pojma nemam o astrologiji,bilo stid da bilo sta ovdje napisem.
Мене је срамота да читам твоје баналности и квази-покушаје пребацивања сопствене кривице. Обрнута психологија не да ти није јача страна, него је и не поседујеш.
Valjda je to ta skromnost Jarca koji ne zeli da se upusta u razgovor o bilo cemu u sta nije dovoljno upucen,za razliku od takvih poput tebe,koji citav zivot zive od ubleharenja i supljih prica od kojih niko nikada nece da ima koristi,a na zalost ni oni sami.
Ти си сасвим
скромно у све упућен, Бога ти. ''За разлику од тебе'', константно показујеш комплекс више вредности. Корист? Ово је форум, а не посао. Овде је највећа корист оно што начиниш од исте. Уосталом, не врти се све везано за људе око
користи с обзиром да себична црта личности није баш код свих испољена. А с обзиром да је теби само до користи, због тога се китиш туђим перјем покушавајући да изиграваш астролога, те онда када те неко мало жацне док траје Марс у Шкорпији, одмах цвилиш. Не знам шта да радим с тобом више, знам да само хоћеш да се играш, али џабе када не видиш где сам бацио прут да га донесеш.
Prvo to sto pod Vodjama i onima koji daju smjernice ljudima i covjecanstvu smatras samo politicare,naucnike,umjetnike itd to dovoljno govori o tvojoj sirini uma.
''Ширина ума''. Дефиниши тај израз користећи своје речи пре но што га користиш.
Где сам написао да ја сматрам само одређени број људи Вођама? У ствари, то си ти писао. Поново се спотичеш о свој мозак.
Drugo je tvoja generalizacija i stavljanje svih politickih Vodja u isti kos,pa su apsolutno svi tokom istorije vodili ljude u smrt
Драго ми је да признајеш да јако Сунце у MC и афликтован Месец у истом доводи до смрти народа, и то вишемилионског. Тако треба, мало да послушаш.
nigdje na svijetu ti isti politicari nisu kreirali drustvo sazdano od ljudskih prava
Нема ту правдања, правда је индивидуални појам када влада Сатурн у MC и то је доносиоц смрти, зато што симбол Јарца означава Срп којим се косе људске главе, а хтео ти то или не хтео да признаш, Сатурн је симбол смрти и представља малефика, и то најозлогласнијег. Тако да напусти те твоје илузије о бенефицираном Сатурну и безгрешном MC-ју.
Jupiter u 2 kuci daje materijalnu nagradu ni iz cega
Ма шта ми написа, постао си и Harry Potter.
Jupiterovom znaku Sunce svakim danom pada svi nize ka dnu horizonta,dan se krati,zato Jupiteru vrijeme (SAturn) ne ide u prilog,znamo da je Jupiter sa SAturnom opozitan,a sa SAturnom se Sunce ponovo dize ka Vrhu neba,od zimskog solsticija.22.12 u godini,sto se golim okom vidi 25.12,pa su zato svi Paganski Bogovi Sunca (Horus,Krishna,Oziris,Mitra,pa kasnije i Isus) rodjeni simbolicki u pravo tada.Jer 25.12 predstavlja pobjedu svjetlosti nad tamom.
И шта си сада с овим хтео рећи? Шта си доказао? Ништа. Баш ништа. Само причаш неповезано к'о бруцош пред испит који није учио, а к'о бајаги зна. Почео си од Јупитера и Сатурна у другој кући, а завршио тотално неповезаном причом. И шта сада? Да чекају сви Сатурналију, па ће радници да командују шефовима у фирмама? Пишеш о Фестивалима који су
тотално промашили поенту астрологије, а још горе је то што помоћу њих покушаваш да докажеш нешто о Другој кући у астролошком смислу. Ово је чисто скретање с теме и доказивање да ниси у стању да држиш ток дискусије тамо где исти почне, већ луташ нашироко. Дакле, твој подзнак у Стрелцу је сасвим оправдан. Боље иди гуљај неки инструмент, пробај гудачки, можеш и гајде што се мене тиче, шта год да ти је по вољи. Можда упецаш неку цурицу на нековенционалну методу. Буди, како оно ти кажеш, визионар. Да.
PA su Rimljani u znak istog SAturna odrzavali tkz SAturnalije,u cast Saturna za cije vladavine koja se u istoriji zove i "Zlatnim dobom",i najslicnija je pravom pravcatom Komunizmu(kada je slicno svim Bogovima Sunca i Isusu)
