Најгори играчи великих клубова

Ненад

Iskusan
Poruka
6.595
Тема о најгорим играчима који су играли за велике европске клубове.
Можете навести као формацију, можете једног или неколико појединачно.
По мени најгори играчи великих европских клубова.

Примера

Реал Мадрид: Бизари-Фобер(данас у Килмарноку, био у Елазигспору), Павон, Мехиа, Раул Браво(део комичне одбране из сезоне 2003-4)-Огњеновић, Гравесен(бољи од других са листе, али не за Реал), Флавио Консеисао, Дренте(Херклес,Аланиа, Ридинг, Шефилд Венздеј, Кајзери, Банијас), Селадес-Едвин Конго(он је завршио каријеру у екипи која je играла другу лигу општине Валенсија, сада је у трећем рангу).

Почасна места: Спасић, Вудгејт, Иван Кампо, Рамбо Петковић.

Барселона: Бонано-Богарде, Чигрински, Фернандо Наваро, Оскар Лопез, -Ескеро, Хлеб, Рочембах-Макси Лопез, Дани, Кеирисон(14 милиона, ниједна утакмица)

Премијер лига
Манчестер: Таиби-Спектор, Меј, Линч-Ђемба Ђемба(Партизан, Оденсе, Сент Мирен, индијски Ченај, и Персибаја из Индонезије), Клеберсон, Бломквист, Бебе, Милер-Белион, Донг Фангжуо

Арсенал: Алмуниа-Степановс, Лужњи(тандем у поразу 6-1 од Манчестера), Вивас, Сиган-Баптиста, Инамото, Пенант, Денилсон-Аладир, Џеферс

Ливерпул: Киркланд-Кончески, Траоре, Вилсон, Кварме-Нуњез, Шејру(нови Зидан како га крстио Улије), Диао, Фадига-Диуф(Афрички Бразилац, 50 мечева, 3 гола), Керол

Челзи: Хиларио-Босингва, Богарде, Булахруз-Рајт Филипс, Верон, Јокановић-Торес, Шевченко, Муту

Серија А
Јувентус: Кименти-Атирсон, Кнежевић, Бумсонг, Фрези-Капо, О Нил, Бајоко-Залајета, Салас, Амаури

Милан: Таиби-Роке Жуниор(за 6 текми у Лидсу 22 гола примљена), Контра, Оњеву-Ба, Bломквист, Дорасо-Хозе Мари, Морено, Командини, Саудати

Интер: Балота-Давала, Хелвег, Ривас, Коко-Робијати, Окан Бурук, Фадига-Вентола,

Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho Robinho!

Naveo si par odlicnih igraca koji se jednostavno nisu snasli u nekim klubovima...tu je i par vecitih talenata koji su propali ali nisu bili 'vezalji' nego nisu puno marili za fudbal...Recimo naveo si Almunju koji je sve ali ne los golman...Doso je da bude drugi dugo je bio na klupi i kad je doceko svoju sansu napokon zgrabio je i bio je odlican nekazem da je bio klasa ali je u tom periodu dok je branio neke 2 3 sezone u strasnoj formi na opste iznenadjenje sviju i vazio je za jednog od boljih golmana...

Kad se setim igraca koji su igrali za velike klubove a pojma nisu imali odmah se setim Shole Ameobija i Titusa Brambla iz Njukastla...

- - - - - - - - - -

Roj Kerol golman Junajteda...

Ima Liverpul puno kandiata i ove godine...Skrtel koji stalno pravi pizdarije stalno vuce igrace za dres ja nemogu da verujem da tako igra jedan profesionalac hahahhaaha sto je najgore on kolko je dugo tamo posto je im je kultni igrac zna iz prekida zabiti onda kad su jurili titulu sa Suarezom malo malo pa zabije gol pa onda napravi pizdariju neku...Pa ovaj Lovren dok je igro za Lion navijaci Liona pisali peticiju da ga se otarase hahahhahaha...Minjole golman im je za posmatranje....a onda ovi iz sredine Alen, Henderson(niko nesme da se usudi da kaze a nema pojma posto mu je urucena traka al letice on polako ga Klop navikava na klupu...)
Kako si iz Arsenala zaboravio Djurua neznam dal sam gledo utakmicu a da on nije kikso...

A daj ******...I Veron i Forlan su klasa i nikad nisu bili losi igraci jednostavno se nisu snasli u Junajtedu a to je druga prica...

- - - - - - - - - -

Los igrac je Obertan smesan igrac ispodprosecan koji je doveden u United najavljen kao naslednik Ronalda i nije mogo da se sastavi samo jurco ko muva bez glave...Anderson je los igrac najavljivan kao Ronaldinjo u Unitedu nisam video ni trunku kreativnosti u Manchesteru je glumio pit bulla trco dosta ali nije za to doveden tu ulogu je mogo odraditi gotovo bilo koji trkac koji je puno jeftiniji a ovaj je kosto 40 milki...

