Najgori narodnjacki stihovi

Skupljam narodnjacke ljige iz hobija.
Omiljene su mi MOBILNI TELEFON, MORFIN HASIS I MARIHUANA I DUNI VETRE PREKO JETRE.
EVO PAR STIHOVA IZ 1.
Mobilni telefon kad zora zarudi,
Mobilni telefon on me pesmom budi,
Mobilni telefon siri moje grudi,
Mobilni telefon ja ga imam ljudi.

ja gavise volim nego leba da jedem
ja bez njega vise ne mogu da se smejem
ja ga vise volim od ramba? i rata
hocu da ga uzmem za rodjenog brata....

...Mobilni telefon sa njime se dicim
pusticu antenu da na njega licim. :D :D :D

Večeras čula,interpretacija Goca Lazarević:

Dule Duško da si malo muško,
Dule Duško iz ruke bi mi njuško

I svaki put pomislim da su izmislili sve gluposti na ovom svetu,kada se pojavi neki novi "tekstopisac" i obori sve s nogu.A biser "cenjene" Marine Tucaković
koji je pevala Saška Karan-Ukrštenica,samo ne mogu da se setim reči,ako neko zna neka nas malo nasmeje.
,(nešto se rimuje pletenica-ukrštenica,sećam se da su Marinu prozivali po svim novinama zbog te gluposti)

(Upozorenje, ovo stvarno postoji!)

Ona bila ulicarka ja poznati lopov zajedno smo jedno vreme harali evropom....(refren) Otisla je nestala kao snijeg lanjski ej kako se mala smijala kurvanjski...
BAJA MALI KNINDZA

Smuvacu je verujte u najkracem roku samo moram prvo da nahranim stoku!
DJ KRMAK
:oops:

Neki-Tamo:
Skupljam narodnjacke ljige iz hobija.
Omiljene su mi MOBILNI TELEFON, MORFIN HASIS I MARIHUANA I DUNI VETRE PREKO JETRE.
EVO PAR STIHOVA IZ 1.
Mobilni telefon kad zora zarudi,
Mobilni telefon on me pesmom budi,
Mobilni telefon siri moje grudi,
Mobilni telefon ja ga imam ljudi.

ja gavise volim nego leba da jedem
ja bez njega vise ne mogu da se smejem
ja ga vise volim od ramba? i rata
hocu da ga uzmem za rodjenog brata....

...Mobilni telefon sa njime se dicim
pusticu antenu da na njega licim. :D :D :D

COVECEEE! OVO JE NEMOGUCE! reCI MI STVARNO POSTOJI OVAKO NESTO , ILI JE PARODIJA?!!
bTW I JA 'SKUPLJAM' NARODNJACKE UMOTVORINE, ALI OVO....

otiso sam kad sam decak bio iz malenog seoskog sokaka...jos se secam nije davno bilo u poljima kad se zito sadi...selooooo moje mesto najmilllije,nigde srcu ko u tebi nije,za varos te je menjao ne bi u mislima uvek sam u tebi...zelja mi je da prodjem sokakom kao nekad u danima mladim,pod bagremom umoran da zaspim,na bunaru dusu da rashladim..
(ovo se ne moze opisati mora se dozivati tj.cuti)
pa kazeeeeeeeeeeee,ozeziiiii
vidis li onu reku zelenu tamo gde divlje ruze cvetaju,moja je jedna suza pala tu zaleci ljubav nevracenu...vidis li onu kucu malenu gde beli bagremi jos mirisu moja je prva ljubav i sada tu ja jos pamtim nju...vidis li onu reku zelenu tamo gde divlje ruze cvetaju moja je jedna suza pala tu zaleci ljubav nevracenuuuuuuuuuuu...vidis li onu staru jabuku i pod njom onu klupu malenu,moja je majka nekad sedela tu ja jos pamtim nju...vidis li onu reku zelenu tamo gde divlje ruze cvetaju moja je jedna suza pala tu zaleci ljubav nevracennnnnuuuu
boze svashta i nista

kako vas bre nije sramota da pljujete po mojim musterijama,dobro jes da onaj balamenta nece da udje u moju produkciju ali bora spuzic kvaka je izdao vec sest albuma za my production i novi je u pripremi...pa kaze..svee novine su pune njegovih slika i nigde ne moze se pobeci od doticnoga lika ,na domacoj estradi on je glavna faca a poceo je dole u kafani pored blata,radivoje rokvic njegovo je ime i marinko rokvic stvarno nema blage veze s' njime,u zivotu svome uspeo je greskom i otada do danas s vecitim je smeskom...pevao je on u provincijskoy kafani to su bili kaze vrlo zayebani dani,drao se u mikrofon da jutra rana,ali mali baksis,premljiv stan i preterano losa hrana...prohtevi mu tada nisu bili neki,mozda da na svadbi zapeva sa sneki,da smuva debelu ruskinju sa sanka ili da mu dobar kredit doda neka banka...rokvic,rokvic radivoje,rokvic radivoje...dajte tog coveka,uz njegovu pesmu dusa nadje leka....nastavak od strane saka_balamente

-jedva cekam da ti umre majka,ona nece da joj budem snajka pa ce za nas doci vreme srece koje ona doziveti nece
-moje srce pati kao patika....
-o-o-o-o-otpala ti ruka ako ikad drugu taknes oko struka...o-o-o-o-odneo te djavo ako ikad cujem da si s drugom spavo...

Back