Najgori narodnjacki stihovi

'Nemoj da mi places na kucnome pragu,
jer ce vrata da povuku vlagu...'

'Leno, leno, magdaleno,
skini gace pa u seno,
da ti vidim rujnu picu,
da umocim kobasicu...

Malo soli da ne boli,
pa na cebe da ne grebe,
pa da vidis kako srbin jeße'

'Prijatelji, deco, rodbino i zeno,
odlazim u San Remo...'

'Nisam dzaba brate,
ucio karate...'

'Top, top, topcina,
ja sam prava momcina...'

'Sta da radim, ubio me bog,
nemogu da zivim bez osmeha tvog...'

etc. etc.

pesmu:

MOZES DA SE PRAVIS KO DA ME NE POZNAJES
ALI NASEG SINA MORACES DA PRIZNAJES

refren:

NA TVOJOJ CASI TRAGOVI MOOOG KARMINA
HTEO NE HTEO RODICU TI SINA

NE MORAS DA ME VOLIS NITI DA ME OZENIS
ALI NASEG SINA MORACES DA ZAGRLIS...

/refren/

bilo je josh stihova, al davno to bese... ko se seti te pesme molim da me dopuni...!

ženo moja lepa snežo
na tebe sam često režo
al od tebe nisam bežo
srce tužno uspede da shvati
nema ko račune da mi plati...

ženo moja lepa snežo
kraj tebe sam često ležo
al od tebe tad bi bežo
kada počneš ti da hrčeš
ili supu kada srčeš

:D Ovo nema veze sa stihovima narodne muzike. Uostalom napišite stih neke zabavne muzike, pa će te videti da i tamo ima svašta. Bez obzira na sve, nema veselja bez narodne muzike, pa vi možete da pišete svašta, vidite i sami da se najviše traži narodna muzika. Šta bi ste dali da znate pevati tu vrstu muzike, to ne može svako, kao što se misli, pa uzmite vi mikrofon i izađite pred masu ljudi i probajte da pevate, kad već mislite da svako može da peva narodnu muziku. Ima dobre i zabavne muzike, ali ih ima "bog da te sačuva".

Narod:
:D Ovo nema veze sa stihovima narodne muzike. Uostalom napišite stih neke zabavne muzike, pa će te videti da i tamo ima svašta. Bez obzira na sve, nema veselja bez narodne muzike, pa vi možete da pišete svašta, vidite i sami da se najviše traži narodna muzika. Šta bi ste dali da znate pevati tu vrstu muzike, to ne može svako, kao što se misli, pa uzmite vi mikrofon i izađite pred masu ljudi i probajte da pevate, kad već mislite da svako može da peva narodnu muziku. Ima dobre i zabavne muzike, ali ih ima "bog da te sačuva".

-niko ti ne brani da zapocnes samostalno temu... a ovakvi komentari samo potvrdjuju cinjenicu kako uticu te pesme na inteligenciju ljudi kojima se svidjaju :lol: :lol: :lol:

Prijatelju dzemo idem san remo sacuvaj mi fatu dok pjevam sonatu :?: *********Eros bosanceros napravice lom,za devojke kazu da sam pravi nervni slom. 8) Ne zovite bolnicu ja nemam stolicu draga ce mi doci,go*no ce mi proci

- Jedva cekam da sa'ranim majku pa u kucu da dovedem Rajku!

- Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete!

- Kuce laje, a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi!

- Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti!

- Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta cu jadan kraj Morave kad ne znam da plivam!

- Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!

- Sto na kafu zoves mene kad nemas samlevene!

- Nemoj da places na mom pragu da mi vrata ne povu-ku vlagu!

- Imam garazu i mercedesa tri, jos samo mi falis ti!

- Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!

- Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor!

- Milane moja ruzo, cale mi se naoruz'o, u vazduh ce sve da digne samo kad te stigne!

- Zeka voli kupus, kupus voli rosu, a ja moju malu i golu i bosu! 8)

Back