Henderson jeste operisan od fudbala ali nije za ovu diskusiju... da se ne uvrede navijaci Liverpula jer ne mislim da Liverpul nije veliki klub, nego je situacija takva da su sad tamo skoro svi polovnjaci pa je Henderson skoro bog otac, kad vidis kakvih pacijenata ima. Sto se mene tice da sam Klop rasterao bih sve osim Kutinja i Firmina, ali znam da je to nerealno... eto ni Dzan nije los i to je to.

Iz Barse ste zaboravili Afelaja, onda Del Horno kad je igrao za Celzi, rupa samo takva, Alex onaj stoper isto...i opet pominjem Liverpul ali Voronjin i Lane Jovanovic :mrgreen: to je vec u redu po meni jer Liveprul je tad bio neko i nesto, redovni ucesnik nokaut faze LS, danas daleko od toga.

Henderson jeste operisan od fudbala ali nije za ovu diskusiju... da se ne uvrede navijaci Liverpula jer ne mislim da Liverpul nije veliki klub, nego je situacija takva da su sad tamo skoro svi polovnjaci pa je Henderson skoro bog otac, kad vidis kakvih pacijenata ima. Sto se mene tice da sam Klop rasterao bih sve osim Kutinja i Firmina, ali znam da je to nerealno... eto ni Dzan nije los i to je to.

Iz Barse ste zaboravili Afelaja, onda Del Horno kad je igrao za Celzi, rupa samo takva, Alex onaj stoper isto...i opet pominjem Liverpul ali Voronjin i Lane Jovanovic :mrgreen: to je vec u redu po meni jer Liveprul je tad bio neko i nesto, redovni ucesnik nokaut faze LS, danas daleko od toga.

Pa videces da ce tako nesto i biti u liverpulu na kraju krajeva...moje misljenje je da ce ostati Minjole(jer su mu produzili ugovor wtf)-Klajn-Sako(jer moze da se iskali u solidnog igraca a nestasica je stopera iako nista manje nepravi pizdarija nego ostali liverpulovi stoperi) Can(moze biti ozbiljan igrac za sad je samo talenat i polovanjak ali ima kapacitet) Kutinjo i Firminjo Staridz(ako ga neuvali za velike pare spominje se PSG????) Ostalo ce sve razjuriti ove neke lince poslati na pozajmice mozda nekoga iskopati iz omladinaca dati mu sansu videces...Sto se tice Afelaja dobar tehnicar ali nije igrac za top klubove i nezanima ga puno fudbal...A Del Horna je Messi unistio na svom debiju u Ligi Sampiona...posle toga ovaj vise nikad nije bio isti...Da Alex stoper je teska provala ima kao dobar slobodnjak inace spor i kiksara...Pa David Luiz je jedan od najprecenjenih igraca svih vremena znaci strasno e najskuplji odbrambeni svih vremena...

ne smes mesati loseg igraca sa onim koji se nije snasao u klubu ili mu nije odgovarao sistem igre tog kluba

rambo petkovic recimo nije los igrac

perica takodje

Прихватам за Рамба, за Перицу не. Његова каријера после Реала је благи ужас...

- - - - - - - - - -

Samo u Čelziju.
Upropastio ga Murinjo !
Ali, u Ajaxu je briljirao....
Suštinski, nije bio loš fudbaler.

Sin pok. Zlatka "Mute"...

ПСВ, не Ајакс...

- - - - - - - - - -

Суштински прихватам критику да не треба мешати играче који се нису снашли са лошима.
Са друге стране мислим да је велика већина које сам поменуо била благи ужас...

Torres iz Chelzija...sta se snjim desilo u Liverpulu jedan od najboljih napadaca na svetu napast...a u Chelziju je posto totalna splacina od igraca...Neko ce reci i za Sevchenka ali to nije isto Sheva je vec bio na pragu 30te prosao je svoj zenit sa Milanom sve je osvojio sto se moze osvojiti bio igrac broj #1 u Milanu igrac koji je ziveo za velike utakmice.... i sad ti posle svega toga menjas ligu u 30toj odlazis u fizicki zahtevniju ligu trebas se adaptirati a telo te izdaje...jednostavno bilo je kasno za njega da zapocinje pricu u premijer ligi...Ali Torres je doso na vrhuncu sta se snjim desilo...

- - - - - - - - - -

Onaj jevrej stoper iz Chelzija Ben Haim njega su samo doveli zato sto je jevrej...

Tema je nejasna: da li se radi o losim igracima ili losim ljudima?

Najlosiji igraci i najveca razocarenja u stranim klubovima Evrope su bili nasi Piksi i Pizon.

Ne zna se koji je bio gori!

Oni sto su ih kupili su izvrsili samoubistva....

Pa nece da bude Piksi nije u dresu Marseja postao najbolji igrac sveta kako su predvidjali i samo je delic toga pokazo i uprkos tome oni ga idalje smataraju svojom legendom i najboljom 10kom u istoriji...

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2010&mm=04&dd=10&nav_id=423566

Back