Najgori i najbolji domaci TV kanal

1. PINK - da nema filmova ne bi imalo sta da se gleda, Mitroviceva zlatna koka, ali defnitivno mi je jezivija ova demonizacija Pinka u jednom narodu i kulturi kojoj se serviraju mnogo gore i, dalekosezno gledano, pogubnije stvari nego sto je Grand
2. AVALA - odlican, ozbiljan kanal, Mitrovicev kanal ''za dusu'', mozda na trenutke prazna programska sema, ali kanal na koji nemam preterane zamerke... ,,Slatka moja'' je primer kako tok sou emisija sa poznatim licnostima ne mora da bude smece kao sto je to emisija gospodje Kis
3. B 92 - Soroseva antisrpska televizija sa previse pljuvacine po Srbima i nekoliko fantasticnih serija...politicki program suvise radikalan, informativni potpuno neobjektivan i sugestivan, a od Lune Lu mi pripada muka...ali tu su ,,Moje drage komsije'' koje su pun pogodak
4. RTS - iz godine u godinu jeste bolji, ali i dalje ne opravdava pare pretplatnika...mislim da nikad ipak nece ponovo biti onako kvalitetan kao sto je bio u drugoj polovini osamdesetih i u prvoj polovini devedestih (bez informativnog programa)...kako god Peternek-Aleksic, Adanja-Polak, Dedic, Kovacevic...najbolji novinari su na RTS-u
5. FOX - primer kako moze da postoji zabavna televizija a da ne bude kao Pink, kako politicke emisije iako je strana televizija ne moraju da budu antisrpske, kako domaci serijski program moze da bude svetski...fali im jedino muzika
6. STUDIO B - jedno 10 puta bolji od svih gore navedenih zajedno, pa puta dva

Poslednja izmena:

Back