Оволико теолошких и атеолошких комбинација у једној реченици нико никада нигде неће видети као овде сада. Ово је Алфа и Омега глупости. Занимљиво да рече комунизам, који је типично Биковски фазон.
А Исус се није се родио, него је само сишао. Добро. и он је и Озирис и остала компанија. Добро. Дакле, гуљао си Zeitgeist у нади да ћеш сазнати ко зна шта. Типично провинцијалски менталитет који покушава да се осети космополитом. Речи ми ти шада да ли си гледао и Дигиталног Анђела у заносу?
i prihvatio je takodjer da bude smrtan
Аха, онда је дошао Зевс и рекао му ''чибе'', а од тада он само клечи и ћути. Пази колико интелигентан био Кронос, узео и појео камен уместо детета.
Гле га Сатурн, Кронос и тако даље шта ради најбоље.
Немој да користиш множину тамо где је потребна једнина. Овако се напише ''Фестивал Сатурналија био је познат по томе што цакацакацакацака'', направиш конструкцију реченице, ускладиш адекватно.
Zato Sturn predstavlja tu duhovnu transformaciju olova u cisto alhemijsko zlato
Да извину људи, али јебага. Чек, чек, Да не пишем о томе колико ти лоше пишеш, потрошићу цео дан на тај начин - Користиш материјалну вредност олова да пребациш исту у материјалну вредност злата, користећи праву псеудонауку, односно алхемију, односно превару, како би дошао до духовног сазнања (метафорично), што значи да хоћеш рећи како је олово адекватно за пребацивање у злато, а с обзиром на твој ментални деформитет ниси могао ништа боље да смислиш осим олова и злата, а поготово злата које представља искључиво симбол Валуте, односно племенитог метала, које се користи искључиво за новац, илити Илузију о вредности. Ту не постоји
права вредност и право имање, већ људска похлепа и осећај поседовања, што све долази због страха од немогућности поседовања материјалног. Због тога је Јарчевска мантра ''Ја имам и зато Јесам'', с обзиром да уколико немају, нису нико и ништа. А оно што им је потребно да би имали зависи искључиво од Времена у којем се налазе. ''Шта је то популарно где и чиме могу да се окитим што ће ми послужити за моју амбицију шишања оваца''.
Такорећи, Новац је Време, иако је и извор свих људских проблема, икад, око којих настају највећи проблеми. Па да, у праву си, за Јарца никакве религије не помажу већ само искључиво новац. То мало твог интересовања за Митологију, што је раштркано и ирегуларно, можеш захвалити Јупитеру и Стрелцу. Замолићу те да не спомињеш Сатурна као духовног вођу било чега, осим можда кожног новчаника.
Jarcu je simbol surptan od jupiterovog
pa mu se polukrig nalazi ispod krsta,ipod materije,sto znaci da SAturn daje duhovnu snagu,a ne materijalnu
И где си то прочитао, дај линк, покажи шта знаш.
Ахаха.И наведи ко је то тако прецизирао тачно. Нешто
одређено.
Наведи име особе као и историјски коректну информацију која се може проверити. Чуо си да је негде круг духовно, а крст материјално, уби бестрага

То ти није псеудонаука сада када се диже Сатурн

Или је то постављање Материје као нешто што је битније од Духовног
Хајде овако - зашто се Сатурн појављује држећи Срп?
За разлику од јупитера, ти си пук'о.
znam,visa matematika za tebe)Obje su planete sistema,one drustvene.
Ма матрикс си направио. Која црна математика, ти си једва завршио твоје школице
Није Босна тема коју сам те питао, већ Србија. Одговори на питање, докажи да си парламетаран.
Engleska i Njemacka su Jarac
Ма све пуцају од Јарчеве симболистике с силним ратовима Овна

и производњом аутомобила
Одговори за Србију, 'леба ти. Ето, четврти пут те изазивам да одговориш, а ти ми ту дајеш неке примере немајући појма ни шта си дао, него си, ето, тако чуо да треба. Идемо Њутн, неки велики др.мр. 'Ајде.
Немој да се опет залетиш па главом у тврд зид. Мада, ко зна, можда се и опаметиш.